reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witajcie!
u nas w nocy burza, ale Tymka nie obudziła, dopiero tatuś o 4 rano - wrrr

monia, u nas wygląda to tak, że Tymek zjada kolację, popija cycem, idzie się kąpać, mycie ząbków, wycieranie i masażyk - wówczas jest już niemal gotowy do spania.. leci przez ręce.. mówię mu dobranoc, kolorowych snów kruszynko, całuję, odkładam do łóżeczka i śpiii

psocia - witaj!
basieniak - stoo latek dla naszej roczniaczki!

reklama
Sto latek Wikusiu!!!!

URODZINY.jpg

hej Dziewczyny!

monia zdrowka dla Kinii! Macius tak jak Kinia domafa sie butli o kapieli. Zje ladnie dostaje smoka potem lapie mnie za ucho i zasypia. Probuje go powolutku nauczyc tak jak konwi Tymusia ale jeszcze mu to nie lezy - moze jest za maly. No nic odczekam i sprobuje znowu.

konwi super filmik. Spryciulka :-)

basieniak najlepszego dla Wiki :-*

Anetka i dla Bartoliniego :-) zdrowka!

pia zdrowka kaskaderko ;-) Dobrze ze ma Ci kto pomoc!

daga podziwiam za wytrzymalosc.. w zyciu nie slyszalam aby robili takie problemy :-/ :-*

naqnio daga dzieki za pamiec!

Macius sypial calkiem ladnie ostatnio gora dwie krotkie pobudki. Z jedzeniem tez bylo calkiem fajnie.. tyle ze wszystko do wczoraj od dzisiaj znowu jedzenie fuj i to w sumie gladka rybka no i nocka srednia. Poza tym drugi dzien z rzedu od 5 na nogach ;-) moze dzisiaj bedzie lepiej :-) a i chcialam powiedziec ze Macius zrobil dzisiaj trzy samodzielne kroki! od mamy do taty :-):-):-) pewnie jeszcze daleko do samodzielnego chodzenia ale mnie to i tak cieszy :-)

buziaki Mamusie!

Dobrywieczór!

Ale byłodzisiaj w Poznaniu smętnie, ciągle padał deszcz, siedzieliśmy z Dawidkiem wdomu i się nudziliśmy, a taka pogoda ma być u nas aż do niedzieli, buuu…

Monia_26, nawet nie próbuję czytać tegowszystkiego, bo bym chyba z tydzień musiała to robić:)

Daga, u nas wszystko, odpukać, bardzo dobrze,Dawidek jest z dnia na dzień cudowniejszy i caaaaaaaaały czas gada, no ale mato po matce;)

Konwalianko, cmok!

hej kochane, My na nogach od 6.20... Nie rozumiem tego zupełnie.. Tymek wczoraj padł o 19.20 i wstał dzisiaj pierwszy raz o 4.50! no a normalnie wstaje nawet o 4 ale kładziony jest spać później - i o co tu chodzi?
Miałam tez dziwny przypadek bo w nocy patrzę a tu moja prawa pierś nabrzmiała, że szok! jak w nawale pokarmu na poczatku karmienia:szok: myślałam, że eksploduje:crazy: no ale nieco spuściłam pokarmu i było ok.

W nocy zapowiadali ulewy, ale nie było.. ciekawe jak ma być dzisiaj..
Miłego dnia..

reklama
Dzień dobry. Wyspani i jak na razie zdowoleni meldujemy się:) Wczoraj byłam w ciężkim szoku bo Bartolini pół dnia bawił się sam. Pomijam fakt że pokój wyglądał jak po przejściu tajfuna.
Konwalianko może Tymuś to po prostu ranny ptaszek:) Co do piersi to ja też tak miałam jak skończyłam karmić, tylko mi nawet w dzień tak nabrzmiewała. Samo przeszło.
Zagłosowane:)
Basieniak spóźnione sto lat dla Wikusi:-)
Monia, Corin dla dziewczyn też sto lat:)

Ostatnia edycja:
Do góry