matko, ale naprodukowałyście..
maly spi, ale po walce jak nie wiem.. znow dziś marudny..ale udało mi się ziemniaki obrać z nim na ręku.. dzisiaj serwuje małemu zupkę: ziemniak+dynia+brokuł.. ciekawe jak mu posmakuje.. mojego autorstwa oczywiście..
zrobiłam jej więcej i powiedzcie mi.. jak chce zostawić na później to wystarczy, że sloiczek zagotuje? bo nie pamiętam czy to się robi jak normalne przetwory.. którą stroną?
my tez czekamy na królika, aleto dopiero po świętach, więc zaczniemy od kupnych zupek z mięskiem..
sesti.. no kupki i to częste są ewidentną oznaką ząbkowania
corin, matko ale masz powera kobieto.. pokarz to ciacho czekoladowe..mniam mniam
marzenko, nie masz co się obawiać.. wiadomo sytuacje jak Wam się przytrafiła zdarzają się, ale z czasem będziesz musiala się przemóc.. trzymam kciuki
psotka, my też do tej pory zawsze na spacerku..a dzisiaj i wczoraj nic:-( kaszel i katar się trzyma.. gdyby nie ten kaszelek to na bank bym wyszła..
ememte, bebilon pepti jest niedobry w smaku..zacznij od mieszania pokarmu.. np. 2/3 twojego mleczka 1/3 bebilonu i tak tydzień.. później kolejny tydzień pół na pół i kolejny tydzień 1/3 twoje - 2/3 bebilon.. słyszałam że tak się przechodzi na mleko mm.. oo doczytałam, że musisz przejsc.. a to tak źle jest? miałaś badania aby kategorycznie rezygnowac z karmienia?
Magia, pisałam wcześniej, ale chyba nie doczytałaś.. kiedy wprowadzasz gluten?ooo doczytałaś
dzięki
oby jednak zadna zaraza was nie złapała..