reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
hej
Dawno nie pisałam chociaż podczytuję:)
Faktycznie coś się tutaj ruch ostatnio zwiększył :)
Mój facet miał teraz tydzień urlopu (niestety dzisiaj ostatni dzień) więc strasznie odpoczęłam! :)
Od kilku dni mały śpi sam w pokoju. W sumie mięliśmy 3 podejścia. Za każdym razem syn jakby wyczuwał, że jest sam i od razu nocka z pobudkami co godzinę, ale w końcu się udało. dzięki temu jestem bardziej wyspana bo przynajmniej nie budzę się tak często bo wcześniej jak tylko się obrócił to ja od razu leciałam zobaczyć czy wszystko ok.

Nie ustosunkuję się do postów bo dużo tego i nie bardzo pamiętam która co pisała. Wybaczcie! :)

Maqnio nasz synek ma takie same kółko jak Rózinka, ale jeszcze nie wypróbowane. Właśnie mam pytanko odnośnie basenu. Ile czasu jesteście z Rózinką na basenie? My wcześniej chodziliśmy z małym na zajęcia które trwały pół godziny i nie wiem czy można dłużej czy takiemu szkrabowi wystarczy tyle czasu.

Wszystkie mamusie i dzidziusie pozdrawiam i życzę miłego dnia.
Jutro postaram się napisać , a póki co korzystam z chwili póki tatuś ma wolne
Trzymajcie się ciepło

Maqnio jedzenia samodzielnie też czasem próbuję ale to jej wogóle nie idzie - wszystko rozrzuca a jak ja jej do buzi nie wsadzę to sama tego nie zrobi więc odpada... ale to też próbuję co jakiś czas...

Hej laseczki :-D

U nas w sumie po staremu, nocki ok, Kinia przesypia ładnie całe noce, przebudza się ok. 4 i śpi do 5.40 :szok: a sypiała zawsze godzinę dłużej...no cóż...coś za coś...już wolę wcześniej wstawać niż mieć pobudki co 40 minut-1h w nocy.

daga,
moje tabletki anty póki co ok! Dobrze się po nich czuję, plamien nie mam żadnych, nudności, bóli głowy itp.

maqnio,
ja bym na Twoim miejscu nie miała żadnych wyrzutów sumienia żeby Rózi dać smoka...lepsze to niż butla albo kciuk :tak:

NiL,
a już myślałam, że będziemy mieli co świętować jakzrobisz teścik!

wydrusia
, w Tobie nadzieja ;-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

Aneta_85, gratulacje na Nowej Drodze Życia! Wszystkiego dobrego!

konwalianko, czyli Tymuś spisał się na medal przy Twoim byłym chłopaku jako niani :-D:-D;-) to super!

tesiu, sto latek dla Nadusi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ememte, witaj :*

PiaLove, głosiki będę oddawać, nie ma sprawy!!!!!!!!!!!! Fajowa foteczka!!!!!Blanka urocza! No i witaj w naszym gronie :*

basieniak
, kciuki za Wasze jedzonko!

Marzenko,
:*****

Witajcie kochane :tak:

U nas spokojnie mała w nocy przebudziła sie ze 2 razy moni spadł na ziemie i musiałam podac spała cala noc do 7 rano , potem poszlam do dentysty z mała bo nie miałam z kim jej zostawic , zas zapalenie okostnej , po drodze do biedronki po mleczko i pampersy teraz klaudusia juz od godzinki spi a mama buszuje przed kompem
Teska u mnie podobnie jak puszcze na zienie to czołga sie wszedzie i zaczeła juz wstawac
Konwalianka Bidulek Tymus z tymi oczkami ale to dla jego dobra
Maqnio nic sie nie przejmuj na zapas co bedzie z moniem jak Rózinka ma potrzebe ssania to dawaj smoka jak bedzie miała 2 lata to predzej sie ja oduczy sa przerfozne sposoby dziecko bardziej kumate jest , ja mojej Ani mowilam ze kotek zjadl i ma w brzuszku i poskutkowało
PiaLove głosiki oddane wczoraj i dzisiaj
Basieniak kiedy mała w koncu zacznie pieknie jesc
Anetka naj na nowej drodze zycia
Wydrusia jak okres
Ememte ja tez podczytuje i czasem cos napisze , odzywaj sie czesciej

My juz po 2 spacerkach ,sprawy pozalatwiane ,jutro do alergologa z mała ,prosze o kciuki :tak:marzena moja jakos wyjatkowo nie pelza ale i tak nie mowy zeby gdzies na chwile wyjsc bez niej bo normalnie wszedzie strach zostawiac ,jedynie co tylko moge w krzeslku ,bo chodzika nie mam .aneta85 gratulacje 2 kreseczek:tak:ememte hej,monia przeciez dopiero co rodzilam a to juz 10 miesiecy:tak:maqnio jak tam na luzie sie pracuje ???ja tak trzymam kciuki za przespana nocke twoja ale cos Roza mnie niechce sluchac:sorry:

monia_26 - Marzena197235- dziękuje Wam ogromnie dziewczyny :-D

zaglądam tutaj jak tylko mam czas, mam nadzieję, że niedługo tutaj się odnajdę, właśnie wróciliśmy z mężem i Blaneczką z zakupów, normalnie jestem uzależniona od zakupów w SuperPharm... po prostu wychodzę stamtąd taka szczęśliwa że szok :szok:...
Pozdrawiam :*

reklama
Teśka24 - Taka mała ucieczka od domowych obowiązków i w ogóle, eh... :tak: czuję się jak nowo narodzona:-D a Wy jak dzisiaj spędziłyście dzień? Lub jak zamierzacie go spędzić z dzieciaczkami? Moja mała pojadła teraz się bawi w łóżeczko - normalnie co za ekscesy wyprawia to szok :szok:

Mnie jutro czeka ciężki dzień... muszę zadzwonić na POLICJE do Dzielnicowego alby pomógł Nam w odzyskaniu naszych rzeczy od moich rodziców - pewnie zastanawiacie się co ja tu wypisuję :no: a szkoda gadać... po prostu wyprowadziłam się z mężem z rodzinnego domu bo moi rodzice Nas gnębili, rozkazywali Nam itp... no i niestety chcieli mojego męża wyrzucić z domu, gdzie nie mieli żadnego do tego powodu. Mój mąż jest bardzo dobrym, spokojnym człowiekiem (tylko bez FIRMY a oni by takiego zięcia chcieli). Nie wzięliśmy jeszcze stamtąd wszystkich rzeczy np huśtawki dziecka, wózka spacerówki, wczoraj mój mąż po to pojechał, a oni go zwyzywali i wyrzucili, po prostu mam tego dość, nie to, że zamartwiam się bo nie ale po co takie rzeczy? Kiedy On (my) im nic nie zrobiliśmy :no: musiałam to z siebie wyrzuć... po prostu musimy tam jechać z policją... co to życie jeszcze nam napisze :-D napewno coś dobrego bo jestem pozytywnie nastawiona na wszystko :-D ..
Buziaki

Do góry