reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witajcie wieczornie. Ja właśnie wpierdzielam kolację, zjadłam wcześniej pączka i Marcepanki z Mieszka sztuk 5. Teraz walę 4 kromkę i ludzie dalej jestem głodna. Co się dzieje. może Pol faktycznie już coś zmajstrował:rofl2:

reklama
ja też wiem co to zaciskanie, ale mała jakoś w miarę delikatnie to robi:)
malamii ja mam smoczek 0-6, ale jak tylko skończy 6 m-cy to wymienię
kkasiulka trochę mnie wystraszyłaś.... ja też byłam za późniejszym rozszerzeniem diety, ale w końcu dałam się przekonać lekarzowi... no i to, że jakoś dzieciom na mm zalece się już rozszerzanie diety po 4 m-cu mnie jakoś też uspokoiło. Oczywiście nie jest to jeszcze jako posiłek, ale po pół słoiczka m=warzywka i jabłuszka mała dostaje... tylko u nas jest na prawdę kiepsko z wagą no i mała ma już 4,5 m-ca więc mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi... jak na razie mija tydzień i jest ok... a jak to wyglądało u twojej córeczki? jakoś szybko po wprowadzeniu zareagowała?

Wisieńko, sprawdziłaś ten pociąg??? :))) Już się nie mogę doczekać! Dawidek już prezent nawet kupił dla Emi ;) lovamy mocno! Marcin się mnie pyta, co ja robię na tym necie, mówię, że piszę do Ciebie, a on, a dzwonić do siebie nie będziecie, o 1 w nocy jeszcze nie gadałyście, max o północy;) Mówię do niego, że bardzo śmieszne, a on, no to jak już będziecie gadać, to powiedz Dorocie, że Paweł to niech się tyle nie uczy i niech sobie jedną sobotę odpuści i spotkamy się wszyscy;)

Wydrussia, a Ty spać miałaś maUpo;)

Widzę, że dzisiaj ja gaszę światełko;] Dobranoc!

PS Magia, o kim dzisiaj będziesz śnić??? ;)

Ostatnia edycja:
Magia, dodi, usmialam sie, hahahahahahaha
Ale pamietam, jak Sebek mial z poltora roku, ja bylam w ciazy i poszlam z nim na targ. Chcialam sobie kupic bielizne, podeszlam wiec do stoiska z bielizna, a moj syn widzac wylozone staniki podszedl do nich i klepiac kazdy jeden mowil: "mnia, mniam, mniam, mniam" hahahahahahaha

Dobra, gasze swiatelko. Do rana ;-)

:-DSwiatełko zapalone :-) hejka wszystkim :-) my z Lilunią już na nogach a tata śpi jeszcze :-D ale zaraz wstaje bo o 9 wyjazd :-D a jeszcze małe zakupy :-) Psocia nie mogłam zasnąć :-D więc lazłam napisać posta i pyk :-D już mnie nie było:-)Wisieńko a co tradycja to tradycja :-) porobimy foteczki! :-) aparacik sie ładuje tzn bateria :-)

reklama
wydrusia udanego wypadu a foteczki koniecznie absolutnie:tak:ja tez mam ochote dzisiaj gdzies wyjsc taka straszna ochote mam ,ale niewiem czy tatus by dal rade z nia sie zajac ale chyba czas najwyzszy by sie nauczyl zaryzykowac najwyzej bendzie czerwona linia na telefonie:)Madziu mam pytanko bo ty jestes z mazur jesli sie nie myle a skad dokladnie?bo ja tez jestem z mazur

Ostatnia edycja:
Do góry