reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
dziendobry :)
za nam noc jako taka - po szczepieniu, wiec nie ma sie co dziwic, maly wstal o 3 i zaczal swiergolic..dostal butle i zasnal, niestety o 7 pobudka na dawke nurofenu no i po spaniu ;/

konwalianko - a co to za sliczny masz fotelik do karmienia? prosze o reklame i wszystkie plusy ( na minusy pewnie jeszcze za wczesnie:-D ) bo jestesmy tez na kupnie..

dzien doberek
u nas maly dzisiaj sie wybudzil na jedzonko o 1 i po 5. i teraz zrobil pobodke placzem bo go chyba brzuszek boli - to juz 3 dzien strajku kupkowego.
kowalianka buziamy Tymusia
miczka moze byc inka karmelkowa, wlasnie pije
mateuszkowa jak tam synus po szczepieniu
monia mam nadzieje ze mala juz lepiej sie czuje. no i duzo dziewczynka z niej
teska ja tez chce na mazury
corin jak dzisiaj Ewunia

silwia - zaskakujaco dobrze to zniosl, ale na nozkach ma obrzeki i zaczerwienienia i jak nie zejdzie mu to ( a nie jest zbyt duze ) to bede musiala mu sode przylozyc.. pozatym mniej je........
niestety przez te jego szpony wydziergal sobie na policzkach szramy i dziury ;/ juz tak mu obcinak krotko ze krocej sie nie da a rekawiczki nie wchodza w gre bo sciaga zreszta sa za male, skarpetki tez sciaga ;/

Witam porannie.
U nas noc byłaby ok, gdyby nie to że od 1 do 3 próbowałam zasnąć. Po 3 już w końcu zasnęłam, ale ile mi czasu tego cennego zabiera ta mała bezsenność to masakra :wściekła/y:

No a dzisiaj odbieramy obrączki :-)

Jestem słońca, po prawie, przespanej nocy :-)

Ewa miała tylko jedną przerwę półtoragodzinną, a poza tym pięknie przespała całą noc, teraz też śpi, juz prawie godzinę, więc chyba wszystko wraca do normy. Buziaki i lece odgruzowywać chałupę.

reklama
witam

sto lat dla NATANKA ( mimi napisz co u was)

u nas nocka ok... mały zasnął o 18:00 wstał o 1:00 na jedzonko i pobudka o 5:00 :eek:

idę sprzątac buuuu

Do góry