reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa, to taka podróbka chico - ale póki co jestem zadowolona - plusy: 3 pozycje siedzenia, dzięki czemu nawet jak nie siedzi stabilnie to można użytkować, podwójna tapicerka, dwie tacki+ 3-cia niżej na miseczkę, 5-punktowe pasy, regulacja wysokości.. jeden minus: trochę plastikowe, ale w sumie wszystkie są plastikowe..

ja kupiłam tutaj: Avangarde Super Krzesełka Ruchomy podnóżek GRATIS (1937100654) - Aukcje internetowe Allegro
silwia, a może ząbki? nie brzuszek? Tymek też czasem sie z płaczem budzi..

reklama
:no:
Dzien dobry! U mnie scenariusz jak wczoraj. Gabryś do przedszkola, Wojtek zaraz do wyrka a ja kawka:-Ddzis nawet dał mi pospać, wstałam przed 8mą:tak: i przez to musiałam się szybko z Gabrysiem się zbierać żeby przed 9tą zdążyć do przedszkola;-)

Mateuszkowa a okładasz dzidzi nóżkę altacetem po szczepieniu? Mi zawsze tak każą robić i ani przy pierwszym ani przy drugim synku po szczepieniu wieczorkiem ani śladu:tak::tak:

Wojtek właśnie wykonuje obroty o 360 stopni na łóżku:szok:i weź tu babo zostaw dziecko choćby na chwile na środku łóżka

Ostatnia edycja:
Witam i ja:)
A moje maleństwo jeszcze śpi <szok> Z 3 pobudkami tylko na jedzeni w tym ostatnią o 6:30... Tylko mnie mąż obudził smsem jakieś 20 minut temu... Ale przynajmniej śniadanie sobie spokojnie zjem... No aż w szoku jestem...
A apropo pobudek z krzykiem to u nas już od jakiegoś czasu te dwie pierwsze nocne pobudki są zawsze z wrzaskiem i nic jej nie uspokoi dopóki cyca nie złapie...
O, budzi się:)

konwalianka - dzieki, podrobka podrobka ale bardzo fajne to krzeselko i ma duzo opcji :):):):)

wiecie co tak mnie naszlo, jak ja wyjde z tym moim dzieciem na spacer jak mroz zlapie, albo jak bedzie slisko.. no jak to jak? ubiore i siup do wozia pod grube koce, ale nie o to chodzi .. mam schody do klatki schodowej na zewntarz i to dosc sporo, jest zjad dla wozkow, ale stromy jak te schody - nie mogly colki wydluzyc ;/ ?? - a w dodatku jest metalowy!! jak progi zwalniajace na ulicach - z takich wlasnie, wiec jak ja teraz juz mam problem ze zjechaniem bo ciezki wozek ciagnie w dol, a schodki w srodku zjazdu sa o du...pke rozbic - zwezyli tak ze jak idfe w tenisowkach to buty mi zachaczaja o zjazd! i maxymalnie jedna noga na 1 schodku.. ;/ z wyjazdem na gore moze sobie lepej dam rade - chociaz nie wiem ??? wjezdzam tylko na przednich kolach bo inaczej dziecko mi wypadnie............ ;/ bez komentarza poprostu.......warunki przystosowane do wszystkich ;/ ,,

beja - no nie okladam bo samo znikalo, patrzylam teraz jest tylko slad po igle i lekko twarda nozka w tym miejscu..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam, witam. U nas noc masakra a od rana wcale nie lepiej. W dodatku w nocy taki atak kaszlu mnie złapał i duszności, że w pewnym momencie myślałam, że pogotowie trzeba będzie wzywać, ale jakoś minęło. Kurde nic mi się nie poprawia, może lekarka źle mi leki dobrała:wściekła/y:

Dzień dobry!!

Silwia, ona codziennie pisze inny list..bo co chwile zmienia zdanie, ale raczej nie ma sprecyzowanych marzeń...za duzo chyba juz ma, sama nie wie co chce, a jak juz coś wymysli to takie pierdołki że szok..

Moje dziecko jak ogląda MiniMini i reklamy - to na każdej krzyczy "Ja to chcę......" Mieszkam w duuużym domu i mamy taki strych, mówimy na to sala, tam Majka ma trochę zabawek, które nie mieszczą się w pokoju i ja tam odnoszę za małe ciuchy. Maja ogląda te reklamy i co rusz krzyczy co chce i ja mówię:
- Maju, Ty to byś chciała po prostu sklep z zabawkami.....
- Tak! I wiem gdzie go położę......Na sali!!! ;-)
:-D:-D:-D

:-)kkasiulka tez cie zapraszam na Mazury :)

To ja już wiem co będę robiła w te wakacje!! Superowo! ;-)

Ja już kawkę wypiłam, Maja w przedszkolu, Milenka pospała 30minut :eek::eek::eek::confused2: Nie wiem co jej się porobiło, bo normalnie jak szła spać to na conajmniej godzinę.....Oby się naprawiła.

Jak dzisiaj nasze chorowitki? Mam nadzieję, że wszystkie bez temepratury i uśmiechnięte od ucha do ucha ;-)

Co do prezentów dla całej rodziny - w tym roku wymyśliłam, że to nas będzie za drogo kosztowało (9 dorosłych osób i 7 dzieci) i dorosli kupują tylko jeden prezent dla wylosowanej osoby, a dla dzieci wszystkich :-)

Musze lecieć

Mateuszkowa to spróbuj tego altacetu. Najpierw 30 min okład a późnie powtórz po dwóch godzinach. Tylko posmaruj nózke jakims tłustym kremem zanim połozysz oklad:tak:

asica radze Ci sie skonsultowac z innym lekarzem chyba ze dopiero zaczelas brac leki i jeszcze w pelni nie zaczely dzialac

reklama
Dzień dobry!

U nas noc jak zawsze, jedna pobudka, amciu i znowu aa:)

Ja chyba dzisiaj oszaleję! Tak mnie głowa napitala, że ledwo na oczy patrzę, już mi się tutaj literki zlewają...
A jeszcze czeka mnie dzisiaj wizyta u endokrynologa, coś czuję, że nie jest za wesoło z tą moją tarczycą, widzę po szyi i wadze. Szyja już mi się zrobiła bardzo gruba i wychodzą guzki, no a waga... szok! jem 800 kcal dziennie, zero słodyczy, nic z cukrem i co? Doopa, waga stoi, albo rośnie, świetnie po prostu...

Dodi, może TRUSKAWKOWE CIASTO z Hasbro, dziewczynka, której kupiłam tę zabawkę była zachwycona:)

Konwalianko, mocno trzymam za Was kciuki, niech już to wszystko przejdzie!!!

Monia,
no proszę, jak pieknie rośnie dziewczynka:)

Teśka,
to ja się do Ciebie wproszę latem;)

Miczko, ja też poproszę kawkę!

Mateuszkowa, no to ładnie spał:)

Silwia,
a może podaj Alessandro jakiś probiotyk?

Corin, Aneta, MADZIA, Basieniak, witajcie!

Beja, no proszę, jaki mały spryciarz;)

Asica,
u mnie dwa razy w roku, to zapalenie krtani i tchawicy gwarantowane, zawsze dostaje antybiotyk, najczęściej Augmentin i na duszności właśnie wziewy-Ventolin. A Ty dostałaś jakieś wziewy?

Kkasiula, świetny pomysł z tym losowaniem!

Do góry