reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej babulce!!!

moniu, daga dzieki, nocka poprzednia i dzisiejsza jak marzenie!!ha!!:-):-)
moniu Rózina po kąpaniu leży, robi "kuku" ręcznikiem a jak zaczyna marudzic zatykamy się smokiem, choć to rzadko, generalnie po dłuższej chwili jak mamcia kiepsko się uwija z kremowaniem i przebieraniem zaczyn się niecierpliwic, ale generalnie lezy i się wygłupia. jak odkładam ją potem do łózia, daje butle to tez jest spokojna. Choć wczoraj po piciu mleczka był podniesiony alarm, wychodzą nam 3 na całęgo, ale dałam dentinox i osanit i do rana było piękne spanie:)
basieniak spóźnione 100 lat dla Naszej Roczniaczki Kochanej!!!
anetka spożnione 100 lat dla Bartusia!!
monia, corin 100 lat!!!!!
psociu:*:*:* teskniłysmy!!
tesiu jak nastrój Kochana?

buzi for all

reklama
Hej jestem !!!
maqnio juz lepiej tylko gardlo mam zawalone ,chyba przez ta pogode zmienna :baffled:super ze Rozyczka pospala ze wspomagaczami ale trzeba jakos dziecku ulzyc;-)u nas tez zeby i nadal zmagamy sie z katarkiem u Nadulki ,:*
psota hej hej hej jestes kochana ,bywaj czesciej :*
basieniak 100 latek dla Wiktori :)))
monia ,konwalianko wydrusiu:*

​Nie dam radywiecej doczytac moze pozniej ,zycze wam mamusie milego weekendu :)

Witam
wink2.gif

U nas dzis swietna pogoda nie za goraco akurat na spacerki
wink2.gif
i tu mam problem maly wogole nie chce siedziec w spacerowce, zaczyna plakac, na rece tez nie chce tylko koniecznie isc za raczke. Tragedia wszytsko zalatwiam w takim tempie ze szok...Dzis w carrefourze dal mi popis poszedl pod kosz z pilkami i zaczal piszczec i to tak doslownie bo chcial pilke a ja mu nie wzielam bo w domu ma 3 takie w roznych kolorach i wielkosciach. Musialam go wziasc sila na rece i niesc a ile razy w twarz dostalam...Gdy idzie za reke, chce dyktowac gdzie mamy isc a najchtetniej szdlby na jezdnie...a i chyba przechodzimy na jena drzmke w ciagu dnia bo maly raz nie chce spac
Basieniak spoznione 100 lat dla Wikusi;-)
Maqnio zazdroszcze spania Rozi moj wstaje o 5 bez wzgledu o ktorej zasnie:sorry2:ale ciesze sie nalezalo sie wam:tak:
Tesia mam nadzieje ze humor lepszy;-)
Monia, Corin 100 lat, juz za miesiac roczek;-)
Psota hej;-)

Hej dziewczyny!

Niesamowite, że pierwsze roczki już za nami!! Wiki - wszystkiego najlepszego :)))))
Konwalianko - buziak i najlepsze życzonka dla Tymusia :* to na jutro bo pewnie nie uda mi się zajrzeć..
Jutro mamy obiad u teściów i małą imprezkę z okazji przejścia babci na wcześniejszą emeryturę ;)
Pia - jak tam nadgarstek? mam nadzieję, że szybko przestanie boleć i ręka będzie w pełni sprawna. Nie wiem, jak to jest bo nigdy w sumie nie miałam nic ani złamane ani zwichnięte!!
maqnio - jestem w ciężkim szoku i podziwie nad snem Rózinki!!!!

Aaaaa no i pochwalić się muszę: Mati wczoraj zaczął stawiać swoje pierwsze kroczki, na razie tylko parę, 4,5 albo 3 ale od czegoś trzeba zacząć :) Mój kochany syneczek :))
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i buziaczki dla dzieciątek :*

hej, a co tu taka cisza?

Mnie dzisiaj nastrój kiepski łapie, choć nie powinien.. w końcu dokładnie rok temu byłam już na ip i zastanawiano się co ze mną zrobić..

Biszkopt właśnie się upiekł..mam nadzieję, ze się udał..

kolorowych

Dzień dobry!

Wreszcie i u nas zaświeciło słońce, aż chce się żyć! Moje małe Słoneczko pięknie przespało caaaałą noc i właśnie rozpoczęło pierwszą drzemkę z trzech;)

Tesia, Anula :***

Maqnio, ja też tęskniłam! :***

Malamii, gratulujemy z Dawidkiem pierwszy kroczków! My też już mam pierwsze za sobą:)

Uściski dla wszystkich mam i maluszków:)

Wiki,Tymuś, 100 LAT roczniaczki nasze kochane!!! Zobacz załącznik 477221

Ostatnia edycja:
Ukochanym Roczniakom 100 lat Wiki i Tymusiu:-):-):-):-)

Kochane u nas troche komplikacji, znów Mila zagorączkowała i mam nadzieje, ze to z powodu zapalenia jmy ustnej po antybiotykach. Oczywiście bylismy u lekarza. Dostaliśmy leki. Dziś pierwsza noc tylko ze stanem pogorączkowym. Mam nadzieję, ze to już koniec tych chorób. W poniedziałek musze wracac do pracy. Juz płącze. Przyjedzie teściowa i jeśli bedzie trzeba Paweł pójdzie na L4. Znów nam sie finanse wyczerpują a ja zarabiam jak pracuje więc nie ma wyjścia choć serce boli. Chciałabym nadrobić co u was i mam nadzieje, ze w końcu i u nas zapanuje spokój a ja sobie po formułkuję.
Buziaki

reklama
Do góry