reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Anetko takie L-4 to nic trudnego idziesz prywatnie do lekarza płacisz mu co tydzien lub dwa i ciagniecie chorobowe przez pół roku , mój Misiek tak robił jak sie do Jastrzebia przeprowadził
jesli chodzi o naczyniaczek to nas to zaniepokoiło bo w tym miejscu zaczeło sie babrac cos i zastrupiac wiec wolelismy to dokładnie sprawdzic

reklama
Hej Dziewczyny!
ja dziś jakiegoś doła złapałam.... taka pogoda, a i myślenie o powrocie do pracy jakoś mnie nie nastraja, choć wracam dopiero w lipcu....

Aneta, na zwolnienie możesz iść zawsze, jak masz powód - jak nie masz, to ZUS może Cię sprawdzić, albo i pracodawca do Zusu donieść..... Mi się urlop kończy 15 marca, więc myślę, żeby po drodze jakoś wpleść 2 tyg zwolnienia, żeby od 1 kwietnia iść na 3 miesiące wychowawczego.... no chyba, że będę zarówno ja i Mateusz zdrowi jak byki - czego sobie bardzo życzę....

mój mały ma pierwszą drzemkę po pobudce o 7.40.. ja też zastanawiam się nad "wpleceniem" zwolnienia..ale kiedy najlepiej? w trakcie urlopu wypoczynkowego?

balkan, ja też jakoś dzisiaj zdołowana jestem..ech..

dzień dobry

my jakoś dospaliśmy do 8 ale rękę i bark mam cały zdrętwiały od tego wyciągania do łóżeczka małego i trzymania w powietrzu. Ale w nocy nawet pospałam bo do małego wstawał mąż. Prawdę mówiąc to nawet nie słyszałam :sorry:
A dzisiaj jedziemy na szczepienie więc prosimy o kciuki. Jeśli w ogóle coś z tego wyjdzie. Chociaż katar już prawie przeszedł.

Hej Kochane Nasza noc dziś cholernie ciężka :-( Lilka co chwile płakała ale niby spała wierciła się i wgl :-( tak wiec łepetynka pęka:-( Konwalianka Wy to macie te poranne srajkotanko :-) hi hi :-) dzis mam iść zobaczyć za tym plantexem :* Teśka to korzystaj Kochana :-) ja wszędzie muszę małą wlec :-( Anetko to gratuluje:-) na bierząco nas informuj co z tym terminem :-) Marzenko naczyniak zniknie zobaczysz :-) najważniejsze że nie jest groźny :-) Balkan witaj:-) Psocia:*** Dawiduś:*** Sis:*** Rózia:*** Wisieńka:*** Emilka:*** Miczka hej Słońce :-) Kciukaski mocno zaciśnięte &&&&&&& Magia!!!!! Hallo!!!!! Magia!!!

Ostatnia edycja:
Marzenko, nie no zawsze lepiej sprawdzić takie coś, aniżeli potem się męczyć i niepokoić. Ja tam wierzę że to zniknie samo, tylko trzeba będzie na to czasu :-)
Balkan, ja myślę że właśnie w trakcie wypoczynkowego, ale sama nie jestem pewna.
Miczka, kciukasy za wizytę.
Wydrusia, z terminem może być ciężko, bo chcę na ślubie wyglądać jak laska, a tu dupa. Jak wyglądałam jak morświn, tak i dalej wyglądam ;-)

Mały ma pierwszą drzemkę a ja zrobiłam już zakupy prezentowe dla jednego dziecka, pozostało kolejne jedno dziecko, i grom dorosłych. Ale od czego jest Allegro :-D

Wydrusia, oj tam oj tam ;-) To samo mogę Tobie napisać.

A tak w ogóle mam pytanie. Czy Wasze pociechy śpią już pod kołdrą i na poduszce?

Konwalianka, ja tez chetnie bym spala, niestety moja mala glizda byla innego zdania i budzila sie co 2 godziny i za kazdym razem na godzine. A miala tyyyyyyle do powiedzenia za kazdym razem ze wszyscy zmuszeni bylismy do pobudki :-/ moj maz dzis stwierdzil ze urzadzala w nocy impreze na dwa pietra ;-)

Aneta, Ewa spi pod koldra ale bez poduszki. Poduche jej dam dopiero po roku.

reklama
Do góry