reklama
sunset tak chyba wszystko na raz mi się zbiera... pogoda, zmęczenie itd... :/
silwia84 dzięki za głosik!
Oj ja nikomu nie kibicowałam dziś choć mecz był dość ciekawy, działo się :-) mój mąż siedział oglądał ale jakoś też żadnym nie kibicował :-)
A ja zmęczona oczywiście ale co dziewczyny!!! Wypatrzyłam, że Blance idą górne jedynki! Nie wierzę JUŻ SIE PRZEBIJAJĄ! Widać je! Dzisiaj spała 3 razy w ciągu dnia ale bardzo krótko po 1h ale nie całej. Budziła się z płaczem, nie wiem chyba przez te ząbki strasznie płakała :-( pewnie lada dzień się przebiją.
Dzisiaj jednak nigdzie nie pojechaliśmy, nawet do kościoła nie poszliśmy bo Blanka akurat zasnęła a tak poza tym to pogoda się psuła ale jednak nie padało :/ mam troszkę wyrzuty sumienia, niedziela bez kościoła to dziwny dzień dla mnie... około 16:00 poszliśmy na spacer i na plac zabaw gdzie zrobiliśmy kilka fotek, oto one i moja gwiazda ♡
Zobacz załącznik 473667Zobacz załącznik 473668Zobacz załącznik 473669 ♡
No nic kochane moje idę spac bo padam.... życzę Wam miłych snooff :* mua :*
I jeszcze raz na dobranoc ponudzę Was o głosy na Blankę -ODDAJ GŁOS!
Zobacz załącznik 473670 DOBRANOC :*
(na zdjeciu Mała lampka stojąca SPICA za niecałe 450 zł)
silwia84 dzięki za głosik!
Oj ja nikomu nie kibicowałam dziś choć mecz był dość ciekawy, działo się :-) mój mąż siedział oglądał ale jakoś też żadnym nie kibicował :-)
A ja zmęczona oczywiście ale co dziewczyny!!! Wypatrzyłam, że Blance idą górne jedynki! Nie wierzę JUŻ SIE PRZEBIJAJĄ! Widać je! Dzisiaj spała 3 razy w ciągu dnia ale bardzo krótko po 1h ale nie całej. Budziła się z płaczem, nie wiem chyba przez te ząbki strasznie płakała :-( pewnie lada dzień się przebiją.
Dzisiaj jednak nigdzie nie pojechaliśmy, nawet do kościoła nie poszliśmy bo Blanka akurat zasnęła a tak poza tym to pogoda się psuła ale jednak nie padało :/ mam troszkę wyrzuty sumienia, niedziela bez kościoła to dziwny dzień dla mnie... około 16:00 poszliśmy na spacer i na plac zabaw gdzie zrobiliśmy kilka fotek, oto one i moja gwiazda ♡
Zobacz załącznik 473667Zobacz załącznik 473668Zobacz załącznik 473669 ♡
No nic kochane moje idę spac bo padam.... życzę Wam miłych snooff :* mua :*
I jeszcze raz na dobranoc ponudzę Was o głosy na Blankę -ODDAJ GŁOS!
Zobacz załącznik 473670 DOBRANOC :*
(na zdjeciu Mała lampka stojąca SPICA za niecałe 450 zł)
Ostatnia edycja:
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Witajcie ja tez witam się miło i przesyłam pyszne śniadanko
Zobacz załącznik 473687
My na nogach od 5:30, potem wypita cała butla 150 ml Bebilonu no i od 8:30 sen, zobaczymy ile pośpi nasza mała gwiazda, padła sama, włożyłam ją do wózka i sen ale jak ją przeniosłam do łóżeczka zauważyłam, że ma kupkę i ta kupka wyszła z tyłu na plecy i brudasek się zrobił nie wiedziałam czy ją budzić czy nie ale przeprałam ją i ani rusz nie obudziła się po wczorajszym deserku śliwkowym taką kupcie szczeliła teraz sobie słodko śpi.
Jeju ządbki się lada dzień przebiją (wczoraj opisałam) ale jestem happy
Buziaki :*
A no i GŁOSY NA BLANECZKĘ PROSZĘ!Oddaj głos!
