reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej kochane. Wpadam wieczorkiem i nawet nie nadrabiam. Mila odsypia zaległości a ja z nią dziś pospałyśmy do 12:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Nie dziw , ze nie mam potem na nic czasu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Magia ***
Silvia
pozdrawiam was kochani. mam nadzieję, ze w styczniu uda na się zobaczyć. Buziaki dla Alle:-)

Macie jakieś propozycje, co mogę kupic Misi na święta?? bo zupełnie nie mam pomysłu, no i jeszcze chrześniakowi, on ma 2 miesiące...oglądam i ogladam na all i nie mogę sie zdecydowac!

Ja to wam dziewuszki zazdroszczę tych pyszności....pizza, spaghetti...
Niech mi mamy karmiące piersią powiedzą czy trzymacie się tak stricte diety? Ja sobie tam już coś słodkiego podjadam bo uwielbiam:tak:al mam ochotę czasem na kebab, zapiekankę albo pizze:tak::tak::tak: tylko nie wiem czy już mogę choć trochę czy jeszcze za wcześnie...

Dziewczyny pogielo Was?:-p Mi absolutnie nie teskno ani za brzuchem ani za czasami jak Karolina byla mniejsza (chociaz teraz jakos specjalnie duza nie jest:-p). Poczatki jak przyszla na swiat byly dla mnie bardzo trudne, ona duzo plakala, ja niepotrafilam jej pomoc i w ogole maskara jak dla mnie a teraz jest mi dobrze;-)

:tak: zgadzam sie.. w ciaży tylko za kopniakami mi tęskno, po porodzie za położeniem małego na brzuchu i tego, że był taki malutki i lżejszy:-D, ale to co przeżyliśmy, to dziękuję bardzo.. tak jak Ania - płacz a ja nie wiem o co chodzi, szpital kolki, zaparcia, krzyk.. teraz wiem, że mam doczynienia z osobą, każdy dzień sprawia, że jest coraz fajniejszy..

kkasiula, Maja jest super..
Asica, fajny prezencik mały dostał
psota, Twój Tomek to też agent :)
Marzenko, ja to chyba muszę podrzucić Ci Tymka abyś wiedziała co to znaczy mieć 5m-cznego bobasa:-Dhehe, a na poważnie, to super, ze możesz przy malej odpoczywać.. odpoczywać..odpoczywać

widzisz kasia, Tobie synek a mnie córcia się marzy.. oj w sumie całej mojej rodzinie dziewczyneczka sie marzy:rofl2:
Beja, zależy czy masz alergika czy nie.. ja mam alergika, wiec nabiał odpada..a co za pizza bez sera żółtego ;/ czekolada to nie pamiętam jak smakuje..ale od marca będę szaleć.. :D

no to ja już się kładę.. dobrej nocki

Ja to wam dziewuszki zazdroszczę tych pyszności....pizza, spaghetti...
Niech mi mamy karmiące piersią powiedzą czy trzymacie się tak stricte diety? Ja sobie tam już coś słodkiego podjadam bo uwielbiam:tak:al mam ochotę czasem na kebab, zapiekankę albo pizze:tak::tak::tak: tylko nie wiem czy już mogę choć trochę czy jeszcze za wcześnie...

Ja już od jakiegoś miesiąca jem wszystko....łącznie z truskawkami, orzechami....Jadłam gyrosa, pizze, lazanię....

Dodi - moja chce lalkę bobasa....

konwalijka - hehehehe.....no widzisz, a jak już Ci mówiłam, u mnie same dziewuchy i liczymy na chłopca ;-) Jak Tymuś??

reklama
Kasiulka, moja ma juz kilka lalek.. no nie mam pojęcia co kupić!

Beja, ja w sumie od samego początku jem wszystko, dosłownie wszystko, byl juz sledź w śmietanie, kebab, pizza, słodycze to obowiązkowo, chińszczyzna..wszystkie zupy, wszystkie owoce, warzywa..no może nie przesadzam z kiszonkami i grochem, fasolą..ale orzechy, czekolada, cebula, czosnek np w zupie itp, malej nigdy nic nie było:)

Do góry