reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

U nas po kąpieli ale młodemu ani się śni zasnąć...nabrał nowych sił. No ja nie wiem co mu się porobiło.

hmm Alex to może mieć sens... bo ja zauważyłam u nas, że jak dobrze przypilnuję Szymka i kiedy tylko on się przebudzi po pół godzinie tego mocnego snu i szybko przerzucę go na boczek, dam smoka i przytrzymam za rękę to czasem uda mu się jeszcze zasnąć. I wtedy potrafi spać jeszcze godzinę albo półtorej. Ale rzadko mi się to udaje.

Ostatnia edycja:
reklama
no to aleks.. u mnie też by się przydała taka znawczyni.. z tym bujaniem - super, musze to zastosować.. a radziła co robić w nocy? gdy sie mały przebudzi? no i wobec tego i ja muszę małego "przetrzymać" od tej 16 - ech

No i kolejny dzień się kończy...
Mały już usypia się w łóżeczku, tzn. jak zwykle robi świece i wali nóżkami o materac :-pOho, chyba zasnął na dobre, ale jednak jeszcze nie...

Aleks, to fajnie że przyszła do Was ta od snów. Mam nadzieję że coś Wam dadzą te wizyty. I tak sobie pomyślałam, że w Polsce też powinny być takie osoby. Na pewno Maqnio i Rózi by się przydała ;-)

hej mumusie, doczytałam w końcu..miałam dziś koleżankę w odwiedzinach z córeczką w wieku Bianki:) więc nie było nudno..

mleka jeszcze nie otworzyłam, ale z karmieniem coraz gorzej w dzień..mała sie wygina i cyrk robi przy cycu..na kolację zjadła kaszkę.. może teraz uda mi sie ściągnac laktarorem pokarm, żeby mi nie zanikł i spróbuje jej podać w butelce jutro moje mleko...

konwalianko, wiem wiem, szkoda mi jej odstawiać teraz, ale coraz bardziej jestes nerwowa przez to jej niespokojne jedzenie.. no i mleczka mm raczej nie pomiszam z moim, ponieważ nie udaje mi sie ściągnąć, ledwno co mam tyle żeby małą wykarmić:(

Aleks fajnie ze znalezliscie kogos kto sie na tym zna. Ciekawe co z tego wyniknie.

Emka zdjecie rewelka. Usmialam sie z potworka:-)

U mnie tez dzisiaj byla kolezanka z dzieckiem, ale pozno przyjechali wiec KArolina juz zmeczona i w srednim humorze byla, szkoda.

Dziewczyny, kiedyś wklejałyście linki do bodziaków ze śmiesznymi napisami, chcę kupić dla dzidziusia mojej koleżanki taki z napisem siedziałem 9 miesięcy, pamiętacie gdzie to było?

Alex super ze w koncu sie ktos wani zajal. Ten plan dnia jest sensowny, ja Nico tez zawsze przetrzymuje przed spaniem tylko trzeba dokladnie ustawic jedzenie zeby maluch wytrzymal i nie odstawial cyrkow przy kapieli.

psocia znalazlam to
WESOŁE BODY 62 BODZIAKI Z JAJEM + PREZENT GRATIS (1930629994) - Aukcje internetowe Allegro
Body krótki i długi rękaw z nadrukiem roz.104 (1934737967) - Aukcje internetowe Allegro
te o ktorych mowisz znalazlam przez google ale nie sa wystawione na allegro, moze pod innym haslem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry