reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Dziewczyny, przelamałam sie w koncu i dała małej butelke z mlekiem!! obudziła sie przed chwilą głodna, zjadła dwa cycki i jak juz nic nie było to zaczeła płakać o jeszcze...zrobiłam 120ml mleczka, wypiła 60ml i odleciała do krainy snu:) chyba jej już moje marne, małe cycki nie wystarczają:(:(troszkę tego chciałam juz żeby ją przerzucić na MM ale z drugiej strony mi smutno....

Dodi co do jedzonko, to jak przetworzysz to spokojnie mozesz zamrozic jeszcze raz:) A co do karmienia to ja niby zupelnie przywiazana do karmienia piersia nie jestem, ale jakbym miala tak zupelnie to porzucic to byloby mi przykro;-)

Kochane wpadłam jeszcze napisac, ze edytowałam zdjęcia na wątku mama i ja a na moim blogu jest pierniczkowa galeria jeśli macie ochotę:-D
Dobranoc.
dodi, ania***

d054.gif

d034.gif

Dziewczyny, przelamałam sie w koncu i dała małej butelke z mlekiem!! obudziła sie przed chwilą głodna, zjadła dwa cycki i jak juz nic nie było to zaczeła płakać o jeszcze...zrobiłam 120ml mleczka, wypiła 60ml i odleciała do krainy snu:) chyba jej już moje marne, małe cycki nie wystarczają:(:(troszkę tego chciałam juz żeby ją przerzucić na MM ale z drugiej strony mi smutno....

Ja też tak robię, Mila i jesteśmy zadowolone. W ciągu dnia mleczka wystarcza, tylko na noc tak więcej je. Nie martw się, to wcale nie oznacza końca karmienia. :-)

Wisieńka - chyba się dziewczyny ze mną zgodzą - jaka Ty jesteś śliczna...no tak po prostu piękna. A Emilka na Twoją urodę :-)

Wisienko, widziałam na blogu te ciacha, mniam!!!

Ania, mnie też sie na poczatku wydawało, że nie jestem i nie będę przywiązana...w sumie nie chciałam dłuzej karmić niż do 4-5 miesiecy..ale szkoda mi troszkę jak pomyślę sobie o tym... no i jestem leń i jak pomyślę, że w nocy albo nad ranem będe musiała isć do kuchni i zrobic mleko to mnie skręca hihi

kasiulka, w nocy jest ok, wystarcza jej to co w cyckach:) więc najwyżej zostanie mi nocne karmienie, albo wczesno poranne:)

Tak ogladałam zdjęcia naszych maluchów...i zastanawiam sie, gdzie sie podziała Iwonuś? Nil? i inne kobietki??? hooop hooppp

dobra, spadam spać jak nikogo nie ma:) jutro wieczorem wraca malż! :tak:

Ostatnia edycja:
Zaplam światełko i zapraszam na kawkę, a dziś do kawki także jabłecznik...

Mały buszuje coś w łóżeczku, ale ja sobie ten poranek wydłużam bo jak dzień będzie taki jak poprzednie to nie odsapnę, zwłaszcza, że mąż wrócił do pracy po tygodniowym przestoju...

reklama
Cześć dziewczyny, czy u was też tak wieje?? U nas na dworze jakiś armagedon wietrzny. Znów nie wyjdziemy na dwór jeśli nie przejdzie :-(

Znalazłam stare zdjęcia moich dzieci.
Aga - 2 latka
Zobacz załącznik 413541

Sebek - 4 latka
Zobacz załącznik 413542

A tak wyglądali w dniu wylotu do Tunezji. Wyobraźcie sobie miny współpasażerów samolotu i turystów na plaży, bo młodzi oczywiście wysmarowali się markerami :-D

Zobacz załącznik 413543

Do góry