reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Malami, to ja pisałam o aureolce z niani, ale u nas stoi na łóżeczku, więc spokojnie oświetla łóżeczko.... :)

Mateusz już śpi, więc mogę sobie wreszcie paznokcie zrobić, a i z żelem na paznokciach trudno mi będzie coś z lodówki wyciągnąć - bo jakiś głodomór mi się włączył....

reklama
dodi - np. nosy mogłyby świecić w nocy :) haha nie byłoby problemu z trafieniem do buźki :)
balkan - u nas na łóżeczku nie da się postawić nadajnika, ale z w ogóle z tego co czytałam w instrukcji to nadajnik powinien być oddalony chyba 50 cm od płytek.

dodi :-D wiesz co ja robie? macam jej twarz jedna reka i wymacuje buzke i wsadzam smoka :-D nie usmiecha mi sie zapalac jakas lampke bo i ja sie rozbudze za bardzo :-D lepiej w ciemnosci

mala mi padla przy cycu, nawet sie nie ruszyla jak ja wkladalam do lozeczka :-) ale super, bo dzisiaj mnie wymordowala jak nigdy!!

U nas Filip już odpadł, pomimo tego że jeszcze o 20 spał :-)
Ciekawe tylko ile będę wstawać w nocy :-)
No i bardzo poważnie zastanawiam się czy by go nie wziąć z raz na basen. Jestem ciekawa jak by zareagował na "wielką" wodę.

Tak czy siak, życzę dobrego mało przerywanego przez pociechy snu, a w szczególności dla Maqnio.

Miczka - suuuuper filmik :)))niezły pozer z Twojego synusia, wsadza smoka do buzialka ale co chwilę zerka w oko kamery czy jest w centrum uwagi :)) faaaajny :)
Teśka-ja brałam jedno opakowanie azali. Drugiego już nie wykupiłam bo przez prawie cały czas miałam obfite plamienia i mnie to wkurzało!!
em_ka -mój Mateusz nie gryzie mi sutków, czasem się zdarzy, że mu wypadnie lub zaczyna wypadać i wtedy lekko przygryzie ale to niechcący i zaraz zasysa mocniej :)
wydrusia-słodka ta Twoja Lilianka :)))
dodi - ja też niedawno kupiłam termometr elektroniczny bezdotykowy i jestem zadowolona! Do czoła, ucha i mierzy temp wody, mleka w butli, w pokoju itp.

Mój mąż u kumpla, Mateusz śpi w najlepsze to ja też uciekam..
buzialki na dobranoc

corin ja nie zazdrościłam bo moja padła niedługo po Twojej :szok::szok: dlatego mnie nie było :-D:-D:-D
dodiś hahah wentyle :-D:-D:-D:-D ale jak mi kiedys wyciągnęła sutka to mój Tomek popatrzył i mówi lepsza jest ode mnie hahahahhahaha:-D:-D:-D:-D
U nas małej lampka nie wybudza ,jej w ogóle nie przeszkadza światło jak zaśnie :-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry