reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Limonka ja mam taki ból ale wyżej. U mnie to zrosty po cc bolą. A miałaś mierzoną szyjke?

Katka no przykre wiedzieć że ktoś czyha na twoje miejsce :(

Ja wózek w czerwcu wypiore.

Ostatnia edycja:
reklama
Nowy wystarczy wywietrzyć, nie dodawajcie sobie roboty dziewczyny, i tak zazwyczaj na dno wózka kładzie się flanelkę pod buzię, czy jakiś kocyk pod całego dzidziusia.

Limonko o kłuciach powiedz ginowi na nast wizycie.

Przykre :-( niestety wpływu na to nie mam. Jednak... Ona się jeszcze przekona... Bo sama dzieci jeszcze nie ma więc wszystko przed nią. Życzę żeby się posrała ze strachu gdy sama będzie w ciąży.

Jagoda ale jeśli się da to lepiej wyprać niż tylko wietrzyć.

Ja się dziś czuję jakbym kamienie w brzuchu nosiła bo tak mi ten brzuch ciąży jakby miał spaść do kolan...

Ostatnia edycja:
Jestem po wizycie - tak jak się obawiałam - lekarz zepsuł moje dobre samopoczucie :-( Napisałam we wątku - mam miękką szyjkę. No ale mam nadzieję, że za szybko nie urodzę.

No i kurcze chyba imię zmieniamy - Zosia lub Natalia obecnie na tapecie ;-)

Idę poczytać :-)

Katka ja uważam, że to nie jest super niezbędne. I prać nie będę. Nowego nie prałam, jak go składałam po użyciu, to prałam (bo pamiętam jak się zastanawiałam, czy budka się do pralki zmieści;-)) Więc teraz tylko go przewietrzę i tyle, dziecko i tak bezpośrednio do wózka nie dotyka (w moim przypadku). Jak ktoś lubi i chce, to niech pierze:tak: Używkę natomiast na pewno bym wyprała.

Ja tam wolę wyprać co się da, po to jest materiał który się ściąga, niż wietrzyć i przykrywać czymś. Przynajmniej raz przed użyciem. Używkę oczywiście obowiązkowo. Mój to też tak jakby używka i stał nieużywany sporo czasu.

Rozczuliło mnie moje dziecię. Buzi daje w brzuszek i mówi "mamusiu otwórz już tą siostrzyczkę " a potem podnosi swoją bluzkę i pokazuje na swój brzuszek i mówi "zobacz ja też mam Oliwię w brzuszku" :-D

Elifit nie miałam badanej szyjki własnie tutaj tego nie praktykują :/
Jagódka ja przez całą ciąże ginekologa nie widziałam :/ Tzn tylko jak w pl byłam i na samym początku pojechałam do polskiego zeby potwierdzic. Tutaj tylko położne, które w ogóle nie badają dlatego się troszkę martwie. No ale nic odpoczywam może przejdzie :) A pozatym to nie tak ze boli non stop ale co jakiś czas zakłuje :/

reklama
Haust - wlasnie doczytalam o Twojej szyjce na watku wizytowym. Jechalam samochodem i zwrocilam uwage tylko na wage malej. Mam nadzieje, ze nic zlego sie nie zadzieje --- Malgorzatka - w jakim kolorze lakiery? Bo szukam inspiracji na wiosne i lato ;) niby pelne polki, ale tez mialam problem z wyborem :/ ---- Katka - to jest cholernie przykre ,bo Ty sie bardzo poswiecalas zawodowo i bardzo dlugo pracujesz. Rozumiem ,ze pozwala na to Twoje samopoczucie, ale robilas to tez ze swoistej lojalnosci... --- wszystkim ze zlym samopoczuciem proponuje zwalic wszystko na pogode --- wozek mam nowy, nie piore go tylko wietrze :p, fotelik uzywany - wypralam pokrowiec w proszku dzieciowym. Ochraniacza prac nie bede. --- bylam u gina i na bierzmowaniu. Nie bylo mnie 8 godz, brzuch mam twardy, leze, a Adasko sie awanturuje. Nie mam na nic sily :/

Do góry