reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witajcie!
u nas w nocy burza, ale Tymka nie obudziła, dopiero tatuś o 4 rano - wrrr

monia, u nas wygląda to tak, że Tymek zjada kolację, popija cycem, idzie się kąpać, mycie ząbków, wycieranie i masażyk - wówczas jest już niemal gotowy do spania.. leci przez ręce.. mówię mu dobranoc, kolorowych snów kruszynko, całuję, odkładam do łóżeczka i śpiii

psocia - witaj!
basieniak - stoo latek dla naszej roczniaczki!

reklama
Sto latek Wikusiu!!!!

URODZINY.jpg

hej Dziewczyny!

monia zdrowka dla Kinii! Macius tak jak Kinia domafa sie butli o kapieli. Zje ladnie dostaje smoka potem lapie mnie za ucho i zasypia. Probuje go powolutku nauczyc tak jak konwi Tymusia ale jeszcze mu to nie lezy - moze jest za maly. No nic odczekam i sprobuje znowu.

konwi super filmik. Spryciulka :-)

basieniak najlepszego dla Wiki :-*

Anetka i dla Bartoliniego :-) zdrowka!

pia zdrowka kaskaderko ;-) Dobrze ze ma Ci kto pomoc!

daga podziwiam za wytrzymalosc.. w zyciu nie slyszalam aby robili takie problemy :-/ :-*

naqnio daga dzieki za pamiec!

Macius sypial calkiem ladnie ostatnio gora dwie krotkie pobudki. Z jedzeniem tez bylo calkiem fajnie.. tyle ze wszystko do wczoraj od dzisiaj znowu jedzenie fuj i to w sumie gladka rybka no i nocka srednia. Poza tym drugi dzien z rzedu od 5 na nogach ;-) moze dzisiaj bedzie lepiej :-) a i chcialam powiedziec ze Macius zrobil dzisiaj trzy samodzielne kroki! od mamy do taty :-):-):-) pewnie jeszcze daleko do samodzielnego chodzenia ale mnie to i tak cieszy :-)

buziaki Mamusie!

Dobrywieczór!

Ale byłodzisiaj w Poznaniu smętnie, ciągle padał deszcz, siedzieliśmy z Dawidkiem wdomu i się nudziliśmy, a taka pogoda ma być u nas aż do niedzieli, buuu…

Monia_26, nawet nie próbuję czytać tegowszystkiego, bo bym chyba z tydzień musiała to robić:)

Daga, u nas wszystko, odpukać, bardzo dobrze,Dawidek jest z dnia na dzień cudowniejszy i caaaaaaaaały czas gada, no ale mato po matce;)

Konwalianko, cmok!

hej kochane, My na nogach od 6.20... Nie rozumiem tego zupełnie.. Tymek wczoraj padł o 19.20 i wstał dzisiaj pierwszy raz o 4.50! no a normalnie wstaje nawet o 4 ale kładziony jest spać później - i o co tu chodzi?
Miałam tez dziwny przypadek bo w nocy patrzę a tu moja prawa pierś nabrzmiała, że szok! jak w nawale pokarmu na poczatku karmienia:szok: myślałam, że eksploduje:crazy: no ale nieco spuściłam pokarmu i było ok.

W nocy zapowiadali ulewy, ale nie było.. ciekawe jak ma być dzisiaj..
Miłego dnia..

reklama
Dzień dobry. Wyspani i jak na razie zdowoleni meldujemy się:) Wczoraj byłam w ciężkim szoku bo Bartolini pół dnia bawił się sam. Pomijam fakt że pokój wyglądał jak po przejściu tajfuna.
Konwalianko może Tymuś to po prostu ranny ptaszek:) Co do piersi to ja też tak miałam jak skończyłam karmić, tylko mi nawet w dzień tak nabrzmiewała. Samo przeszło.
Zagłosowane:)
Basieniak spóźnione sto lat dla Wikusi:-)
Monia, Corin dla dziewczyn też sto lat:)

Ostatnia edycja:
Do góry