reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

U nas mała lampeczka stojąca na podłodze włączona, bo mama cykor i musi widzieć synka:-D
A właśnie, co tam u Maqnio?
Wydrusia uściskaj je ode mnie:-)
Znamy zaciskanie dziąsełek na cycu i ciągnięcie z całych sił, znamy:baffled:
Dodi Moja synowa - cudna. Boisz się, że Ci się za bardzo wyciągną? He he:-D Łukaszek gdzieś mnie podejrzał jak karmiłam i mówi mi tak: "Mamunia, ale masz mikrofony":-D:-D:-D:-D:-D
Ja Stasia muszę kąpać o 18, bo tak marudzi, że szok. Potem uwielbia szaleć w wanience (wychlapuje prawie całą wodę:-D), leki na anemię, cyc i momentalnie śpi (oczywiście zasypia sam).

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-D Jak mieli w przedszkolu bal przebierańców to wybrał sobie taki strój jak miał ołowiany żołnierzyk z bajki Andersena i wymyślił, że będzie się teraz nazywał generał Maczek:-D:-D:-D
A jak popisuje się przed Stasiem to mały tak go chłonie. Wszystko mu się podoba co robi starszy brat. Ostatnio starszy brat robił Stasiowi lekcję - był to wykład o autobusach. Tamten gadał jak najęty, a mały słuchał, aż mu ślina z buzi ciekła:-D

Ostatnia edycja:
Magia, no no to Łukaszek i michasia mogą sobie ręce podać jesli chodzi o takie teksty:):) Misia kiedyś jak była mniejsza powiedziala że babcia ma takie cycki długie i wysokie:):)

aaaa jeszcze jedno napiszę za pamięci :p
czy wymieniałyście smoczki maluchom? Bo mój ma teraz taki 0-3 M i zastanawiam się kiedy mu kupić ten większy 3-6 M?

i jeszcze jedno Wam powiem.. wczoraj oglądaliśmy z mężem film, sama wybierałam: Oskar i Pani Róża na podstawie książki. Opowiada o chłopcu chorym na raka, który na koniec filmu umiera :( Ja zawsze byłam wrażliwcem ale od kiedy mam Mateusza to jak widzę, słyszę, czytam coś o dzieciach, ich krzywdzie, chorobach to od razu mi się płakać chce. Dziękuję wtedy Bogu, że nasz synek jest zdrowy, ma kochających rodziców.. Uryczałam się wczoraj jak bóbr..

Dodi he he he:-D:-D:-D Misia też dobra jest:-D
Malamii ja też jakaś wrażliwa się zrobiłam. Ryczałam w nocy, bo mi się przyśniła Lilianka Wydrusi podczas zastrzyku.

reklama
Do góry