reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
dziendobry :)
za nam noc jako taka - po szczepieniu, wiec nie ma sie co dziwic, maly wstal o 3 i zaczal swiergolic..dostal butle i zasnal, niestety o 7 pobudka na dawke nurofenu no i po spaniu ;/

konwalianko - a co to za sliczny masz fotelik do karmienia? prosze o reklame i wszystkie plusy ( na minusy pewnie jeszcze za wczesnie:-D ) bo jestesmy tez na kupnie..

dzien doberek
u nas maly dzisiaj sie wybudzil na jedzonko o 1 i po 5. i teraz zrobil pobodke placzem bo go chyba brzuszek boli - to juz 3 dzien strajku kupkowego.
kowalianka buziamy Tymusia
miczka moze byc inka karmelkowa, wlasnie pije
mateuszkowa jak tam synus po szczepieniu
monia mam nadzieje ze mala juz lepiej sie czuje. no i duzo dziewczynka z niej
teska ja tez chce na mazury
corin jak dzisiaj Ewunia

silwia - zaskakujaco dobrze to zniosl, ale na nozkach ma obrzeki i zaczerwienienia i jak nie zejdzie mu to ( a nie jest zbyt duze ) to bede musiala mu sode przylozyc.. pozatym mniej je........
niestety przez te jego szpony wydziergal sobie na policzkach szramy i dziury ;/ juz tak mu obcinak krotko ze krocej sie nie da a rekawiczki nie wchodza w gre bo sciaga zreszta sa za male, skarpetki tez sciaga ;/

Witam porannie.
U nas noc byłaby ok, gdyby nie to że od 1 do 3 próbowałam zasnąć. Po 3 już w końcu zasnęłam, ale ile mi czasu tego cennego zabiera ta mała bezsenność to masakra :wściekła/y:

No a dzisiaj odbieramy obrączki :-)

Jestem słońca, po prawie, przespanej nocy :-)

Ewa miała tylko jedną przerwę półtoragodzinną, a poza tym pięknie przespała całą noc, teraz też śpi, juz prawie godzinę, więc chyba wszystko wraca do normy. Buziaki i lece odgruzowywać chałupę.

reklama
witam

sto lat dla NATANKA ( mimi napisz co u was)

u nas nocka ok... mały zasnął o 18:00 wstał o 1:00 na jedzonko i pobudka o 5:00 :eek:

idę sprzątac buuuu

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry