reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie moje Drogie :*
dziękuje Wam za pamięć! U mnie już lepiej, ręka trosze w ciągu dnia pobolewa. jadę w pon czy wt do lekarza zobaczymy oby mi już uwolnili rękę :( mam tego dość, nic nie dam rady zrobić przy małej, mąż dobrze się zajmuje ale mnie ściska ze ja siedzie i nic nie mogę :( dzisiaj mamy gości, kuzynka przyjeżdża prosić na wesele :) fajnie, dawno się z nią nie widziałam.
A Blanka grzeczna, na razie :)

monia_26 zdrówka dla Kini :* tak to tylko nadgarstek, już tydzień jutro będzie oby mi w tym tyg co będzie ściągli szynę! No wózek super się sprawdza.

konwalianka moja mała też raz zje wszystko a raz nie. Tak miałam ale nic z tego... musimy złożyć wniosek o przywłaszczenie naszego mienia. A wózek ma dużo miejsca ale nie jest duży, jest bardzo wygodny. Głosy oddane, aż 5.

basieniak życzonka dla naszego Roczniaczka 100 latttt :) :*
Wisienka spóźnione życzonka dla naszego kolejnego Roczniaczka 100 lat :*
Zobacz załącznik 477287

sunset dzięki :*

Pamiętajcie o głosach na Blaneczke:* link niżej...

Ostatnia edycja:
reklama
To co w życiu najważniejsze.. DSC08525.jpg

Ps. Dziękujemy za życzenia

Ostatnia edycja:
Tymusiu!

Roczek to magiczna data,
która uchyla przed tobą rąbek świata.
Już gaworzysz, biegasz, skaczesz,
już nawet coraz mniej płaczesz.
W tym magicznym dniu,
życzę ci krasnoludków siedmiu,
życzę ci cukierków bez liku,
i słonika w kapelusiku.
imagesCAP12MZL.jpgimages.jpg

Witam sobotnie!
My po imprezce rodzinnej :) Mati miał problem z zaśnięciem, kręcił się i kręcił... ech ciekawe jaka nocka będzie..

konwalianko
- jak tam nastrój kochanego roczniaka? :) jeeejj.. już 1 rok ma Tymuś :)
Wisieńko - oby choroby szybko Mili dały spokój!! Zdrówka dla malutkiej i kasy dla Ciebie ;)
monia - dobrze, że Kinia już zdrowiutka :) udanej imprezki jutro!

A nam dzisiaj czwarty ząbek się przebił, górna jedyneczka :) noo rozkręca się ten mój syn :)
Uciekam do męża bo chodzi za mną już drugi dzień :p

buziaki i spokojnej przespanej nocki!!

Witajcie
Miałam nadzieję, że zdążę jeszcze przed północą żeby złożyć najlepsze życzenia dla naszego roczniaka. Zdrówka Tymciu, żebyś zawsze przynosił rodzicom tyle radości ile do tej pory.
Wisienko współczuję:-( zdrówka dla Milci, żeby już maleńka się nie musiała męczyć z tym:baffled: u nas też brak kasy:crazy:

lipa troche bo chcielismy sobie nową kanapę kupić a za nic nie możemy na nią uzbierać. Jeszcze to wesele siostry. Już zaczęłam powoli kupować to co potrzebne żeby potem wszystkiego na raz nie trzeba było kupować. Najbardziej finansowo to chyba ta wieżyczka dla maluchów nas wykończyła.
Dobranoc kochane dobrej, przespanej nocy

reklama
Witamy się z samego rana!
Moje roczne dziecko wcale nie zaczęło spać do 8 rano, oj nie:-D Wczoraj miał cudny dzień, złożyło sie tak, że nasze osiedlowy dzień dziecka został przesunięty no i wypadł akurat wczoraj.. Tymus na loterii wylosował 2 koszulki i piłeczki :) Pod opieką taty nieco poobdzierał twarzyczkę, no ale nie ma tragedii.. ja wczoraj miałam męczący dzień, bo i sprzątanie i pieczenie.. torcik upieczony i ciasto a dzisiaj jeszcze muffinki. Impreza o 16.30..

Dziękujemy pięknie za życzenia..zleciało... a tutaj jeszcze moje kilkugodzinowe szczęście..
DSC08495.jpg DSC08496.jpg

[h=6]dziewczyny, zostały 2 dni głosowania... będziemy wdzięczni za głosik a raczej 5 głosików:tak: http://www.bebiklub.pl/home/konkursy/konkurs-rozwoj-maluszka/galeria/?start=1015&id=1684[/h]

Do góry