reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Malami, to ja pisałam o aureolce z niani, ale u nas stoi na łóżeczku, więc spokojnie oświetla łóżeczko.... :)

Mateusz już śpi, więc mogę sobie wreszcie paznokcie zrobić, a i z żelem na paznokciach trudno mi będzie coś z lodówki wyciągnąć - bo jakiś głodomór mi się włączył....

reklama
dodi - np. nosy mogłyby świecić w nocy :) haha nie byłoby problemu z trafieniem do buźki :)
balkan - u nas na łóżeczku nie da się postawić nadajnika, ale z w ogóle z tego co czytałam w instrukcji to nadajnik powinien być oddalony chyba 50 cm od płytek.

dodi :-D wiesz co ja robie? macam jej twarz jedna reka i wymacuje buzke i wsadzam smoka :-D nie usmiecha mi sie zapalac jakas lampke bo i ja sie rozbudze za bardzo :-D lepiej w ciemnosci

mala mi padla przy cycu, nawet sie nie ruszyla jak ja wkladalam do lozeczka :-) ale super, bo dzisiaj mnie wymordowala jak nigdy!!

U nas Filip już odpadł, pomimo tego że jeszcze o 20 spał :-)
Ciekawe tylko ile będę wstawać w nocy :-)
No i bardzo poważnie zastanawiam się czy by go nie wziąć z raz na basen. Jestem ciekawa jak by zareagował na "wielką" wodę.

Tak czy siak, życzę dobrego mało przerywanego przez pociechy snu, a w szczególności dla Maqnio.

Miczka - suuuuper filmik :)))niezły pozer z Twojego synusia, wsadza smoka do buzialka ale co chwilę zerka w oko kamery czy jest w centrum uwagi :)) faaaajny :)
Teśka-ja brałam jedno opakowanie azali. Drugiego już nie wykupiłam bo przez prawie cały czas miałam obfite plamienia i mnie to wkurzało!!
em_ka -mój Mateusz nie gryzie mi sutków, czasem się zdarzy, że mu wypadnie lub zaczyna wypadać i wtedy lekko przygryzie ale to niechcący i zaraz zasysa mocniej :)
wydrusia-słodka ta Twoja Lilianka :)))
dodi - ja też niedawno kupiłam termometr elektroniczny bezdotykowy i jestem zadowolona! Do czoła, ucha i mierzy temp wody, mleka w butli, w pokoju itp.

Mój mąż u kumpla, Mateusz śpi w najlepsze to ja też uciekam..
buzialki na dobranoc

corin ja nie zazdrościłam bo moja padła niedługo po Twojej :szok::szok: dlatego mnie nie było :-D:-D:-D
dodiś hahah wentyle :-D:-D:-D:-D ale jak mi kiedys wyciągnęła sutka to mój Tomek popatrzył i mówi lepsza jest ode mnie hahahahhahaha:-D:-D:-D:-D
U nas małej lampka nie wybudza ,jej w ogóle nie przeszkadza światło jak zaśnie :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry