reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
silwia - no niestety takie elementy chodza po tym swiecie ;-) teraz sie smieje z tego..
miczka - nie stresuj sie cos napewno znajdziesz :) mi zostaly jeszcze 2 osoby i bedzie

a moj maly wszamal butle i zasnal, nawet sie nie poruszyl w lozeczku jak go polozyla, kolderka od razu go przykrylam, piosenki zciszylam swiatelko zgaslo i spiiiiiiii... :)

Konwalianko matko dziewczyno jak ja ci współczuje z tym niespaniem u mnie nic podobnego sie nie dzieje nigdy , mała połoze do łozeczka i spi bez niczego , a dzisiaj to mi w lezaczku usneła z taka zwisajaca głowa i nic jej nie przeszkadzało az mi jej bidulki było szkoda bo nie myslałam ze jest tak spiaca , zaraz ja do łozeczka dałam i spała sobie wygodnie , po kapaniu tez zje i zaraz w łozeczku usypia , no ona to dosłownie jest Aniołeczek

Witajcie Kochane.Ja też wolna,mały usnął choć przedtem dał popalić. Ogólnie miły dzień dziś był.Byliśmy na fizjoterapii,Pani pocieszyła że nie jest tak żle,trzeba tylko ćwiczyć w domku,powiedziała,ze mały jest silny i da radę sam trzeba czasu:) Ech co do czasu to mija niewiadomo kiedy,znów dziś się postarzałam,kiedy to mineło:):-)

Witajcie
Penwnie pomyslicie ze jestem jakas wariatką...dzieci spia a ja na kompie:szok: własnie Wojtek zasnął a ja miałam o tej porze wstac bo ze starszakiem ide do lekarza (chodzi o to zeby się wyrobic przezd ósmą).

no nie wiem co jeszcze?? To do poźniej:tak::-D

Heej !!Beja nie uwazam wcale cie za wariatke ,ja tez jak wstaje a mala jeszcze spi robie sobie kawke i zagladam tutaj ,taki poranny rytual na mily poczatek dnia ,tak jak niektorzy przegladaja poranna prase tak i ja podczytuje newsy z bb :tak:

Witam,
i ja uważam że Beja głupoty gada ;-)
Ja też bez porannej kawki i kompa nie funkcjonuję dobrze.

Wiecie co, trochę się martwiłam, bo kupiłam na allegro fajne słoniki na prezent dla brata i szwagierki Pawła. No i jeden ze słoników miał wadę fabryczną niestety i napisałam maila. Ale odzewu było brak i zaczęłam się martwić. No ale dzisiaj patrzę a na skrzynce jest wiadomość od tego sprzedającego. A nie powiem, trochę ich zjechałam, hehe bo nie zauważyli jak pakowali że taka wada była.
A słoniki są naprawdę piękne i trochę żal dawać z wadą

reklama
witam porannie i ja :)

beja - co ty mowisz? to jedyny spokojny czas zanim rozpocznie sie dzien z dzieckiem przeciez ;-) ja tez mialam wstac wczesniej ale nie udalo sie..a budzika nie ustawiam bo malego budzi wiec..wstajemy razem :p
aneta - a co to za sloniki ?? jakies figurki ?
teska - witaj :)

od dzis mam silna motywacje na cwiczenia - zaraz zabieram sie za 6 weidera:szok: mam nadzieje tym razem nie poddac sie po tygodniu..

Do góry