reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
wisienka no my czekamy na Was. caluski dlaEmilki
beja ja juz nie karmie piersia, ale pizze to juz jadlam jak maly mial tydzien :-) nic mu nie bylo
dodi a moze Misia niech napisze list do Mikolaja i wtedy moze ci sie cos nasunie.

beja odważ się rozszerzyć swoja dietę- tylko obserwuj- ja wcinam słodycze- własnie urodzinowe tofiffi opyliłam;); był czosnek, mielone smazone i inne rarytaski

Silwia, ona codziennie pisze inny list..bo co chwile zmienia zdanie, ale raczej nie ma sprecyzowanych marzeń...za duzo chyba juz ma, sama nie wie co chce, a jak juz coś wymysli to takie pierdołki że szok..

Przysnęło mi się z Dawidkiem... mąż mnie obudził, żebym go do łóżeczka odłożyła, sam go nie odłoży, bo już wie, że ja tak mam, że jak mi się dziecko we śnie zabiera, to od razu leję;] No i położyłam naszego ślicznego synka do jego wyreczka, przytuliłam się do męża i powiedziałam ,,Kocham Cię Syneczku", Marcin tak parsknął śmiechem, że zupełnie mie wybudził;) teraz on smacznie śpi, a ja się przewracam z boku na bok;] Poczytałam już mój ulubiony, Wiśniowy blog, zjadłam ponadprogramowo jogurt, zapisałam co mam jutro kupić maluchom i nadal się nie zmęczyłam;)

Wisieńko
, sorrki, że nie oddzwoniłam, oczko mi uciekło, a teraz, to już za późno chyba :*****

Ostatnia edycja:
Doczytalam co dzis napisalyscie :-)

Myslicie juz o nastepnym dzieciaczku... Ja w sumie tez myslalam o tym, ale... Mimo ze ciaze mialam jak z bajki i na porod narzekac nie moge, to chyba mam juz dosc tych atrakcji ;-) moglabym przygarnac takie malenstwo, ale ciaza? Nieeee

Dodi, a little Pet Shop? A moze mala ma jakies ulubione zwierzatko? Wtedy np kocyk z tym zwierzatkiem, albo sa takie pluszaki ktore mozna zmienic w kocyk albo podusie i odwrotnie.

Oooo, ja tu mialam zajrzec 1,5 godz temu. Moze Ewa zasnelaby wtedy szybciej. Wlasnie odpadla, ide i ja :-)

Ps. Stan podgoraczkowy jej zszedl, moze to bylo z przemeczenia?:confused:

no a my na nogach;/ ja nie wiem, popsuło mi się to dziecko nooooo... oddajcie mi mojego niemarudzącego, śpiącego TYMKA!

Sto lat dla Natanka! wiem, że czasem podczytujesz:-D

kasia, no ja widać, mały chyba skok przechodzi, albo zęby albo jeszcze coś.. i ja już nie daję rady.. dawno nie było aż tak źle..
poczytam jeszcze wisienkowego bloga i spróbuje go położyć..

aaaaa i Dzień dobry!

Witam się i ja!
Nie było mnie znów 2 dni, a to dlatego, że nie mam na nic czasu. Pisałam Wam o płaczu mojej Małej i no i wkońcu tak płakała w poniedziałek, ze pojechałam z nią do lekarza. Okazało się, że miała strasznie napięty brzuszek (jakby ataki kolki, której do tej pory nie miała). Ogólnie zdrowa, tylko te wzdęcia (prawdopodobnie za szybko chciałam ją przestawić na Bebiko). No i wczoraj byliśmy na szczepieniu. Na szczęście nie ma żadnych objawów poszczepiennych, trochę marudziła wieczorkiem, ale spała całą noc z jedną pobudką o 3.00. Na wzdęcia dostała Esputicon i czopki na uspokojenie Viburcol. No i pochwalę się wagą córci - 8400g :-D:-D:-D

reklama
Helołl;-)konwalianko ty to sie masz biedactwo ,mam nadzieje ze niedlugo powroci do jako takiego ladu ,mowie do jako takiego bo z malym dzieckiem zawsze cos jak nie marudzenie to brzuszek jak nie brzuszek to zeby i tak czasem w kolo macieja.Monia to niezle ci Kinia wazy ,:-)kkasiulka tez cie zapraszam na Mazury :)

Ostatnia edycja:
Do góry