reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja jesli dostane "normalne" warzywa sama bede robila, jesli nie bede tak jak Psota kupowala przynajmniej wiem co daje.
Wkurza mnie taka dziewczyna z Ł rodziny ona ma swoja dzialke i sama robi obiadki,ciagle podgaduje ze to lepsze niz sloiczki tak jak ja i to przez ludzi przekazuje ale spotkam ja na swieta jesli nie bedzie wyjscia cps jej powiem bp ciagle krytykuje i uwaza sie za lepsza matke a prawda jest taka ze sama jest zla bo chciala syna a to my mam, jej maz do tej pory wsciekly i juz zapowiedzial ze bedzie kolejne dziecko bo musi miec syna...
Miczka, e tam ja lubie proszkowane:-D
A my nic nie dostajemy nie wypelnialismy ankiet w szpitalu, ale sama zamawiam darmowe probki:-D
Uciekam, pospie do 1 bo wtedy maly wstaje;-)
Dobranoc!

reklama
sesti, ja jeżdżę tutaj
orchi, u mnie na wsi królika można sobie nawet wybrać i oni go oprawią
Miczka, ja tez dostałam z hippa - faktycznie miłe to..szkoda że z bobovity nie doszło a wysłałam zgłoszenie

kończą się kuchenne rewolucje, więc i ja mykam..dobrej nocy kochane i bąbelki..

konwalianka ale masz super :-):tak: mi mamcia je oporzadzi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
miczka haaa no mały mi humorek popeawił hihi oczy mówiły jejjj uda sie czy nie :-D:-D
Lece i ja nynac do jutra kochane :*
aaa ania kazda mama jest najlepsza dla swoich pociech pamietaj karm jak uwzasz :-D

Anula, nie przejmuj się, niech sobie dziewczyna pogada, widocznie musi się sama dowartościowywać;) Każda z nas wie, co jest najlepsze dla jej dziecka, grunt to suwerenność decyzji:)

Moje dziecko mnie zadziwia... Wróciliśmy o 16:45 z ponad trzygodzinnego spaceru, który cały przespał, o 17 wypił mleczko, o 17:30 już spał, obudziłam go o 20:30 na kąpiel, wypluskał się, dostał kaszkę i już jej skończyć nie mógł, bo zasnął, co on tak śpi? Hmm...

Ale tak smacznie nyna, że i mi oczko ucieka, więc też mówię Wam już dobranoc!

puk puk, pali się jeszcze światło:)?
Edit: no to wychodzę po omacku i spać:)
ps:
miczka i tak pewnie pycha wyszły:)
konwalianka zadowolona jestes? Ja jezdziłam do Vivaderm
Ania moja też o 1 się budzi Zawsze!
Karaluchy pod poduchy!

Ostatnia edycja:
Dzien doberek !to ja zapalam swiatelko i ide was poczytac bo ja ostatnio razem z kurami chodze spac godzina 20 padam z nog i ide z mala spaaac ale za to z rano wstaje wczesniej :-)

hello Teska i mamcie które juz się moszczą przed kompem z kawusią;)
u nas noc do d... ale to moja wina bo najadłam się czegoś ( mam kilka typów heh) i zarowno ja jak i mała miałysmy brzuszkowe koncerty hehehe ( obstawiam nowe ciemne pieczywo). Tak wiec młoda juz koło polnocy wylodowała ze mna w łozku bo i tak spac spokojnie obie nie mogłysmy.
Teraz popijam kawunię, Natalka od 6 rano juz 3 pampers hehe no i tata dziś z nami bo ma wolne z okazji imienin ( u nich w firmie tak mają!!!!!!
miłego dnia kochane!
ps. widzę że i magia już nie śpi;):)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry!!!

U nas noc rewelacja, jak Dawiduś o 21;00 wypił kaszkę, tak wstał o 07:10;]
U mnie dzisiaj czarny piątek, a więc sprzątanie domu, muszę się wyrobić ze wszystkim do 11, bo później lecimy na trzygodzinny spacerek, Mały się porządnie dotleni, a ja zaliczę trening;)

Ściskam Wszystkie mamy i maluchy!!!

Do góry