reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dzięki dziopki za słowa otuchy:tak:
No i byłam u tego pediatry i okazało się ze Gabrys ma infekcje wirusową ale pozwoliła mu iść do przedszkola (to dobrze bo chyba bym z nim w domu zwariowała:szok:). Teraz tylko muszę go trochę izolować od Wojtka bo mały tez coś mi pokasłuje:eek:
Pytałam o gluten. Trochę za wczesnie wprowadziłam ale za tydzien mały kończy pół roku więc mam nie przerywać i tak jak podaje podawać dalej (nie powiem ze mnie to nie uspokoiło:tak::tak:).
A teraz Wojtek znów śpi więc idę sobie w końcu zrobic kawę:-D zaraz wracam;-)

No i bym zapomniała Aneta śliczne słoniki:tak:

beja - fakt ten teledysk juz pare mc temu mnie rozwalil :p

czyli jak z tym glutenem ????????????????

moj maly ryczy od rana, nic nie moge zrobic sniadania jeszcze nie zjadlam, udalo mi sie chociaz doprowadzic siebie do jakiegos stanu uzywalnosci i zrobic szybko pierwsza serie cwiczen - akurat zajal sie chwile zabawka.....ale koniec spokoju!!! chyba nie pojde na spacer bo nie wyrobie :( a taka piekna pogoda..

Witam po Psocącej wizycie i Wydrusiowym spotkaniu. Wróciłam zachwycona i zakochana. Było cudownie. Psotka i jej rodzina mnie oszołomili swoja zyczliwością i ciepłem a Wydrusia z mężem to bardzo pogodni i sympatyczni Lipcowi rodzice.
Teraz niestety trzeba wracac do codzienności:eek:. Właśnie biorę się za pranie i sprzątanie po wczorajszym powrocie bo zarzuciliśmy mieszkanie rzeczami i padli.
d058.gif
Wczoraj zapaliliśmy 3 świeczkę

reklama
witam i ja..
my dziś pospaliśmy do 8 rano.. ale wczoraj jak już pisałam nie było fajnie.. dopiero po nurofenie mały usnął na dobre.. ech..a dziś o 5 kwaśna kupa.. myślicie że może to być po jarzynach z indykiem? pierwszy raz mięsko jadl.. już sama nie wiem..bo wczoraj ewidentnie go coś bolało..

maly śpi, ja już ogarnęłam kuchnię i podłogę w kuchni, salonie i przedpokoju.. jeszcze sypialnia, przedsionek i łazienka została.. na szczęście obiadek już jest gotowy..

wisienko, super zdjecia.. wiadać ze wypad udany...
dodi, cieszę się, że już macie za sobą to wydarzenie no i malutka stanęła na wysokości zadania.. śliczna dziewczynka..

Ostatnia edycja:
Do góry