reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ja dziś też u fryzjera bylam, na farbowaniu odrostów i podcięciu, bo już grzywe miałam do nosa he.. dwie godziny mi tam zeszlo, a A w tym czasie spacerował z dziecmi...w końcu mu sie znudziło chodzenie i poszedl do domu...no i oczywiscie zaraz dzwonił gdzie ja tak długo jestem...! kurcze nawet do fryzjera nie mozna wyjsc bo zaraz dzwoni..bo juz mu mała marudziła..ahhh i z dziadem hehe

reklama
dodis u nas nadal nic się z kupami nie zmieniło nadal nawal ich jest jestem ciekawa czy to sie zmieni czy tak mała moja będzie miala ;-):confused: no jak zwykle za długo nie ma w domu Cię to tel dzwoni i dzwoni ;-);-)
sis :*:*:*:**:Dawidek :*:*:*:*:*:* za kaszkę &&&&&&&&&&&&& hihi na bank mu posmakuje moja dziamgała dziś jak talalal hahaha ale mleczno ryzową jej dałam ;)
A mi dziś przyszła paczka z bobovity z książką żywieniową właśnie co i jak i kiedy zacząć podawać ;-) fajna sprawa do tego kaszka przyszła herbatka i obiadek marchew z ryżulkiem :-D:-D

corin Ja jej daję w dzień kaszkę ale tylko 30ml na początek wczoraj na spacerze spała 2godz nie wiem czy po tym czy miała taki dzień :confused:
balkan w szpitalu wypełniałam taką ankietę położne mi dały że będa takie rzeczy mi przysyłali z pampersa z boboity itd...

witam

miczka kciuki za podróż

wisienko sto lat dla Gwizdki

dodi to ci relax nie ma co .... :(

orchi, wydrusiu ja też na dniach dostałam :-D:-Di też wypełniałam ankietę w szpitalu

reklama
Do góry