reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

pia lovetoz to jakas masakra z tymi rodzicami ,omg ,wspolczuje i oby wszystko skonczylo sie po twojej mysli ,i zebyscie zabrali swoje rzeczy &&&&&&&& ja z Nadia aktywne od rana ,od poszlysmy do laboratorium zrobic badanie na eozonofile bo jutro do alergologa jedziemy ,zawiezie na moj brat a zarazem chrzestny Nadi niewidzielli sie dwa miesiace bo brat pracowal w NIemczech :tak:maz w pracy ,na budowien sezon ...jeszczze po godzinach robi wraca pozno...:-(a potem zaliczylismy Urzad pracy ,musilam w koncu pozalatwiac bo niedawno wymienilam dowod .no i potem zakupki i park:tak:potem ohbiadek i z powrotem na dwor ,wiec dzis 2 razy na powietrzu .moja cora marudzaca i placzliwa ze szok ,uciekam paaaq millego wieczory :tak:

reklama
witam

maqnio moim zdaniem karmienie na ręku może pomóc a powrót do smoczka tylko do zasypiania ? czy nie w chodzi w grę?
aneta 85 jeszcze raz gratulacje
pia love może ty jedz po te rzeczy córka to córka policja to ostatecznośc = kciuki zacisnięte

...cdn. starszak wołą:eek:

Teśka24 - No mam taką nadzieję, że się uda to zabrać wszystko wsio i będzie z głosy, 6 mscy się o to wszystko prosimy... :szok:...
Ale jest git :tak: będzie dobrze.
Mała zasnęła już, mąż w pracy... teraz chwila dla mnie... :tak:...

MADZIA - nie ja tam pokaże się tylko z POLICJĄ, znam swoich rodziców, nic to nie da aja denerwować się nie mogę, mam córkę na której muszę sie skupić, po prostu jak o nich pomyśle to mnie lęk straszny dopada i mam dość... prosiłam ich 6 mscy o to aby nam oddali rzeczy, nie to nie, sami chcieli.. niestety... ale przynajmniej będzie po wszystkim i moja mała w końcu pohuśta się na huśtawce, bo ona to uwielbia a plac zabaw już nie chodzimy ponieważ już miała na sobie DWA KLESZCZE !!!:szok: dlatego koniec (oczywiście zdążyłam je - kleszcze - strzepać z niej także nic się nie stało) !!!

:-)
A teraz jeszcze moje drogie bardzo proszę Was o głosy na moją niuńkę :) oto link Nosidełko dla niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com bierzemy udział w konkursie i chciały byśmy go wygrać :tak: jesteśmy tuż tuż pierwszego miejsca oby się udało :-)

Ostatnia edycja:
Halo mamuski!!!

Przede wszystkim bardzo dziekuję za wszystkie rady!!!!
no i Rózia śpi ze smokiem...no nic poki co postanowiłam dawać jej smoka tylko do zasypiania. serce mi mieknie jak widze jak bardzo ja ten smok uspokaja.trudno, najwyzej potem bedziemy walczyc.

Tesiu przede wszystkim 100 lat dla Nadusi!! Niech Wam zdrowo rosnie!!! Niestety Rózia spi ze smokiem..moze zastap jej smoka jakąs np. przytulanka, którą będzie mogła sobie ciumkać? I super ze taka mobilna się zrobiła, nic tylko się cieszyc!!!!buzi dla Was!!!!luz w pracy totalny o 13;30 bylam już w domku hihi:-D

Ememte my jesteśmy z Rózinka w wodzie max. 45 min. I to jest bardzo „fizyczne” 45 min, rózia przez ten cały czas jest w ruchu. Mysle ze 45 min. w zupelnosci wystarczy a kólko jest bardzo fajne, tylko my go używamy rzadko, bo kładziemy nacisk przede wszystkim na to, żeby Rózia była w wodzie bez wspomagaczy, kólko jest raczej używane na zasadzie kilkuminutowej zabawy:-)

Daga no własnie Rózia ma taki kocyk z metkami i ciumka te metki i owieczke – szmacianke-przytulanke. Na początku to w zepelnosci wystarczało, ale teraz to ciumkanie już nie wystarcza:no:

Marzenko graki takiej super nocki!!kiedy u nas tak bedzie eh..

Madziula tak jak wyzej napisalam - smok tylko do zasypiania, w ciagu dnia - nie ma opcji :-)

Pia wspolczuje sytuacji, i szkoda, ze tak się stało, zal serce sciska ze trzeba tak walczyc z własnymi rodzicami, powodzenia!!!

spokojnej nocy babulce kochane!!!

witam poniedziałkowo!
Moje dziecię coś podejrzane. Od soboty śpi w dzień po półtorej godziny (zawsze max 40 min). Dzisiaj rano pierwszy raz odkąd chodzę do pracy spał jeszcze jak wychodziłam. Żadnych innych objawów nie ma więc podobaja mi się takie zmiany i mam nadzieję, że zostaną na dłużej :-) W pracy kicha ale nie chce mi się nawet na ten temat rozwijać.

Konwalinako
to świetnie, że się wybawiłaś. Należało Ci się a Tymuś stanął na wysokości zadania. No i nianiek też oczywiście ;-)

Maqnio ja to mam strach na samą myśl o zabraniu Szymkowi smoka. On ma taką potrzebę ssania od urodzenia, że bez smoka nie było szans... no ale kiedyś trzeba będzie. na razie odkładam to na później.

Tesia sto lat da Nadusi! Dobrze napisałaś - teraz Ci się zacznie :-D

maqnio - no tak niestety, ja byłam taką małą 'czarną owcą' w rodzinie :no: ale nie ma co, jak to się mówi NIE MA TEGO ZŁEGO CO BY NA DOBRE NIE WYSZŁO, jakoś to będzie, czas też leczy rany, może kiedyś Oni to wszystko przemyślą, w co wątpię bo to naprawdę ciężkie z nich charaktery.
Ja mam swoją rodzinę i myślę tylko o niej, to jest dla mnie najważniejsze :-)

A oto moja mała kochana Gwiazdeczka:
Zobacz załącznik 464717Zobacz załącznik 464711Zobacz załącznik 464715

Ostatnia edycja:
Hej, w końcu dotarłam do kompa:) Muszę się pochwalić: Bartolini zaczął puszczać się mebli i tak sobie stoi, no i podejmuje nieśmiałe próby przemieszczania się w ten sposób, ale jeszcze strach jest chyba silniejszy.
Aneta jeszcze raz gratuluję i powtórzę się: piękny prezent ślubny sobie zrobiliście:)
Daga samolotem lecimy.
Teśka, kochana trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę. Sto lat dla Nadii!!!
PiaLove
witaj. Współczuję sytuacji z rodzicami:( Najważniejsze że macie siebie.
Maqnio nie zadręczaj się tym smokiem niech Róża sobie pomiętoli go przed snem. Potem się będziesz martwić skoro jest jej z nim dobrze:) Mimo tego że Bartuś jest do smoka przywiązany właściwie tylko do spania to też się boję mu go zabrać.
Wydrusia gdzie jesteś??????????

Anetkaaa - witam Cię, bo jeszcze się chyba nie znamy :-) no widzisz, to straszne jak starsi ludzie potrafią zadręczać młode małżeństwa :no:

Hej Dziubolki jestem! :-) Byłam u mamy :-) dziś się do gina nie dodzwoniłam,spróbuje jutro :-) niestety nie dam rady Was doczytać :-( Wszystkie Was ściskam barllllldzio moccno :**

PiaLove witaj bo Ty nowa :**

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry