reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Pewnie już wszystkie mamusie i dzidziusie spią:-(
ja jak zwykle po nocy siedzę. dzisiaj to jakiś koszmar. Moja córcia dziś taka niegrzeczna była, ciagle brata budziła. W koncu zasnał o 21 na jedzenie obudził się o 22:30 to znów go rozbudzila!
Był jeden wielki ryk. Ona sie darła bo była juz zmęczona i marudziła na wszystko a on bo nie dospał ale jednocześnie nie mógł zasnać ehhh
PiaLove witaj u nas. Będzie dobrze:-)
aneta gratulacje:-) troszkę zazdroszczę
tesia, wydrussia, daga, anetka maqnio, miczka :*
A ja siedze do tej pory bo piekę sobie tort na dzisiaj:-)
Upiekłam paszteciki do barszczu,babeczki no i ten tort sie dopieka. Jutro ciąg dalszy. Zrobie kurczaka, rybę z frytkami,jakąś sałatkę i wystarczy bo to środek tygodnia ale domowników na taki obiad mogę zaprosić. Pozostali najwyżej w sobotę. Dobrej nocki

Ostatnia edycja:
daga0707- poważnie, do dziś czuję szczęście i radość z niewielkich wczorajszych zakupów :-p napewno jakoś się to ułoży wszystko :no:
NiL - Witam :-) tez mam taką nadzieję :-)...

A my już z Blaneczką od godziny nie śpimy, za oknem pada. Mąż odsypia po nocce. O 14:00 musze dzwonić do Dzielnicowego, mam nadzieję, ze ten dzień zleci szybko i bez większych problemów.

A Wam Dziewczyny życzę bardzo miłego dnia, dużo ciepła Wam życzę dziś bo u mnie za oknem zimno brrr :baffled:...

Zobacz załącznik 464827

I jeszcze jedna mała prośba:

Czekamy na Wasze głosy po raz kolejny!!!!!!!!

Głosy można oddawać codziennie raz dziennie do końca maja.

Wielkie podziękowania dla głosujących :* oto link ze zdjęciem Blaneczki: Nosidełko dla niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
:-D

hej
My od 6 nie śpimy, ale w sumie na nocki ostatnio nie mogę narzekać. Pewnie będzie gorzej jak zęby znowu dadzą o sobie znać.
Nil jak tam, robisz brzuszki? Mi po ciąży został duży brzuch, boczki i uda i strasznie chcę się tego pozbyć.Chcę zrzucić 5 kg. Niby to nie jest tak dużo , ale za cholerę nie mogę się tego pozbyć. Diety nie chcę stosować bo wiem , że długo bym nie wytrzymała poza tym boję się , że wszystko by wróciło jak zaczęłabym jeść normalnie. Brzuszków nienawidzę , ale nie wiem czy jednak nie będę musiała ich robić. Na razie od dwóch dni kręcę hula hop. Mam nadzieję, że chociaż trochę mi pomoże. Na razie mam mega siniaki!! do tego chcę zacząć skakać na skakance. No i jak nic nie pomoże to może dołożę te brzuszki...
Wszystkiego najlepszego! Urodziny?
Pia Love współczuję sytuacji z rodzicami, ale tak jak piszesz - masz teraz swoją rodzinę która jest najważniejsza

Marzenka postaram się częściej odzywać :) a jak serduszko Klaudusi?

Maqnio dziękuję za odp. My wcześniej chodziliśmy na zajęcia, ale w sumie z 10 wykupionych godzin byliśmy tylko 2 razy bo mały albo chorował albo był właśnie po szczepieniu więc można powiedzieć , że wydaliśmy niepotrzebnie pieniądze i tym razem chcę chodzić z nim sama bo wiadomo , że pójdę wtedy kiedy będzie nam pasowało
A co do smoka to tak jak piszesz jak Rózinka będzie starsza to spróbujesz ją odstawić, a może wtedy będzie łatwiej
Anetaa gratulację dla Bartusia
Teśka trzymam kciuki za alergologa
Muszę zmykać bo mały już domaga się zainteresowania.
Miczka oby tak zostało :)
Wszystkie mamy które ominęłam pozdrawiam

:-D:-D pia love alez jestescie sliczne dziewczyny:) dziewczyny dzieki za kciuki ,zobaczymy co nam powie :)milego dnia :)

