reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Psotko witaj zonko. Mi tez się widzi, ze Mila do mnie podobna, chociaz do taty też jak się porówna z jego zdjeciami za bobasa. jak mi drań podłączy skaner to pokażę
sesti to czekamy na zdjecia

reklama
konwalianko mam nadzieję, że Tymusiowi szybko się odmieni i będzie spokojniejszy. Co do tarcia oczek- Nati też tak robi…a lampkę mamy włączoną- taką gwiazdkę z Ikei
balkan super filmiki z Matim- jakies konto trzeba zakładac na YT żeby móc zamieszczać filmiki?
Aneta ja tez inwestuję w maskę na pobudzenie odrostu- jak przetestuje, to polecę
danuska kiedy u mnie takie długodystansowe sny będą….:(
miczka a a zamówiłam sobie właśnie foremki na allegro do muffinek- masz jakies ciekawe propozycje smakowe?to poproszę;)

malamii kciuki za wizytę, oby mały nie płakał , cmok
asica super wieści! buziaki
psotka no to Dawidek dziś zaszalał i zaskoczył mamusię- fajnie:)
Paczuszka z Bobovity i do mnie przyszła:) kaszka posmakowana przez Natalkę ( foto na FB)
Gocha37 hmm a jak on się tego dopatrzył? na pewno jest ok

A Natalia dziś próbowała przekręcić się z plecków na brzuch- tak smiesznie to wyglądało jak odwracała głowę do tyłu bo chciała cos zobaczyć i wyginała się bardzo mocno:)

Gocha dobranoc.

Psotka, dziekuje za pamiec, ja sie czuje dzisiaj jak wywloka... Nos od smarkania to mi chyba odpadnie! W dodatku mala tez dzisiaj cos nie w humorze byla, wczoraj byla aniolkiem a dzisiaj jakby nadrabiala, heh.

Taz sobie to z bobovity zamowilam, a co, nie bede gorsza:-p Ja odebralam w srode paczke z hipp tez ajkies poradniki i sloczek jablek:-) A tak to chce malej sama gotowac:tak: TAkie mam ambicje a co z tego wyjdzie to zobaczymy.

My właśnie wróciliśmy, dzisiaj miałam kolejny zabieg usuwania owłosienia i mały tym sposobem ma 2 dzień świnki..ech, wczoraj nie był kąpany, bo przecież był krzyk a dzisiaj tez nie, bo dopiero co przyjechaliśmy; w połowie drogi się obudził, więc pod gabinetem dałam mu jeszcze cyca..mąż z nim został i w tym czasie strzelił kupę - uff..a już się martwiłam, że tym razem soczek nie poskutkował - hehe

konwalianka i ja powinnam skończyć zabiegi bo juz miałam kilka- a nie cierpię miec nigdzie kłaków. A gdzie jeździsz?

wydrusia jak lubi niech pije sama sobie krzywdy tym nie zrobi :-D:-D
anulka89 jesoooooooo aż ciarki mnie przeszły :no::wściekła/y: powiesiłabym takich za (cenzura) :angry: na gałęzi i niech wisi aż uschnie :wściekła/y:
konwalianka hihi dzień świnki powiadasz to czasem ja mam chęć mieć ze zmęczenia ale wtedy jeszcze patrzę na prasowanie itd i mi lepiej jak wykąpciana jestem :zawstydzona/y::-D:-D
Ania też mam zamiar sama robić zupki małej króliki zamówione u wujaszka brokułki zamroziłam i kalafiorka od cioteczki z działki więc na start cusik będzie hahahah

A ja nie mam zamaru sama gotować i nie dlatego, że mi się nie chce, ale ze względu na to, że nie wiem czy warzywa, które kupię nie były przypadkiem pędzone. Kupując obiadki w słoiczku mam pewność, że trucizny dziecku nie daję.

heloł wieczornie :-)

A ja nie dostałam z bobovity nic, za to dostałam paczuszkę z hippa. W niej jabłuszko, kupon na kolejną paczuszkę z rosmanna i kupony rabatowe na kolejne słoiczki. A w paczuszce z rosmanna był soczek i kolejny słoiczek. Fajne te prezenciki :tak: Przychodzą w okolicach ukończenia 4 miesiąca więc trzeba czekać.

Kurde o przepisy pytacie na muffinki. A ja Wam chciałam tu zaimponować, że piekłam, że taka zorganizowana... Tere fere... Teraz muszę się Wam przyznać, że poszłam na łatwiznę bo to torebkowe były... :zawstydzona/y: jesteście okrutne :-p ale powiem Wam, że pyszne są, robiłam już chyba wszystkie rodzaje z dr. oetkera i wszystkie mi smakują. Tylko jajo, olej dodać i w zasadzie gotowe. Foremki też dają także 5 sekund i po sprawie. Ale kiedyś sama też robiłam - żeby nie było :confused2:

EDIT: ahhh miałam się jeszcze pochwalić osiągnięciami mojego synusia http://www.youtube.com/watch?v=SsWg2b9DZQ8

Ostatnia edycja:
reklama
Każdy robi jak mu pasuje :-D:-D:-D ja myślę,że można trafić na warzywa ok ale nie zawsze wiadomo ;-) jednak marchewka to popularne warzywko a na targu mam znajoma panią jedną także spoko :-D:-D:-D
Hmmm tylko mam pytanie czy któraś z Was wie jak "zakonserwowac" dynię ?? Czy ja można mrozić ??/
miczka te z torby najlepsze są hahahaha zjadłabym teraz te z jagodami mniammmm :-D:zawstydzona/y:
Hahahaha jak fajnie celuje sobie smoczek do buźki boski jest :-D ale usta On ma śliczne powodzenie będzie miał że hej :-D

Ostatnia edycja:
Do góry