reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

asica - masz racje z tymi ludzmi...

ja dzis kupilam 3 paki pieluch, 2 z lidla i sleep & play pampersa - testujemy wlasnie maly ma na sobie, sa taaaaaaakie cieniutkie, polowa ze zwyklego pampersa! no zobaczymy czy cos sa warte jesli tak to bede kupowac, bo w dzien i tak zmieniam mu pieluche co ok 3 godz..
powiem ci ze co do kaszek - narazie maly je te bezmleczne to jak czytam sklad.. masakra wszedzie ten cukier.. a kaszek holle nie widzialam nigdzie - one podobno bezcukrowe, az patrzylam na kaszki rossmanowe - i wydaje mi sie ze tez cukru nie mialy1 ale mam tyle tych bezmlecznych i mlecznych bobovity ze chyba zjemy te..
i tak tata musi zjesc bananowa bo banany malego chyba uczulily, ma czerwona wysypke pod broda az za uszy.. nie wiem moze to potowka?? ale tak samo zbieglo sie nam ostatnio z brzoskwiniami - odstawilam i zniklo za jakies 3 dni, ale potowka tez tak znika..sama nie wiem wiec wole dmuchac na zimne..

reklama
hej,
jestem padnieta. odkurzanie i mycie podlog i maly na rekach. dobrze ze maz wrocil wczesniej z pracy i sie nim zajal. i w koncu przyznal mi racje ze przy malym jest wiecej roboty i przeprosil ze nie rozumial jak nie wyrabialam ze sprzataniem lub obiadem. popoludniu byl spacerek, shopping. maly juz spi. a my sie delektujemy ciachem z jablkami wlasnej roboty.
mateuszkowa co za baba. brak slow.
asica, wstawie fotke z nowym lookiem jak sobie pstrykne.

ja tez dzisiaj padnięta.. ostatnie 1,5h to męczarnia.. teraz zasnął z duuużym problemem.. kręgosłup mi odpada, bo mimo że nie na rękach, to nad łóżeczkiem musiałam się jednak pochylać a on nie mógł zasnąć..

reklama
nareszcie cisza...
młody śpi, goście pojechali
zabieram się za prezenty na allegro. Właśnie sobie uświadomiłam że mam tylko 2 tygodnie!!! :szok: no nie wiem, zatrzymałam się na czasie kiedy był jeszcze miesiąc :-D

Do góry