reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Pocieszacie mnie tym,że nie macie parcia na świąteczne porządki:tak:
Ja zawsze uważałam,że wywracanie domu do góry nogami tylko z powodu świąt to głupota. Sprzątanie owszem, ale nie na gwałt tylko dlatego,że święta....
Stwierdziłam natomiast ,że syndrom "wicia gniazda" strasznie głupi jest ;-)Czemu pojawia się w czasie kiedy człowiek już coraz mniej ruchliwy? I nie można zrobić tyle ile by się chciało i tylko frustracja dopada.:-(

A moje dziecko jest strasznie mięso i rybożerne.Więc dziś na obiad ogórkowa i racuchy z kurczaka:-)

reklama
Ja też sobie w tym roku daruje wiisenno-świąteczne porządki. Zabiorę się za robotę po remoncie. Teraz się nie opłaca.
Mi dzisiaj powinna przyjść sukienka z happymum, zobaczymy.
Po pracy fitness i od jutra urlop :)

Właśnie kurier przyniosl mi przesyłkę z happymum, kurtka tym razem ma inną podszewke, jest chyba ciut wieksza i ma metke prac chemicznie :p za to tunika na lato taka sobie, nie wiem, czy nie odeśle im spowrotem....
To jeszcze kominiarz dziś mnie czeka....

Zaliczyłam biuro, pożyczyłam wesołych świąt i tyle mnie widzieli:-p Klaudię po drodze zgarnęłam z przedszkola, zaraz coś zjemy i może coś w domu ogarnę, ale mam mega niechcieja:zawstydzona/y:

Kopacz no to łączę się w bólu, tylko u mnie to trwa 9-ty tydzień:baffled: To zależy jakie to leki, ja różne rzeczy w swojej "karierze" przyjmowałam, z różnymi dawkami.

powiem Ci Jagodka ze ja czesto mam jakies uplawy i dla mnie stalo sie to normalne :/ codziennie rano majty na dupe i wkladka :( czasem mi az wstyd i glupio, mam nadzieje ze teraz bedzie inaczej, kupilam te leki i to jakas duza dawka dlatego co 2 tyg, tak pani w aptece powiedziala :/ dostalam 6 tabletek czyli do konca ciazy starczy, oby pomoglo
przerpaszam ze o sobie :( poszlam do lazienki i co?krew na papierze :( chyba mi z pupy cieknie :( nie ciurkiem :( od kilku dni mam problemy z zalatwianiem :( ciezko idzie...dzis siedzialam z 20min :( myslicie ze to od tego?

Emyly to pomacham :) wypatruj ok 22 :D
Kopacz możliwe. Te problemy to akurat mnie dopadły, w stopniu zaawansowanym, aż się wystraszyłam :/ byłam nawet u proktologa, a on, że no... można ryzykować i dać coś, bo nawet w ciąży kolnoskopi mi zrobić nie może. Staram się teraz na spokojnie robić co muszę no i jeść tam siemię, płatki owsiane i takie tam... Bo ja wyraźnych hemoroidów nie mam, ale coś tam jednak jest :baffled:
Ale jak pójdziesz teraz do toalety, to przyobserwuj czy to z tej dziurki. No i ja to bym pewnie chociaż do internisty poszła, co by zbadał czy to to i jak zaawansowane.
Sokoja też się zdziwiłam... nie strasz :-p

Kupiłam sobie pierogi z kapustą i grzybami, mam nadzieję że będą dobre....

Kopacz prawdopodobnie masz hemoroidy. Zweryfikuj dietkę, pij maślankę, kefiry itp.

Właśnie robię goffffrrrryyyyy.....i już dosłownie depczę sobie po języku :-D

reklama
Kopacz prawdopodobnie masz hemoroidy. Zweryfikuj dietkę, pij maślankę, kefiry itp.

Właśnie robię goffffrrrryyyyy.....i już dosłownie depczę sobie po języku :-D

ale jak sie ma hemoroidy to chyba boli?a mnie nie bolalo nic wczesniej :( mysle ze moze tak parlam i peklam hehe

smacznego, tez dzis mam wene na gofry ale niestety nie bede ich czuc na jezyku

Do góry