reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam
My wyspane:-D Po sniadanku , Mila próbuje zasnąć. dziś jedziemy na Andrzeja do szwagra
Psotka witaj i &&&&&&& za tarczycę, współczuję bo i głodna pewnie jesteś i musisz się ograniczac a efektów zamierzonych nie widzisz. Paskudna ta tarczyca. Buziaki dla Dawidka.:tak:

Konwalianka bardzo łądny fotelik i funkcjonalny. My wyciągnelismy swój. Ewela nam pożyczyła :tak:
asica masz rację jak cos to idz do innego bo moze antybiotyk źle dobrany masz
Silvia bidulek Ale, mam nadzije, ze pójdzie kupsko. Może więcej mu dawaj picia. Mila odkąd pije duzo nie ma problemów z kupka:tak:
kasiulka haha no nie ma to jak sklep z zabawkami i po problemie
dodiś nie wiem co może sprawić radośc twojej córeczce ale skoro zmienia zdanie to może to o czym myslałą jako pierwsze
Basieniak to pospałyście dzisiaj. My też spro a potem Mila wcisnęła Sinlaca i znowu ją zamuliło sennie:-D
Madzia jak tam u was na wsi?
Teska, Corin, Aneta, Miczka, Beja i wszystkie zaspane mamuski witajcie

Jakąś chwilę temu wykupiłam polisę na zdrowie dla całej rodziny:tak: na rok od nieszczęśliwych wypadków. Mam nadzieję ze nie będzie konieczne korzystanie z niej:no:
Wojtek już dłuższą chwilę spi a ja walcze zęby do suwaczków dodać zdjęcia dzieci i mi nie wychodzi choć robię jak w instrukcji:-( no nic trudno:-D

Wisienka czyżby malutkiej się poprawiło?? Wiki też próbowałam sinlaciem nakarmić ale zjadłą może 3 łyżeczki a reszta już w całości wypływała... tak mało to jeszcze chyba nie było... ale też na pójściu spać się skończyło;)
No i pochwalę się, że Wiki w końcu odkryła swoje nóżki:)

Ostatnia edycja:
Mateuszkowa przyjdzie czas:) zresztą spójrz na różnicę wieku naszych maluszków.... więc spokojnie:) No i ja przyznam że już od dłuższego czasu próbowałam jej te nóżki pokazywać ale nic... od jakiś 2 dni przy kąpieli jak jej pokazywałam to zaczęły ją bardziej interesować no i dzisiaj zaczęła się za nie łapać...

basieniak - dzieki :):)):) pewnie zalapie za niedlugo, ale jak patrze na Wasze zdj dzieci z nogami w buzi to miodzio!:-D
moj maly grzecznie spi - tfu tfu zeby nie zapeszyc ;-) - a pozniej zjemy 1 raz zupke jarzynowa..jak bedzie wszystko tolerowal jak trzeba to koniec ze sloiczkami i gotuje mu sama, oczywiscie jak mu kuchnia mamusi przypadnie do gustu ;-)

Witajcie Kochane!
Bardzo dawno mnie nie było i przepraszam,ale podczytuję Was,nie miałam nawet siły pisać,problemy,przeprowadzka do innego miasta,ale już powoli wszystko dochodzi do normy...mam nadzieję.Natulek mój dziś skończył 5 miesięcy,dziękuję Konwaliance i Madzi za życzonka!!!Wczoraj byliśmy na ważeniu mierzeniu i w poradni dla dzieci-waga 7 kg więc położna powiedziała,że w normie,on po prostu jest średniakiem i tyle.Dostał 2 szczepionki na pneumokoki(u nas obowiązkowe i bezpłatne) i rotawirus i kropelki,wczoraj wieczorem gorączkował,rano było ok,teraz znów ma gorączkę bidak i po paracetamolu usnął.POnoć do 2 dni po tych szczepionkach może być gorączka.Do tego ma rzadką kupkę.Mam nadzieję,że do jutra przejdzie.
Ja czuję się tak sobie,ciągle bóle kręgosłupa i drętwienia nóg i niestety nie schudłam jeszcze do swojej wagi,ale ponoć potrzeba czasu.
Dla wszystkich cioteczek "starych" i nowych na forum gorące uściski i buziaki.Postaram się poprawić i pisać częściej:)Na wątku zamieszczam foto mojego przystojniaka:):-)

reklama
Do góry