reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie,
my na nogach od 4:20, Blanka coś wcześniej wstała ale potem dospała trosze z nami :rofl2: miłego dnia kochane, u nas zapowiada sie bardzo słoneczny dzien.

konwalianka głosy oddane

my tez prosimy o głosy, link niżej :* :happy2:

reklama
daga moze Jowitka przezywac lek.. jestescie w nowym miejscu, przewija sie mnostwo osob wiec mala czuje sie bezpiecznie tylko z Toba. Tymbardziej ze piszesz ze codzien to atrakcje nowr. Sprobuj wyciszyc Jowitke - tak dzien dwa oszedz jej nowych ludzi i miejsc. Pobadzcie z nia sami. Trzymam kciuki aby przemienila sie w aniolka :-)
no i jak ze chrztem? dostal kartke chrzestny?

pia to szybko chcesz sie pozbyc szyny.. ja mialam tydzien w szynie a potem 5 w gipsie. zr zlamaniem nir ma zartow lepiej odcierp teraz bo potem moze byc gorzej. Jeszcze Ci sie zle zrosnie i bedzie wtedy. Masz pomoc Blanka grzeczna to korzystaj :-)

monia super ze Kinia zdrowa!

konwi udanej imprezy!

basieniak tule..

malamii gratki za zabka :-)

buziaki reszta mam

sunset nie mam nic poważnego wiec mam nadzieje, ze zrośnie sie dobrze bo naprawdę oszaleje :(

malutka tak dziś w kąpaniu sie bardzo rozpłakała... jest troszkę marudna znów, napewno tez jej brakuje kontaktu ze mna, przez ta reke jest ograniczony, jestem dobrej myśli i musi ręka szybko wyzdrowieć.

:happy2: poza tym Blance wychodzi kolejny ząbek - druga jedyneczka na górze :) juppi

Moja Ptysia :*
Zobacz załącznik 477582Zobacz załącznik 477583Zobacz załącznik 477584Zobacz załącznik 477585Zobacz załącznik 477586Zobacz załącznik 477587

Ostatnia edycja:
Daga, w parafii w ktorej my chrzcilismy na naukach" przed chrzcinami kasiaz tlumaczyl jaki powienien byc chrzestny. Powiedzial ze tu nie chodzi o fakt bierzmowania bo tylko o praktykowanie, ksiadz musi widziec ze chodzi do kosciola i wiem ze w tej parafii ni daja zaswiadczenia gdy kasiadz nie widzi danej osoby co jakis czas w kosciele:sorry2:a gdy ktos powiedzial ze czasami nie ma kogo poprosic kasiadz powiedzial ze zawsze sie ktos znajdzie...cale szczescie nasi byli z innych parafii i nie bylo problemu. Byly jedynie z zaswidczeniami bo w ich parafiach nie bylo tych nauk i dostali tylko zaswiadczenia a powinny byc inne:confused:pranoja....
Pia, Blaneczka sliczna a jaka drobniutka ile wazy?

Dzien dobry;-)
My tradycyjnie o 5 na nogach:sorry2:ale maly ziewa wiec moze jeszcze pospimy:-D
Pia, wazne ze zdrowa;-)moj wiecej w styczniu wazyl:-Dteraz pewnie ma 11kg:-D

witam się z rana..my na nogach od 6.20; wczorajsze urodzinki udane..mały padł o 19.30 ale niestety często się budził, bo nie było kupki poprzedniego dnie i bolał brzuszek..

zapraszam do relacji z urodzinek tutaj no i proszę o głosiki a raczej 5 głosików tutaj

Stasinku - piękny roczniaku! Sto lat!!!

reklama
Hej Dziewczynki!

U nas po staremu...nocki ciągle takie same - 3-4 pobudki. Wczoraj bylismy na imieninach u teścia i mała na koniec dała niezły koncert - myslelismy, że brzuch ją boli bo kupy nie robiła przez dobę,ale gdzie tam...tylko wsiedliśmy do samochodu i nie to samo dziecko :szok:a jak wróciliśmy do domu to same śmiechy były i potem...kupa!

STASIU, STO LAT,STO LAT!!!!!! ROŚNIJ MALEŃKI ZDROWO!

Anulka,
moja Kinga też wazy ok. 11,5 kg, ale długa jest i tego po niej nie widać...

PiaLove, sweet Blaneczka :*****

daga, może faktycznie to zęby??? Stosujesz jakiś żel na dziąsła alebo Viburcol od czasu do czasu???

konwalianko, głosiki oddane...

Ściskam wszystkie Was bardzo mocno :*

Ostatnia edycja:
Do góry