reklama
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie mamuski
Anetka 85 wielkie gratulacje mamuska , aby ciaza przebiegała pomyslnie
Asica aby synus zaczoł lepiej spac
Konwalianko kciukasy za wizyty u doktorów ,
Maqnio to sie masz teraz dobrze bez szefa , ale co to za szef jak to tatus
Nil Wszystkiego najlepszego kochana , duzo , duzo zdroweczka dla mamuski
emente Klaudusia ma byc na razie pod kontrola kardiologa za 4 miesiace do kontroli , maja nadzieje ze te mniejsze dziurki sie pozrastaja jeszcze Klaudia ma na to czas
Reszte mam co pominełam witam
Anetka 85 wielkie gratulacje mamuska , aby ciaza przebiegała pomyslnie
Asica aby synus zaczoł lepiej spac
Konwalianko kciukasy za wizyty u doktorów ,
Maqnio to sie masz teraz dobrze bez szefa , ale co to za szef jak to tatus
Nil Wszystkiego najlepszego kochana , duzo , duzo zdroweczka dla mamuski
emente Klaudusia ma byc na razie pod kontrola kardiologa za 4 miesiace do kontroli , maja nadzieje ze te mniejsze dziurki sie pozrastaja jeszcze Klaudia ma na to czas
Reszte mam co pominełam witam
Aneta_85 - Witam :-) i serdecznie gratuluję kolejnego dzieciaczka :-) nie dziwię Ci się wcale, ze macie mieszane uczucia ale wszystko będzie dobrze ;-) życzę Ci żeby całe 9 mscy było lekkie, piękne i radosne
Czekamy na Wasze głosy po raz kolejny!!!!!!!!
Głosy można oddawać codziennie raz dziennie do końca maja.
Wielkie podziękowania dla głosujących :* oto link ze zdjęciem Blaneczki: Nosidełko dla niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
Czekamy na Wasze głosy po raz kolejny!!!!!!!!
Głosy można oddawać codziennie raz dziennie do końca maja.
Wielkie podziękowania dla głosujących :* oto link ze zdjęciem Blaneczki: Nosidełko dla niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
silwia84
Fanka BB :)
hello, widze ze wracamy do formy w pisaniu.
u nas wszytsko ok, jest ladna pogoda wiec korzystamy. malzw domku i duzo pomaga. troche odpoczne. odebralismy w koncu fotelik dla Aleksika i zamowilismy spacerowke.
Aneta gratulacje i wszystkiego naj na nowej drodze zycia
nil wszystkiego najlepszego
tesia &&&&&&&&&&&
maqnio :* dla Rzoi fruzi aby przesypiala nocki.
Konwalianka &&&&&&&&&&& za wizyty i brawo dla Tymcia
Asica za rehab &&&&&&&&&&& i za nocki
pia love witaj u lipcowek. wspolczuje sytuacji w rodzinie. glowa do gory bedzie dobrze
madzia,anetaaaa,daga, monia :* i inne jesli pominelam.
u nas wszytsko ok, jest ladna pogoda wiec korzystamy. malzw domku i duzo pomaga. troche odpoczne. odebralismy w koncu fotelik dla Aleksika i zamowilismy spacerowke.
Aneta gratulacje i wszystkiego naj na nowej drodze zycia
nil wszystkiego najlepszego
tesia &&&&&&&&&&&
maqnio :* dla Rzoi fruzi aby przesypiala nocki.
Konwalianka &&&&&&&&&&& za wizyty i brawo dla Tymcia
Asica za rehab &&&&&&&&&&& i za nocki
pia love witaj u lipcowek. wspolczuje sytuacji w rodzinie. glowa do gory bedzie dobrze
madzia,anetaaaa,daga, monia :* i inne jesli pominelam.
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
silwia - :*:*:*
reklama
daga0707 - Dzieki, na całe szczęście tak, mam wspaniałego męża i córeczkę :-)...
apropo tortu to przekąsiła bym coś tak dobrego, mniam a ja chwila znów dla siebie, mała zasnęła, dom czysty mąż w pracy do 14:00... w sumie muszę odpocząć, bo troszkę się tym wszystkim denerwuję jednak. Nie mogę się doczekać kiedy będę miała to już za sobą. :-)
apropo tortu to przekąsiła bym coś tak dobrego, mniam a ja chwila znów dla siebie, mała zasnęła, dom czysty mąż w pracy do 14:00... w sumie muszę odpocząć, bo troszkę się tym wszystkim denerwuję jednak. Nie mogę się doczekać kiedy będę miała to już za sobą. :-)