Zobacz załącznik 473687
My na nogach od 5:30, potem wypita cała butla 150 ml Bebilonu no i od 8:30 sen, zobaczymy ile pośpi nasza mała gwiazda, padła sama, włożyłam ją do wózka i sen ale jak ją przeniosłam do łóżeczka zauważyłam, że ma kupkę i ta kupka wyszła z tyłu na plecy i brudasek się zrobił nie wiedziałam czy ją budzić czy nie ale przeprałam ją i ani rusz nie obudziła się po wczorajszym deserku śliwkowym taką kupcie szczeliła teraz sobie słodko śpi.
Jeju ządbki się lada dzień przebiją (wczoraj opisałam) ale jestem happy
Buziaki :*
A no i GŁOSY NA BLANECZKĘ PROSZĘ!Oddaj głos!
monia_26
Mama Kingusi :*
Cześć Dziewczynki!
Weekejd minął, mąż wyjechał znów na cały tydzień, trochę remontu mamy zrobione...Któraś z Was pytała o remont - My remontujemy gorę domu praktycznie od podstaw, póki co mieszkamy z moimi rodzicami na dole. Ale na jakąś ciasnotę nie narzekamy, bo mamy spory dom.
No i nocka u nas w miarę ok - 3 pobudki, ale od rana moje dziecko znów marudne, a kilka ostatnich dni było spokojniejszych. Na dodatek mały katarek Kinia ma.
daga, Kinga też bardzo lubi się z dziecmi bawić, strasznie lubi ich towarzystwo... najbardziej mnie śmieszy jak bawi się ze starszą o rok od siebie koleżanką i zabiera jej sprzed nosa wszystkie zabawki.
PiaLove, witaj :* gratki dla Blaneczki za kolejne ząbki!
Sunset, asica i reszta, witajcie :**************
Weekejd minął, mąż wyjechał znów na cały tydzień, trochę remontu mamy zrobione...Któraś z Was pytała o remont - My remontujemy gorę domu praktycznie od podstaw, póki co mieszkamy z moimi rodzicami na dole. Ale na jakąś ciasnotę nie narzekamy, bo mamy spory dom.
No i nocka u nas w miarę ok - 3 pobudki, ale od rana moje dziecko znów marudne, a kilka ostatnich dni było spokojniejszych. Na dodatek mały katarek Kinia ma.
daga, Kinga też bardzo lubi się z dziecmi bawić, strasznie lubi ich towarzystwo... najbardziej mnie śmieszy jak bawi się ze starszą o rok od siebie koleżanką i zabiera jej sprzed nosa wszystkie zabawki.
PiaLove, witaj :* gratki dla Blaneczki za kolejne ząbki!
Sunset, asica i reszta, witajcie :**************
hejka :-)
Cos mam dzisiaj pecha bo zaczynam po raz kolejny posta i komorka odmawia pracy :-) ah te baterie! u nas tez bez wiekszych zmian oprocz faktu ze ostatnia dwojka pcha sie ku gorze no i marudzimy. Oby szybciej poszli niz ostatnio..
monia a jak Wasze zabki? wyskoczyly? Fajnie ze Kinia ladnie spi oby tych pobudek bylo jak najmniej.
pia i daga! sliczne te Wasze kobitki! slodziutkie!
daga jak tak patrze na Jowitke to pewnie na roczek koka jej zrobisz ;-) co do minki to moze ja razi lampa ii jest przygotowana :-)
Co do fb to jasne ze mam dla mnie dzien bez fb to dzien stracony ;-) heh jak ktos ma ochote to zapraszam na priv :-)
daga masz racje ze malo daje zdjec ale ja pisze praktycznie zawsze z komorki a tu prawie nic nie ma. Obiecuje ze jak yruchoie kompa to cos wrzuce.
aha Ty na urlopie bedziesz miala z nami kontakt?
maqnio i jak podroz? jak Rozinka? steskniona?
konwi jak Tymus? jak zabki i nocki? lepiej cos?
asica byliscie u ortopedy? i jak Blazejek?
basieniak macie juz wyniki z celiaki?
i halo reszta lipcowek gdzie sie podziewacie??
spokojnej nocki!
