reklama
M
Mateuszkowa
Gość
beja - dzieki!! chodzilo mi ile lyzeczke ale chyba nie przeliczasz :d bo chcialam ugotowac wiecej do wiekszej ilosci sloikow ;-)
maly zasnal biore za szmate i kurze do scierania ;-)
maly zasnal biore za szmate i kurze do scierania ;-)
Anula1989
Fanka BB :)
Mateuszkowa, ja niby mam miec prace, zobaczymy. ja mialam staz w DPSie i powiem Ci ze bardzo mi sie podobalo tylko dosc niebezpiecznie ale to kwestia poznania otoczenia i trzeba byc ostroznym. Wlasnie osttanio tak myslalam ze masz cos wspolnego ze mna bo tak z ta Montesori wyskoczylas
M
Mateuszkowa
Gość
anula - nie moglam sie opanowac po tym emailu ktory dostalam ja jestem strasznie emocjonalna i wsiakam w zycie takich dzieciakow wiec nie moglabym..moze po jakims czasie dostalabym znieczulice na to ale poczatki mnie przerazily..
po warsztatach w domu dla dzieci niewidomych mialam dosc.. byly takie kochane, same, niektore porzucone, te ich oczka... bylam juz ciocia po jednym dniu ...
szkoda ze nie moglam o tym pisac swojej pracy bo promotor mial inne wymaganiahaha bylo minelo!!!
po warsztatach w domu dla dzieci niewidomych mialam dosc.. byly takie kochane, same, niektore porzucone, te ich oczka... bylam juz ciocia po jednym dniu ...
szkoda ze nie moglam o tym pisac swojej pracy bo promotor mial inne wymaganiahaha bylo minelo!!!
M
Mateuszkowa
Gość
anula - no tak to jest niestety samo zycie..ale dasz rade ;-)
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
hej laski, jesteśmy i my... już po szcepieniu
M
Mateuszkowa
Gość
beja - ja tez nie moge dlatego nie pracuje w tym... a na turystyke moglam sie wybrac tez bo bylam po LO geograficznym wiec nie wiem skad ta pedagogika u mnie ;-))
moj wczoraj pelzal do ..tylu i chyba zaczyna odkrywac nogi!!!!! jeszcze sam nie bierze ale juz sie przyglada i jak mu dam to trzyma chwile
asica- jak malenstwo ????
moj wczoraj pelzal do ..tylu i chyba zaczyna odkrywac nogi!!!!! jeszcze sam nie bierze ale juz sie przyglada i jak mu dam to trzyma chwile
asica- jak malenstwo ????
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
to po kolei, próbuję Was doczytać ale mała przytulacha nie daje :-) przysypia i żali się troszkę...
u lekarki na początku było ok, śmiał się, gadał itd ale później płacz okropny, nie wiem czemu... Mamy szlaban na sadzanie małego i zielone światło na rozszerzanie diety, warzywka, zupki, mięsko za 2 tyg. O gluten nie dałam rady już spytać a szczepienie _ zapłakał przy wstrzykiwaniu, po chwili myślałyśmy z pielęgniarką że łapie oddech na dalszy płacz a to juz było po płaczu :-)dzielny chłopak
u lekarki na początku było ok, śmiał się, gadał itd ale później płacz okropny, nie wiem czemu... Mamy szlaban na sadzanie małego i zielone światło na rozszerzanie diety, warzywka, zupki, mięsko za 2 tyg. O gluten nie dałam rady już spytać a szczepienie _ zapłakał przy wstrzykiwaniu, po chwili myślałyśmy z pielęgniarką że łapie oddech na dalszy płacz a to juz było po płaczu :-)dzielny chłopak