reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

witaj konwalianko - moj maly nie robi tak z kolankami, raczej jak lezy na wznak to lubi miec nozki zgiete - tak jak na fotelu ginekologicznym :-D:-D nauczyl sie i tak siedzi, moze twoj synek tez opanowal jakas nowa umiejetnosc? :)

co do pogody - u mnie to samo, tylko gorace kakao poprawiloby mi humor..ale ze specaru chyba zrezugnujemy bo jest mega wietrznie.. ;/

asica - to jak to upieklas mala foremke? ;-) pyszne placuszki szybko sie rozchodza ;D

reklama
Mateuszkowa, no właśnie nie wiem, bo on obecnie przechodzi skok 22-26 tydzień i wczoraj z mężem analizowaliśmy wszystkie rzeczy wyszczególnione w tym skoku, to część faktycznie już ma za sobą..ale czy to umiejętność - hmm..

konwalianko - a masz jakas "rozpiske " tych skokow ??? moze faktycznie to nic takiego, nie martw sie
asica - ja tu nie nazarta jestem na pyszne placuszki:-D

cos mi sie obilo o uszy kiedys ze dzieci ktore np. urodzily sie tydzien pozniej przechodza dany skok rozwojowy wczesniej o tydzien i na odwrot jak sie dziecko wczesniej urodzilo

to się mateuszkowa najwyżej jeszcze coś dokupi ;-)

u nas problem kupkowy zażegnany :-) już rano była kupka

na razie zmykam, może mały zaśnie to wezmę się za naleśniki...

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

U nas nic nowego. Noc jak zawsze:)

Asica, kawkę poproszę, a jabłecznik, uwielbiam, tylko, że nie mogę:/

Corin, u mnie nie wieje, ale pada i nie zanosi się, żeby przestało, czeka nas więc spacerek w deszczu;)
Młodzi faktycznie, pomysłowi;)

Teśka, Mateuszkowa, witajcie.

Konwalianko
, my też spacereujemy w każdej pogodzie. Co do ściskania kolan, to Dawidek tan nie robi.

U mnie pogoda w normie chyba ( nigdy do końca nie wiem bo przez te okna wiatru nie słyszę ;-) Ale dzisiaj była wyjątkowa noc. Krzyś poszedł spać o 19.40 obudził się oooooooo 7.55 po czym zjadł i poszedł spać dalej:-) Tak to ja moge i piatka się zajmować :-) Dzisiaj idziemy zamówić tort więc szybko się myję i chyba go obudzę;-)

psota - witaj :)
mailuj - no to ładnie ci dziecinka dala pospac!!slicznie!! :):)

u mnie troszke sie przejasnilo, wiatr jakby mniejszy wiec biore oslone na wozek i idziemy na spacerek jak maly zje :)

reklama
Do góry