reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
sunset tak chyba wszystko na raz mi się zbiera... pogoda, zmęczenie itd... :/
silwia84 dzięki za głosik!
Oj ja nikomu nie kibicowałam dziś choć mecz był dość ciekawy, działo się :-) mój mąż siedział oglądał ale jakoś też żadnym nie kibicował :-)
A ja zmęczona oczywiście ale co dziewczyny!!! Wypatrzyłam, że Blance idą górne jedynki! Nie wierzę JUŻ SIE PRZEBIJAJĄ! Widać je! Dzisiaj spała 3 razy w ciągu dnia ale bardzo krótko po 1h ale nie całej. Budziła się z płaczem, nie wiem chyba przez te ząbki :nerd: strasznie płakała :-( pewnie lada dzień się przebiją.
Dzisiaj jednak nigdzie nie pojechaliśmy, nawet do kościoła nie poszliśmy bo Blanka akurat zasnęła a tak poza tym to pogoda się psuła ale jednak nie padało :/ mam troszkę wyrzuty sumienia, niedziela bez kościoła to dziwny dzień dla mnie... około 16:00 poszliśmy na spacer i na plac zabaw gdzie zrobiliśmy kilka fotek, oto one i moja gwiazda ♡
Zobacz załącznik 473667Zobacz załącznik 473668Zobacz załącznik 473669
No nic kochane moje idę spac bo padam.... życzę Wam miłych snooff :* mua :*
I jeszcze raz na dobranoc ponudzę Was o głosy na Blankę -ODDAJ GŁOS!

Zobacz załącznik 473670 DOBRANOC :*
(na zdjeciu Mała lampka stojąca SPICA za niecałe 450 zł)

Ostatnia edycja:
hej, wpadam z pyszną
imagesCAN1IBVB.jpg

pia, Marzenka - głosujemy... :tak:

Pozdrawaim Wasz wszystkie ciepło...
Zmykam, bo czas popracować :*

Witajcie ja tez witam się miło i przesyłam pyszne śniadanko
Zobacz załącznik 473687 :)

My na nogach od 5:30, potem wypita cała butla 150 ml Bebilonu no i od 8:30 sen, zobaczymy ile pośpi nasza mała gwiazda, padła sama, włożyłam ją do wózka i sen :happy: ale jak ją przeniosłam do łóżeczka zauważyłam, że ma kupkę i ta kupka wyszła z tyłu na plecy i brudasek się zrobił nie wiedziałam czy ją budzić czy nie ale przeprałam ją i ani rusz nie obudziła się :happy: po wczorajszym deserku śliwkowym taką kupcie szczeliła :happy: teraz sobie słodko śpi.
Jeju ządbki się lada dzień przebiją (wczoraj opisałam) :happy::happy::happy::happy::happy::happy: ale jestem happy :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Buziaki :*
A no i GŁOSY NA BLANECZKĘ PROSZĘ!Oddaj głos!

Cześć Dziewczynki!

Weekejd minął, mąż wyjechał znów na cały tydzień, trochę remontu mamy zrobione...Któraś z Was pytała o remont - My remontujemy gorę domu praktycznie od podstaw, póki co mieszkamy z moimi rodzicami na dole. Ale na jakąś ciasnotę nie narzekamy, bo mamy spory dom.
No i nocka u nas w miarę ok - 3 pobudki, ale od rana moje dziecko znów marudne, a kilka ostatnich dni było spokojniejszych. Na dodatek mały katarek Kinia ma.

daga, Kinga też bardzo lubi się z dziecmi bawić, strasznie lubi ich towarzystwo... najbardziej mnie śmieszy jak bawi się ze starszą o rok od siebie koleżanką i zabiera jej sprzed nosa wszystkie zabawki.

PiaLove, witaj :* gratki dla Blaneczki za kolejne ząbki!

Sunset, asica i reszta, witajcie :**************

hejka :-)

Cos mam dzisiaj pecha bo zaczynam po raz kolejny posta i komorka odmawia pracy :-) ah te baterie! u nas tez bez wiekszych zmian oprocz faktu ze ostatnia dwojka pcha sie ku gorze no i marudzimy. Oby szybciej poszli niz ostatnio..

monia a jak Wasze zabki? wyskoczyly? Fajnie ze Kinia ladnie spi oby tych pobudek bylo jak najmniej.

pia i daga! sliczne te Wasze kobitki! slodziutkie!

daga jak tak patrze na Jowitke to pewnie na roczek koka jej zrobisz ;-) co do minki to moze ja razi lampa ii jest przygotowana :-)
Co do fb to jasne ze mam dla mnie dzien bez fb to dzien stracony ;-) heh jak ktos ma ochote to zapraszam na priv :-)
daga masz racje ze malo daje zdjec ale ja pisze praktycznie zawsze z komorki a tu prawie nic nie ma. Obiecuje ze jak yruchoie kompa to cos wrzuce.

aha Ty na urlopie bedziesz miala z nami kontakt?

maqnio i jak podroz? jak Rozinka? steskniona?

konwi jak Tymus? jak zabki i nocki? lepiej cos?

asica byliscie u ortopedy? i jak Blazejek?

basieniak macie juz wyniki z celiaki?

i halo reszta lipcowek gdzie sie podziewacie??

spokojnej nocki!

hej, ja wywolana do odpowiedzi przez sunset - stawiam sie:-D Niestety u nas nocki tragiczne, ale już wyszła dolna prawa dwójką, widzę już lewą no i chyba coś na górze, ale nie daje sobie zobaczyć szogun mały:tak: Łudzę się, że to przez zęby..bo jeśli nie.. aż strach się bać.. poza tym nic nowego się nie dzieje.. a jak Maciuś znosi ząbkowanie? cos oprócz marudzenia?

Ania, ale ja tesknię caaaały czas - heh
daga zazdroszczę wycieczki.. no i racja z tym przegrzewaniem.. nie rozumiem tych ludzi..
monia, won katar!
pia, jak zawsze - zagłosowane!
asica, jak Błażejek?
Tesia? a gdzie się podziewasz?

całuski dla maluchów

reklama
daga, Jowitka słodkie te minki robi...jest urocza...

konwalianko, oby u Tymusia to tylko ząbki były i oby wyszły szybko...

Aniaa, no pewnie że tęskniłysmy...:-D:-Dco tam u Ciebie???

sunset, no właśnie jeszcze te dolne dwójki nie chcą wyjść :wściekła/y:no i Kinia maruda dziś na całego...

A u nas wieczór ciężki dość. Po kapieli miała być butla mleka z kaszką, ale mała niechętnie jadła, a darła się do jedzenia okropnie...kiedy wmusiłam w nią 120 ml to chciałam dziąsełka posmarowac na noc, Kinia płakała przy tym i ...zwymiotowała (z tego płaczu chyba) :/ no i tym sposobem poszła spać bez jedzenia w brzuszku...ogólnie sna dniu jadła normalnie, tylko teraz cosik nie bardzo...

Do góry