Cos mam dzisiaj pecha bo zaczynam po raz kolejny posta i komorka odmawia pracy :-) ah te baterie! u nas tez bez wiekszych zmian oprocz faktu ze ostatnia dwojka pcha sie ku gorze no i marudzimy. Oby szybciej poszli niz ostatnio..
monia a jak Wasze zabki? wyskoczyly? Fajnie ze Kinia ladnie spi oby tych pobudek bylo jak najmniej.
pia i daga! sliczne te Wasze kobitki! slodziutkie!
daga jak tak patrze na Jowitke to pewnie na roczek koka jej zrobisz ;-) co do minki to moze ja razi lampa ii jest przygotowana :-)
Co do fb to jasne ze mam dla mnie dzien bez fb to dzien stracony ;-) heh jak ktos ma ochote to zapraszam na priv :-)
daga masz racje ze malo daje zdjec ale ja pisze praktycznie zawsze z komorki a tu prawie nic nie ma. Obiecuje ze jak yruchoie kompa to cos wrzuce.
aha Ty na urlopie bedziesz miala z nami kontakt?
maqnio i jak podroz? jak Rozinka? steskniona?
konwi jak Tymus? jak zabki i nocki? lepiej cos?
asica byliscie u ortopedy? i jak Blazejek?
basieniak macie juz wyniki z celiaki?
i halo reszta lipcowek gdzie sie podziewacie??
spokojnej nocki!
konwalianka
Mały bąbelek
hej, ja wywolana do odpowiedzi przez sunset - stawiam sie Niestety u nas nocki tragiczne, ale już wyszła dolna prawa dwójką, widzę już lewą no i chyba coś na górze, ale nie daje sobie zobaczyć szogun mały Łudzę się, że to przez zęby..bo jeśli nie.. aż strach się bać.. poza tym nic nowego się nie dzieje.. a jak Maciuś znosi ząbkowanie? cos oprócz marudzenia?
Ania, ale ja tesknię caaaały czas - heh
daga zazdroszczę wycieczki.. no i racja z tym przegrzewaniem.. nie rozumiem tych ludzi..
monia, won katar!
pia, jak zawsze - zagłosowane!
asica, jak Błażejek?
Tesia? a gdzie się podziewasz?
całuski dla maluchów
Ania, ale ja tesknię caaaały czas - heh
daga zazdroszczę wycieczki.. no i racja z tym przegrzewaniem.. nie rozumiem tych ludzi..
monia, won katar!
pia, jak zawsze - zagłosowane!
asica, jak Błażejek?
Tesia? a gdzie się podziewasz?
całuski dla maluchów
reklama
monia_26
Mama Kingusi :*
daga, Jowitka słodkie te minki robi...jest urocza...
konwalianko, oby u Tymusia to tylko ząbki były i oby wyszły szybko...
Aniaa, no pewnie że tęskniłysmy...co tam u Ciebie???
sunset, no właśnie jeszcze te dolne dwójki nie chcą wyjść no i Kinia maruda dziś na całego...
A u nas wieczór ciężki dość. Po kapieli miała być butla mleka z kaszką, ale mała niechętnie jadła, a darła się do jedzenia okropnie...kiedy wmusiłam w nią 120 ml to chciałam dziąsełka posmarowac na noc, Kinia płakała przy tym i ...zwymiotowała (z tego płaczu chyba) :/ no i tym sposobem poszła spać bez jedzenia w brzuszku...ogólnie sna dniu jadła normalnie, tylko teraz cosik nie bardzo...
konwalianko, oby u Tymusia to tylko ząbki były i oby wyszły szybko...
Aniaa, no pewnie że tęskniłysmy...co tam u Ciebie???
sunset, no właśnie jeszcze te dolne dwójki nie chcą wyjść no i Kinia maruda dziś na całego...
A u nas wieczór ciężki dość. Po kapieli miała być butla mleka z kaszką, ale mała niechętnie jadła, a darła się do jedzenia okropnie...kiedy wmusiłam w nią 120 ml to chciałam dziąsełka posmarowac na noc, Kinia płakała przy tym i ...zwymiotowała (z tego płaczu chyba) :/ no i tym sposobem poszła spać bez jedzenia w brzuszku...ogólnie sna dniu jadła normalnie, tylko teraz cosik nie bardzo...