reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Asica hej a ja bardzo chetnie skorzytam z zaproszenia na kawcie i ciacho:-pa tak wogole to helol mamusie i szkrabusie spiace i niespiace:-)ide moze chodz troche doczytam przynjmniej z wieczorno nocnych pogaduszek;-)corin usmiechnelam sie super focie ,bosz ale te dzieci szybciorem rosna a u nas wczoraj byla burza szok w grudniu i burza istne pomieszanie.

reklama
To ja włączam ekspres i kroję ciacho ;-)

corin - cudne i pomysłowe dzieciaki: Marker 3 zł a miny współpasażerów bezcenne he he hehehahaha :-D a pogoda u nas od 2 dni wietrzno- deszczowa, cały czas leje!

Ostatnia edycja:
ja pokroje cały placuszek i nie patrzymy kto jaki zjada ;-)
powem Wam, że przed ciążą to słodkie mogło dla mnie nie istnieć (poza dniami kiedy miałam okres) a po porodzie, w zasadzie po kilku tygodniach codziennie miałam ogromną chęć na słodkie! Teraz pomału mija i dobrze ;-)

Ostatnia edycja:
Corin niestety to nie zabek tylko zwidy zabkowe he he ja tez myslalm ze zabek bo tak wyglada rzeczywiscie ale na fb zobaczysz na jednym zdjeciu ze jeszcze calkowicie bezzebowa ,zrobila tylko takiego psikusa nam :-Da szkoda

witam i ja z rana :)
zjedlismy juz poranne mleczko i teraz mamy chwilke odpoczynku ;-)

ascica - prosze kawaleczke ciasta :)
dodi - tak jak napisala kasiulka, butelka nie oznacza konca karmienia cycem, nie martw sie! :)
corin - sliczne te twoje dzieciaki - do schrupania, a coreczka zwlaszcza te kucyki!! :)
wisienka - slicznie wygladacie z dzidziunia :) a pierniczki mniam mniam! masz jakis nie zawodny przepis na nie?:)

i ja się witam.. u nas nocka niezła, pospalismy do 7 a teraz mały znowu ma drzemkę.. za to pogoda - tragiczna, psychodeliczna i depresyjna.. co nie znaczy, że na spacer nie pójdziemy, w końcu mamy folię.. a mały i w deszcz niech pospaceruje..

ja już po zbożówce i śniadanku

wisienko, super pierniczki.. ja z koleżankami od kilku lat spotykamy się na pieczeniu pierników, do tej pory były to wieczory lejdis, a teraz już 3 z nas mają berbecie, więc nie jest już tak jak kiedyś, ale i tak fajnie..
baseniak, robiłam wczoraj zupę dyniową z Twojego przepisu - super! nie miałam imbiru ale i tak wyszła pyszniee..
corin, super pomysły dzieciaków.. tak właśnie bawią się dzieciaki z niewielką róznicą wieku :-D

dziewczyny co mają chłopców - zauważyłam, że mały od 2 dni ściska kolanka (tak jak dziewczynka), wiem, że chłopców powinno się nosić z maksymalnie rozszerzonymi nóżkami, co robię, ale jak leży na wznak to właśnie tak zaciska te uda.. wasze też tak robią?

asica, corin, Teśka, Mateuszkowa i inne mamusie miłego dnia!

Ostatnia edycja:
reklama
mateuszkowa - oczywiście zapraszam, jak coś to się dopiecze ;-)
dodi - dobra butla nie jest zła :-) pomalutku sobie to ogarniecie
wisienka - pierniczki mniami, podrzuć kilka ;-) a co do Twojej urody to mogę Ci tylko pozazdrościć
co nie zmienia faktu, że wszystkie lipcowe mamuśki jesteście super, ekstra, nieziemskie laski!!! :tak::tak:

EDIT: ja Ci konwalianko nie pomogę bo nawet jak zdejmę małemu szynę to z przyzwyczajenia ma nóżki szeroko rozstawione

Ostatnia edycja:
Do góry