reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, to taka podróbka chico - ale póki co jestem zadowolona - plusy: 3 pozycje siedzenia, dzięki czemu nawet jak nie siedzi stabilnie to można użytkować, podwójna tapicerka, dwie tacki+ 3-cia niżej na miseczkę, 5-punktowe pasy, regulacja wysokości.. jeden minus: trochę plastikowe, ale w sumie wszystkie są plastikowe..

ja kupiłam tutaj: Avangarde Super Krzesełka Ruchomy podnóżek GRATIS (1937100654) - Aukcje internetowe Allegro
silwia, a może ząbki? nie brzuszek? Tymek też czasem sie z płaczem budzi..

reklama
:no:
Dzien dobry! U mnie scenariusz jak wczoraj. Gabryś do przedszkola, Wojtek zaraz do wyrka a ja kawka:-Ddzis nawet dał mi pospać, wstałam przed 8mą:tak: i przez to musiałam się szybko z Gabrysiem się zbierać żeby przed 9tą zdążyć do przedszkola;-)

Mateuszkowa a okładasz dzidzi nóżkę altacetem po szczepieniu? Mi zawsze tak każą robić i ani przy pierwszym ani przy drugim synku po szczepieniu wieczorkiem ani śladu:tak::tak:

Wojtek właśnie wykonuje obroty o 360 stopni na łóżku:szok:i weź tu babo zostaw dziecko choćby na chwile na środku łóżka

Ostatnia edycja:
Witam i ja:)
A moje maleństwo jeszcze śpi <szok> Z 3 pobudkami tylko na jedzeni w tym ostatnią o 6:30... Tylko mnie mąż obudził smsem jakieś 20 minut temu... Ale przynajmniej śniadanie sobie spokojnie zjem... No aż w szoku jestem...
A apropo pobudek z krzykiem to u nas już od jakiegoś czasu te dwie pierwsze nocne pobudki są zawsze z wrzaskiem i nic jej nie uspokoi dopóki cyca nie złapie...
O, budzi się:)

konwalianka - dzieki, podrobka podrobka ale bardzo fajne to krzeselko i ma duzo opcji :):):):)

wiecie co tak mnie naszlo, jak ja wyjde z tym moim dzieciem na spacer jak mroz zlapie, albo jak bedzie slisko.. no jak to jak? ubiore i siup do wozia pod grube koce, ale nie o to chodzi .. mam schody do klatki schodowej na zewntarz i to dosc sporo, jest zjad dla wozkow, ale stromy jak te schody - nie mogly colki wydluzyc ;/ ?? - a w dodatku jest metalowy!! jak progi zwalniajace na ulicach - z takich wlasnie, wiec jak ja teraz juz mam problem ze zjechaniem bo ciezki wozek ciagnie w dol, a schodki w srodku zjazdu sa o du...pke rozbic - zwezyli tak ze jak idfe w tenisowkach to buty mi zachaczaja o zjazd! i maxymalnie jedna noga na 1 schodku.. ;/ z wyjazdem na gore moze sobie lepej dam rade - chociaz nie wiem ??? wjezdzam tylko na przednich kolach bo inaczej dziecko mi wypadnie............ ;/ bez komentarza poprostu.......warunki przystosowane do wszystkich ;/ ,,

beja - no nie okladam bo samo znikalo, patrzylam teraz jest tylko slad po igle i lekko twarda nozka w tym miejscu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, witam. U nas noc masakra a od rana wcale nie lepiej. W dodatku w nocy taki atak kaszlu mnie złapał i duszności, że w pewnym momencie myślałam, że pogotowie trzeba będzie wzywać, ale jakoś minęło. Kurde nic mi się nie poprawia, może lekarka źle mi leki dobrała:wściekła/y:

Dzień dobry!!

Silwia, ona codziennie pisze inny list..bo co chwile zmienia zdanie, ale raczej nie ma sprecyzowanych marzeń...za duzo chyba juz ma, sama nie wie co chce, a jak juz coś wymysli to takie pierdołki że szok..

Moje dziecko jak ogląda MiniMini i reklamy - to na każdej krzyczy "Ja to chcę......" Mieszkam w duuużym domu i mamy taki strych, mówimy na to sala, tam Majka ma trochę zabawek, które nie mieszczą się w pokoju i ja tam odnoszę za małe ciuchy. Maja ogląda te reklamy i co rusz krzyczy co chce i ja mówię:
- Maju, Ty to byś chciała po prostu sklep z zabawkami.....
- Tak! I wiem gdzie go położę......Na sali!!! ;-)
:-D:-D:-D

:-)kkasiulka tez cie zapraszam na Mazury :)

To ja już wiem co będę robiła w te wakacje!! Superowo! ;-)

Ja już kawkę wypiłam, Maja w przedszkolu, Milenka pospała 30minut :eek::eek::eek::confused2: Nie wiem co jej się porobiło, bo normalnie jak szła spać to na conajmniej godzinę.....Oby się naprawiła.

Jak dzisiaj nasze chorowitki? Mam nadzieję, że wszystkie bez temepratury i uśmiechnięte od ucha do ucha ;-)

Co do prezentów dla całej rodziny - w tym roku wymyśliłam, że to nas będzie za drogo kosztowało (9 dorosłych osób i 7 dzieci) i dorosli kupują tylko jeden prezent dla wylosowanej osoby, a dla dzieci wszystkich :-)

Musze lecieć

Mateuszkowa to spróbuj tego altacetu. Najpierw 30 min okład a późnie powtórz po dwóch godzinach. Tylko posmaruj nózke jakims tłustym kremem zanim połozysz oklad:tak:

asica radze Ci sie skonsultowac z innym lekarzem chyba ze dopiero zaczelas brac leki i jeszcze w pelni nie zaczely dzialac

reklama
Dzień dobry!

U nas noc jak zawsze, jedna pobudka, amciu i znowu aa:)

Ja chyba dzisiaj oszaleję! Tak mnie głowa napitala, że ledwo na oczy patrzę, już mi się tutaj literki zlewają...
A jeszcze czeka mnie dzisiaj wizyta u endokrynologa, coś czuję, że nie jest za wesoło z tą moją tarczycą, widzę po szyi i wadze. Szyja już mi się zrobiła bardzo gruba i wychodzą guzki, no a waga... szok! jem 800 kcal dziennie, zero słodyczy, nic z cukrem i co? Doopa, waga stoi, albo rośnie, świetnie po prostu...

Dodi, może TRUSKAWKOWE CIASTO z Hasbro, dziewczynka, której kupiłam tę zabawkę była zachwycona:)

Konwalianko, mocno trzymam za Was kciuki, niech już to wszystko przejdzie!!!

Monia,
no proszę, jak pieknie rośnie dziewczynka:)

Teśka,
to ja się do Ciebie wproszę latem;)

Miczko, ja też poproszę kawkę!

Mateuszkowa, no to ładnie spał:)

Silwia,
a może podaj Alessandro jakiś probiotyk?

Corin, Aneta, MADZIA, Basieniak, witajcie!

Beja, no proszę, jaki mały spryciarz;)

Asica,
u mnie dwa razy w roku, to zapalenie krtani i tchawicy gwarantowane, zawsze dostaje antybiotyk, najczęściej Augmentin i na duszności właśnie wziewy-Ventolin. A Ty dostałaś jakieś wziewy?

Kkasiula, świetny pomysł z tym losowaniem!

Do góry