reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Psotko witaj zonko. Mi tez się widzi, ze Mila do mnie podobna, chociaz do taty też jak się porówna z jego zdjeciami za bobasa. jak mi drań podłączy skaner to pokażę
sesti to czekamy na zdjecia

reklama
konwalianko mam nadzieję, że Tymusiowi szybko się odmieni i będzie spokojniejszy. Co do tarcia oczek- Nati też tak robi…a lampkę mamy włączoną- taką gwiazdkę z Ikei
balkan super filmiki z Matim- jakies konto trzeba zakładac na YT żeby móc zamieszczać filmiki?
Aneta ja tez inwestuję w maskę na pobudzenie odrostu- jak przetestuje, to polecę
danuska kiedy u mnie takie długodystansowe sny będą….:(
miczka a a zamówiłam sobie właśnie foremki na allegro do muffinek- masz jakies ciekawe propozycje smakowe?to poproszę;)

malamii kciuki za wizytę, oby mały nie płakał , cmok
asica super wieści! buziaki
psotka no to Dawidek dziś zaszalał i zaskoczył mamusię- fajnie:)
Paczuszka z Bobovity i do mnie przyszła:) kaszka posmakowana przez Natalkę ( foto na FB)
Gocha37 hmm a jak on się tego dopatrzył? na pewno jest ok

A Natalia dziś próbowała przekręcić się z plecków na brzuch- tak smiesznie to wyglądało jak odwracała głowę do tyłu bo chciała cos zobaczyć i wyginała się bardzo mocno:)

Gocha dobranoc.

Psotka, dziekuje za pamiec, ja sie czuje dzisiaj jak wywloka... Nos od smarkania to mi chyba odpadnie! W dodatku mala tez dzisiaj cos nie w humorze byla, wczoraj byla aniolkiem a dzisiaj jakby nadrabiala, heh.

Taz sobie to z bobovity zamowilam, a co, nie bede gorsza:-p Ja odebralam w srode paczke z hipp tez ajkies poradniki i sloczek jablek:-) A tak to chce malej sama gotowac:tak: TAkie mam ambicje a co z tego wyjdzie to zobaczymy.

My właśnie wróciliśmy, dzisiaj miałam kolejny zabieg usuwania owłosienia i mały tym sposobem ma 2 dzień świnki..ech, wczoraj nie był kąpany, bo przecież był krzyk a dzisiaj tez nie, bo dopiero co przyjechaliśmy; w połowie drogi się obudził, więc pod gabinetem dałam mu jeszcze cyca..mąż z nim został i w tym czasie strzelił kupę - uff..a już się martwiłam, że tym razem soczek nie poskutkował - hehe

konwalianka i ja powinnam skończyć zabiegi bo juz miałam kilka- a nie cierpię miec nigdzie kłaków. A gdzie jeździsz?

wydrusia jak lubi niech pije sama sobie krzywdy tym nie zrobi :-D:-D
anulka89 jesoooooooo aż ciarki mnie przeszły :no::wściekła/y: powiesiłabym takich za (cenzura) :angry: na gałęzi i niech wisi aż uschnie :wściekła/y:
konwalianka hihi dzień świnki powiadasz to czasem ja mam chęć mieć ze zmęczenia ale wtedy jeszcze patrzę na prasowanie itd i mi lepiej jak wykąpciana jestem :zawstydzona/y::-D:-D
Ania też mam zamiar sama robić zupki małej króliki zamówione u wujaszka brokułki zamroziłam i kalafiorka od cioteczki z działki więc na start cusik będzie hahahah

A ja nie mam zamaru sama gotować i nie dlatego, że mi się nie chce, ale ze względu na to, że nie wiem czy warzywa, które kupię nie były przypadkiem pędzone. Kupując obiadki w słoiczku mam pewność, że trucizny dziecku nie daję.

heloł wieczornie :-)

A ja nie dostałam z bobovity nic, za to dostałam paczuszkę z hippa. W niej jabłuszko, kupon na kolejną paczuszkę z rosmanna i kupony rabatowe na kolejne słoiczki. A w paczuszce z rosmanna był soczek i kolejny słoiczek. Fajne te prezenciki :tak: Przychodzą w okolicach ukończenia 4 miesiąca więc trzeba czekać.

Kurde o przepisy pytacie na muffinki. A ja Wam chciałam tu zaimponować, że piekłam, że taka zorganizowana... Tere fere... Teraz muszę się Wam przyznać, że poszłam na łatwiznę bo to torebkowe były... :zawstydzona/y: jesteście okrutne :-p ale powiem Wam, że pyszne są, robiłam już chyba wszystkie rodzaje z dr. oetkera i wszystkie mi smakują. Tylko jajo, olej dodać i w zasadzie gotowe. Foremki też dają także 5 sekund i po sprawie. Ale kiedyś sama też robiłam - żeby nie było :confused2:

EDIT: ahhh miałam się jeszcze pochwalić osiągnięciami mojego synusia http://www.youtube.com/watch?v=SsWg2b9DZQ8

Ostatnia edycja:
reklama
Każdy robi jak mu pasuje :-D:-D:-D ja myślę,że można trafić na warzywa ok ale nie zawsze wiadomo ;-) jednak marchewka to popularne warzywko a na targu mam znajoma panią jedną także spoko :-D:-D:-D
Hmmm tylko mam pytanie czy któraś z Was wie jak "zakonserwowac" dynię ?? Czy ja można mrozić ??/
miczka te z torby najlepsze są hahahaha zjadłabym teraz te z jagodami mniammmm :-D:zawstydzona/y:
Hahahaha jak fajnie celuje sobie smoczek do buźki boski jest :-D ale usta On ma śliczne powodzenie będzie miał że hej :-D

Ostatnia edycja:
Do góry