Załączniki

• robaczek.jpg
    robaczek.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 14
Ostatnia edycja:
Już myślałam, że wpadnę z poranną kawką ale mnieuprzedziłyście J
Cześć dziewczynki. Wróciły pobudki w nocy Leh.
Wczoraj byłam po skierowanie na rehabilitacje dla małego itym razem było beż gadania. Startujemy 25.05.2012r.
Tesia -&&&& za wizytę u alergologa!!!
Samea - czegoż te dzieciaki nie wymyślą J
Nil – a z jakiejokazji te pyszności? Pewnie znów coś przegapiłam… eh…
Maqnio – my nadalużywamy smoka i nie mam zamiaru sobie tego wyrzucać. Może karmienie na rękachprzyniesie skutek. Ja myślę, że lepiej daj małej smoka. Ja jak próbowałamBłażejowi zabrać to kończyło się ssaniem kciuka a nawet zasysaniem wargi! Ateraz widzę, że przy ząbkowaniu mu przynosi ulgę bo gryzaków nie chce… Żeby takmój szef wyjechał! Heh…
Basieniak -&&& żeby Wiki zaczęła jeść… buziam.
Marzena- współczuję..:*
Aneta – super, żeślub udany! J
Konwalianka – super,że jakoś Tymuś sobie radzi z atropiną… A jak Zyrtec? Podajesz?
PiaLove – witaj! Ogromniaste&&& żebyście odzyskali swoje rzeczy!!! Różnie się w życiu układa,grunt to się nie poddawać! :* Poza tym może kiedyś otworzą oczy, że mają takącudowną wnusię!!!
Ememete- hej J
Monia, Aneta,Wydrusia, Zaneta, Madzia, Daga – buziam :*
Miczka – Błażej jakjest w dzień bardziej śpiący i troszkę dłużej śpi to na ząbki. Tyle, że nocekiepskie…
Hop, hop Corin!

ememte robie robie...juz od jakiegos czasu ale na dolną część brzucha nic nie pomaga. Z Gabrielkiem przytyłam 23kg i mam rozciągniętą taką pomaszczoną skórę:wściekła/y: ale ogólnie trochę cm w tali straciłam:-)
asica dziś ćwierćwiecze obchodzę:-)

Ostatnia edycja:
hej kochane!
Ja melduję się już z domu..wszędzie dobrze ale w domu najlepiej! Tymek jak zwykle bezbłędnie spisał się podczas podróży ale niestety jakiś katarek przytargaliśmy ze śląska:dry: dzisiaj ostatni dzień zakrapiania atropiną - uff nie będę musiała męczy mojego kropka a i dla nas to niezwykle stresujące.. jutro wizyta u okulisty no i ortopedy, bo lekarz kazał przyjsć na wizytę skoro już mały chodzi..a powiem Wam, że się tak rozkręcił, że obecnie 85% spędza łazikując, raczkowanie nie jest już fajne:sorry2: Dziękuję Wam za kciuki one naprawdę sprawdzają się niesamowicie, no i ślemy całuski!

witam nową mamę i Aneta - jeszcze raz gratulacje!

aaaa i miałam napisac..ale się rozpisałyście..aż sie łezka zakręciła..jak za starych dobrych czasów:-D milego dnia!

ememte - dokłądnie :-)...
Teśka24 - oo dziękuję bardzo :tak:...
asica.g - dziękuję za miłe słowa, myślę, ze tak kiedyś będzie... :blink: ale się okaże, zobaczymy...
konwalianka - witam również ;-)

Czekamy na Wasze głosy po raz kolejny!!!!!!!!

Głosy można oddawać codziennie raz dziennie do końca maja.

Wielkie podziękowania dla głosujących :* oto link ze zdjęciem Blaneczki: Nosidełko dla niemowląt - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

Dziękujemy :*

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny.
U nas nadal mieszane uczucia względem ciąży. Ale i tak się cieszymy, mimo tego że tak szybko los postanowił dać nam drugą pociechę. Rodzina jeszcze nie wie, w sumie tylko brat Pawła wie ale pary z ust nie puści. Trochę się boję reakcji mamy, że tak wcześnie będzie kolejne, ale może nie będzie tak źle. No i wielka niewiadoma co teraz? Tu gdzie mieszkamy nie ma miejsca na kolejne łóżeczko, na przerobienie warsztatu na mieszkanie pieniędzy na razie nie ma, już nie mówiąc o trzyosobowym "żuku" jak to mówi moja mama.

W tą sobotę jedziemy na kolejne wesele, a Filip zostaje na całą noc u babci. Ciekawe jak sobie poradzą. Pewnie trochę będę się stresowała i ciągle o nim myślała, zamiast się bawić, ale to będzie pierwszy raz kiedy zostawię go na całą noc i w sumie połowę soboty i połowę niedzieli :-)

NiL, wszystkiego najlepszego :-)
Konwalianko, kciuki za Tymusia u lekarzy. Na pewno będzie ok.
Pia, witam.
Asica, kciuki za lepsze nocki.
Teśka, kciuki za wizytę u alergologa :-)

Pozostałe mamy ściskam.

Do góry