reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

hej babulce!!!

moniu, daga dzieki, nocka poprzednia i dzisiejsza jak marzenie!!ha!!:-):-)
moniu Rózina po kąpaniu leży, robi "kuku" ręcznikiem a jak zaczyna marudzic zatykamy się smokiem, choć to rzadko, generalnie po dłuższej chwili jak mamcia kiepsko się uwija z kremowaniem i przebieraniem zaczyn się niecierpliwic, ale generalnie lezy i się wygłupia. jak odkładam ją potem do łózia, daje butle to tez jest spokojna. Choć wczoraj po piciu mleczka był podniesiony alarm, wychodzą nam 3 na całęgo, ale dałam dentinox i osanit i do rana było piękne spanie:)
basieniak spóźnione 100 lat dla Naszej Roczniaczki Kochanej!!!
anetka spożnione 100 lat dla Bartusia!!
monia, corin 100 lat!!!!!
psociu:*:*:* teskniłysmy!!
tesiu jak nastrój Kochana?

buzi for all

reklama
Hej jestem !!!
maqnio juz lepiej tylko gardlo mam zawalone ,chyba przez ta pogode zmienna :baffled:super ze Rozyczka pospala ze wspomagaczami ale trzeba jakos dziecku ulzyc;-)u nas tez zeby i nadal zmagamy sie z katarkiem u Nadulki ,:*
psota hej hej hej jestes kochana ,bywaj czesciej :*
basieniak 100 latek dla Wiktori :)))
monia ,konwalianko wydrusiu:*

​Nie dam radywiecej doczytac moze pozniej ,zycze wam mamusie milego weekendu :)

Witam
wink2.gif

U nas dzis swietna pogoda nie za goraco akurat na spacerki
wink2.gif
i tu mam problem maly wogole nie chce siedziec w spacerowce, zaczyna plakac, na rece tez nie chce tylko koniecznie isc za raczke. Tragedia wszytsko zalatwiam w takim tempie ze szok...Dzis w carrefourze dal mi popis poszedl pod kosz z pilkami i zaczal piszczec i to tak doslownie bo chcial pilke a ja mu nie wzielam bo w domu ma 3 takie w roznych kolorach i wielkosciach. Musialam go wziasc sila na rece i niesc a ile razy w twarz dostalam...Gdy idzie za reke, chce dyktowac gdzie mamy isc a najchtetniej szdlby na jezdnie...a i chyba przechodzimy na jena drzmke w ciagu dnia bo maly raz nie chce spac
Basieniak spoznione 100 lat dla Wikusi;-)
Maqnio zazdroszcze spania Rozi moj wstaje o 5 bez wzgledu o ktorej zasnie:sorry2:ale ciesze sie nalezalo sie wam:tak:
Tesia mam nadzieje ze humor lepszy;-)
Monia, Corin 100 lat, juz za miesiac roczek;-)
Psota hej;-)

Hej dziewczyny!

Niesamowite, że pierwsze roczki już za nami!! Wiki - wszystkiego najlepszego :)))))
Konwalianko - buziak i najlepsze życzonka dla Tymusia :* to na jutro bo pewnie nie uda mi się zajrzeć..
Jutro mamy obiad u teściów i małą imprezkę z okazji przejścia babci na wcześniejszą emeryturę ;)
Pia - jak tam nadgarstek? mam nadzieję, że szybko przestanie boleć i ręka będzie w pełni sprawna. Nie wiem, jak to jest bo nigdy w sumie nie miałam nic ani złamane ani zwichnięte!!
maqnio - jestem w ciężkim szoku i podziwie nad snem Rózinki!!!!

Aaaaa no i pochwalić się muszę: Mati wczoraj zaczął stawiać swoje pierwsze kroczki, na razie tylko parę, 4,5 albo 3 ale od czegoś trzeba zacząć :) Mój kochany syneczek :))
Pozdrawiam wszystkie Mamuśki i buziaczki dla dzieciątek :*

hej, a co tu taka cisza?

Mnie dzisiaj nastrój kiepski łapie, choć nie powinien.. w końcu dokładnie rok temu byłam już na ip i zastanawiano się co ze mną zrobić..

Biszkopt właśnie się upiekł..mam nadzieję, ze się udał..

kolorowych

Dzień dobry!

Wreszcie i u nas zaświeciło słońce, aż chce się żyć! Moje małe Słoneczko pięknie przespało caaaałą noc i właśnie rozpoczęło pierwszą drzemkę z trzech;)

Tesia, Anula :***

Maqnio, ja też tęskniłam! :***

Malamii, gratulujemy z Dawidkiem pierwszy kroczków! My też już mam pierwsze za sobą:)

Uściski dla wszystkich mam i maluszków:)

Wiki,Tymuś, 100 LAT roczniaczki nasze kochane!!! Zobacz załącznik 477221

Ostatnia edycja:
Ukochanym Roczniakom 100 lat Wiki i Tymusiu:-):-):-):-)

Kochane u nas troche komplikacji, znów Mila zagorączkowała i mam nadzieje, ze to z powodu zapalenia jmy ustnej po antybiotykach. Oczywiście bylismy u lekarza. Dostaliśmy leki. Dziś pierwsza noc tylko ze stanem pogorączkowym. Mam nadzieję, ze to już koniec tych chorób. W poniedziałek musze wracac do pracy. Juz płącze. Przyjedzie teściowa i jeśli bedzie trzeba Paweł pójdzie na L4. Znów nam sie finanse wyczerpują a ja zarabiam jak pracuje więc nie ma wyjścia choć serce boli. Chciałabym nadrobić co u was i mam nadzieje, ze w końcu i u nas zapanuje spokój a ja sobie po formułkuję.
Buziaki

reklama
Do góry