reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hejka Kochane.

Macius wlasnie pierwsza drzemke uskutecznia troche sie juz kreci ale pewnie w polowie drogi do siadu zasnal ;-) u nas kiepska pogoda eh.. czerwiec :-/ nocka w miare kilka pobudek ale nie ma co narzekac lepszr takie niz noszenie.

konwalianka! wszystkiego najlepszego! milosci, szzescia, spelnienia marzen oraz kolejnych rozkosznych pociech :-*

daga fajnie ze to iuz niedlugo! mam nadzieje ze bedzie super. wypoczniesz i nacieszysz sie mezem ;-) Jowitka syesknila sie pewnie za Wami i stad ta ranna pobidka.. albo nocna. oby dzisiaj bylo lepiej. to ile stopni macie skoto grzejnik wlaczalas?

sylwia trzymam kciuki za te zmiany! bedzie dobrze :-) no i aby Aleksik wrocil.do normy . i zebys troche pospala bo ta 4 codziennie to slabo wyglada.

monia brawo dla Kingusi! pewnie nawet sie noe ogladniesz a zqraz bedzor boegac :-) u nas tez poszlo odwrtonie tak jak Ci pisalam - najpierw wstawania i chodzenie za raczki a dopiero potem raczkowanie. Niektore Misie tak maja! ale brawa dla Kinguso za postepy! hoho no i buziak dla dumnej mamy :-)

nic Kochane buziam bo koniec spania i lece

Dziękuję dziewczyny za GŁOSY :* ODDAJ GŁOS NA BLANKĘ!
monia_26 wow no to gratulacje! Kinia :* robi postępy. Ja tez myślałam, że wszystko będzie wolniej przebiegało a tutaj np moja mała to wszystko na raz prawie, może tak z kilku dniową różnicą.. to zaczęła wstawać, potem chodzić trzymając się w łóżeczku, potem po mieszkaniu, potem zaczęła raczkować i tak teraz już biegamy w bucikach po trawce na pólku za jedną rączkę! :wink:
daga0707 :* ja mam to samo. Ale wyczaiłam, że lepiej zasypia się Blance we wózku, 5 min i śpi a potem ją przenoszę do łóżeczka i mniej nerwów jest. Może i Tobie to pomoże?! Wypróbuj. Blanka od wczoraj jest strasznie marudna, usypianie jej wczoraj przeszło okropnie 2x w ciągu dnia. Myślałam, że wyjdę z siebie ale dałam rade...

Ja ogólnie moje drogie jestem od wczoraj jak wulkan. Wszystko mnie denerwuje począwszy od męża i czasem Blanka - na dodatek jest taka marudna ale może dlatego właśnie, że ja jestem trochę poddenerwowana?! Próbuję się uspokoić ..... ale coś mi 'odbija' (że tak napiszę :-)) i nie dam rady tego zrobić :/ w sumie okres mi się zbliża może to dlatego?! No nic nie zamulam Was ... Buziaki dla Was i waszych pociech :*
ODDAJ GŁOS NA BLANKĘ!

witajcie

musze powiedziec ze Macius pobil swoj rekord w niespaniu.. po dopoludniowej godzinnej drzemce wstal o 12 i poszedl dopiero teraz o 20 spac. Poszedl to za duze slowo po prostu wycial komara.. oby spal cala nocke.

daga Slonce Macius spi tak teraz wlasnie kolo 10-11 z godzinke i pozniej jakies 30-40 min popoludniu ale nie ma stalej pory.. jak mu wyjdzie.
U nas czerwiec sredni - skacze od 8 do 25 ;-). Maj byl sliczny i cieply a czerwiec to dopiero po przesileniu z reguly robi sie ladny. dzisiak zimno i pada.. tylko 13 stopni :-/

cisza tutaj czyzby lipcowki kibicki?

buziaki :-)

Witajcie Lipcóweczki :happy2:
My dziś i wczoraj na nogach od 5:20, nie wiem co tak wczas wstaje moja mała Gwiazda. Potem butla 150 ml czyli więcej niż zwykle bo wcześniej zjadała 120 ml. Poszła spac o 7:20 identycznie jak wczoraj ale już nie wstała identycznie jak wczoraj tylko po 40 minutach :/ myślałam że się zdrzemnę w tym czasie ale niestety nie udało się no i mnie dalej łapie spanie a kawa się skończyła! :wściekła/y: No nic wygonię męża do sklepu?!... :confused:
Moje Drogie.... życzę Wam MIŁEJ ale to bardzo MIŁEJ NIEDZIELI, u mnie pogoda taka seee ale zamierza się popsuć, szkoda bo zamierzaliśmy się dziś wybrać na Rynek bo będą tam koncerty i m.in. Julia Rosnowska - aktorka z filmu JULIA z TVNu :szok: a Blanka uwielbia z niej piosenkę TROUBLE IS A FRIENDS także chyba nic dziś z tego bo na deszcz zapowiadali i zbiera sie :no:
No i oczywiście jak zawsze BARDZO ALE TO BARDZO PROSZĘ O GŁOSY NA BLANKĘ! ODDAJ GŁOS!

sunset
:* ja coś ostatnio strasznie zmęczona i nie mam sił nawet wejść na forum :/ chodzę senna od 4 dni nie wiem co mi jest, pogoda u nas też zmienna i to pewnie dlatego :(
daga0707 :* ja miałam wczoraj to samo :/

hej Kochane

no u nas nocka srednia co godzine pobudki do polnocy a potem co pol az wkoncu dobre lament i noszenie. Wypil mleko i troszke sie uspokoil ale nie zasnal dopiero po kolejnej serii noszenia. Ludziam sie choc ciutke pospi ale nie o 6:00 juz na nogach.. o 9 krociutka drzemeczka. Eh moze dzisiaj w dzien troche wiecej pospi i noc latwiejsza. Zobaczymy.. kiedys sie doczekam ze bedzie przesypial cale nocki,nie? ;-)

daga, pia tak wiec witam sie i ja w poranny klubie mamusiek :-)

daga daj jakies zdjecie Jowitki! juz tak dawno jej nie widzialam. Fajnie ze sie lubi bawic z innymi dziecmi :-) a wieczoru wspolczuje :-* no wlasnie jal tak pozno wstaja to potem jest armagedon. Oby lepiej pospala w dzien i latwiej bylo z usypianiem! w koncu tak lubisz usypianie ;-)

pia oj to Blaneczka tez nie pospala :-/ moze jeszcze sie rozpogodzi i pojdziecie na rynek. Moze pogoda Cie tak rozwala.. no i pewnie tez zmeczenie. sciskam mocno!

reklama
Do góry