reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

halo!
magia, konwalianka, anula laczymy sie w żebowym bólu. u nas tez tragedia z tymi zebami eh...nic to trza przeczekac, damy rade!
magia gratki dla Łukaszka!!! iwierze ci ze sie napocilas ze stasiem. mnie jak Różyczka takie sceny odstawia to z nerwow jestem cała mokra.
anula, marzenka i cała reszta solenizantow - wszystkiego naj naj naj!!!
malami &&&&&&&&&&
ja jutro na całodniowe szkolenie a Rózinka juz od rana na słuzbie u babci. oszaleje, przeciez ja sie za nia masakrycznie stesknie :-(

a i zmiana planów - najblizsza niedziela - kierunek Poznan, domek cioci psoci i Dawidka!!!:-D:-D

reklama
Maqnio, juuuuuuuuupiiiiiiiiiiiii!!! już się doczekać nie mogę!

Wisieńko, a od Ciebie czekam wieczorkiem na informacje, co do spotkania:) Też już, jak to mówi Moniś, przebieram nóżkami;)

No połaziłam ... mała znów śpi :baffled::szok: nie wiem co Ona tak śpi :szok:
Jej mnie cuś krzyż połamał :baffled::baffled: masakra :no:
Matko ludzi w banku w cholerę mój został w domu dzwoni po godzinie gdzie ja jestem :-D:-D no mówię jeszcze w kolejce stoję a ten kurcze myślałem,że coś się stało bo tak długo :-D ładnie mi mąż życzy hahahahha
maqnio słońce Różinka :*:*:*:*:*: no oby oby już tak zostało ;-);-) mam nadzieję,że Tomaszek się ogarnał :-D;-)
Corin ładnie widzę,że Ewcia wzięła przykład z Miśki :-D w dzień to i ja mało co mogę zrobić bo ta cholerka mało spi dzis na szczęście pospała w dzień ale może dlatego,że kaszkę jej dałam sama nie wiem już kurde :zawstydzona/y::baffled::-D
malami no to ładnie Cię mąż załatwił nie ma co :baffled: oby juz tak się nogdy nie stało z kluczykami &&&& :*
I chyba mam skleroze :baffled: Bo nie pamiętam co jeszcze :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aaaaa wiem :-D:-Ddodiś niooo ten niebieski tylko bez aloesu bo w auchanie u mnie tylko z aloesem :baffled: jutro skoczymy na spacerek do rossmana to kupię jej :*:*:* dzięki a widzisz moja ma strasznie czerwoną skórę po wykąpaniu w emolium :-:)-( oilatum to samo więc teraz ją kapię w nadmanganianie :tak:;-) i jest cacy
miczka superr,że podróż udana !! Wiedziałam,że Twój mężczyzna będzie grzeczny hihi :-D:-D

Ostatnia edycja:
Ufff, jestem. Ewa juz spi. Nie wiem co jej sie porobilo. Wczoraj juz byla jakas dziwna, ale jeszcze normalnie spala. Za to dzis koszmar bezsenny w dzien. Spala dzis najpierw 40 min, potem 30 min i na koncu godzine. Do tej pory tyle to spala na pierwsza drzemke, a zeby bylo smieszniej to ńie wygladala wcale na zmeczona. Zobaczymy czy bedzie spala w ńocy.

Za to ja jestem mega padnieta. No teraz wiem ze mam niemowlaka w domu :-D

Dobra, ide was doczytac, troche mi sie uzbieralo ;-)

Corin, Ewunia dzis i tak lepsza niz moj on juz nie wiem od kiedy spi najpierw pol godz pozniej tez pol i na koncu 40 min:-Dmam nadzieje ze to jednorazowy wyskok:-D
Asica cale szczescie ze tylko o to chodziilo;-)
Dziekuje ze zyczenia dla Bartusia:-)

reklama
Ale się spotkanie na szczycie szykuje ;) ładnie ładnie :) na pewno będzie super!!!

A ja się szykuję do kąpania :p Mateusz przysnął ku mojemu zdziwieniu 20 minut temu więc będę go musiała zaraz obudzić. Mąż wraca z Kielc więc dzisiaj kąpię małego sama, mam nadzieję, że nie będzie płakać (za bardzo ;). Wolę go obudzić i wykąpać niż robić mu dzień świnki bo mam takie przekonanie, że Mateusz wie, że po kąpaniu i kolacji jest czas na długi sen :)) No to uciekam szykować tą kąpiel.
Jakbym już dzisiaj nie wróciła to mówię dobranoc :)
Muszę wszystko dzisiaj na spokojnie przygotować żeby jutro się dodatkowo nie stresować, że czegoś zapomniałam.
buziam

Do góry