reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
beja - dzieki!! chodzilo mi ile lyzeczke ale chyba nie przeliczasz :d bo chcialam ugotowac wiecej do wiekszej ilosci sloikow ;-)

maly zasnal :szok: biore za szmate i kurze do scierania ;-)

Mateuszkowa, ja niby mam miec prace, zobaczymy. ja mialam staz w DPSie i powiem Ci ze bardzo mi sie podobalo tylko dosc niebezpiecznie ale to kwestia poznania otoczenia i trzeba byc ostroznym. Wlasnie osttanio tak myslalam ze masz cos wspolnego ze mna bo tak z ta Montesori wyskoczylas:-D

anula - nie moglam sie opanowac po tym emailu ktory dostalam :-D ja jestem strasznie emocjonalna i wsiakam w zycie takich dzieciakow wiec nie moglabym..moze po jakims czasie dostalabym znieczulice na to ale poczatki mnie przerazily..
po warsztatach w domu dla dzieci niewidomych mialam dosc.. byly takie kochane, same, niektore porzucone, te ich oczka... bylam juz ciocia po jednym dniu ...
szkoda ze nie moglam o tym pisac swojej pracy bo promotor mial inne wymagania:-Dhaha bylo minelo!!!

Mateuszkowa ja jestem w trakcie pisania pracy bo mam przedluzony termin do oddania, nie obronilam sie bo musialam lezec ale to juz formalnosc;-)
Ja plakalam po 1 dniu z psychicznie chorymi az staz chcialam rzucic...

Mateuszkowa Anula ja bym nie mogła tak jak wy, za słaba jestem....podziwiam. Dlatego poszłam na Turystykę i rekreację:-D:-)

Moje dziecko jakoś tak dziwnie pełznie...bokiem;)

Ostatnia edycja:
beja - ja tez nie moge dlatego nie pracuje w tym... a na turystyke moglam sie wybrac tez bo bylam po LO geograficznym wiec nie wiem skad ta pedagogika u mnie ;-))
moj wczoraj pelzal do ..tylu :-D:-Di chyba zaczyna odkrywac nogi!!!!! jeszcze sam nie bierze ale juz sie przyglada i jak mu dam to trzyma chwile :D
asica- jak malenstwo ????

reklama
to po kolei, próbuję Was doczytać ale mała przytulacha nie daje :-) przysypia i żali się troszkę...
u lekarki na początku było ok, śmiał się, gadał itd ale później płacz okropny, nie wiem czemu... Mamy szlaban na sadzanie małego i zielone światło na rozszerzanie diety, warzywka, zupki, mięsko za 2 tyg. O gluten nie dałam rady już spytać :no: a szczepienie _ zapłakał przy wstrzykiwaniu, po chwili myślałyśmy z pielęgniarką że łapie oddech na dalszy płacz a to juz było po płaczu :-)dzielny chłopak :tak:

Do góry