reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

MADZIA hahah wszystkie będą dzieci jadły to samo hahha :-D:-D:-D:-D:-D ale z zupką poczekam jeszcze :zawstydzona/y::-D:-D:-D
wydrusia niezła jest Lili hahahaha :-D:-D:-D
Ok ululam małą bo właśnie wykąpciana została i wreszcie na spokojnie posiedzę ( o ile mi da ten mój mały szkrab) :-D:-D:-D:-D

reklama
Witam wieczornie!
My dzisiaj po USG bioderek. Niby ok, ale pan doktor dopatrzył się jakby za mało wit. D :-(.

No i mamy sześć a nie pięć psiaczków. Może któraś reflektuje :-) ?

Doczytałam Was wprawdzie, ale chyba szwankuje mi pamięć :-D, to chyba starość.

Zdrówka dla wszystkich maluszków i mamuś, &&&&& za podróże i wizyty lekarskie, 100 lat dla solenizantów !!!

Obiecane foty:

DSC00246.jpg Wiosna w listopadzie
DSC00221.jpgDSC00214.jpg Dawidka kaczuchy wcinają nasz chlebek
DSC00239.jpg Wiewiorka Dawidka, zżera nasze orzechy;)

Witam,
U nas dzis sliczna pogoda wiec bylismy na 3 godz spacerze, pozniej u sasiadki i tak dzien zlecial:-Dmama do mnie dzwonila teraz w Lublinie znalezli 2 dzieci bez narzadow i byli w miejscowosci odleglej od rodzicow 5 km, teraz przy szkole ciage jest policja
Dodi tu masz link Poradnik żywienia małego dziecka | BoboVita - Zawsze z Tobą, Mamo!
a tu na probki kosmetykow https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html http://www.mustela.pl/pl/main.html#/strona-glowna tu musisz napiac do nich wiadomosc z prosba o probki na ten adres kontakt@expanscience.pl
Emka super ze znalazl sie sposob na kupki:-D
Psota, moj sloiczkami plul wtedy dawalam bobovite a gerbera mlaska:-D
Asica, bardzo sie ciesze, &&&&& za to zeby juz bylo ok
Corin moj wcina na noc 100ml kaszy po tym potrafi nawet 120 mleka a wstaje tak jak zawsze o 1
Wydrusia moj to dopiero wybredny wchodzi mu tylko kasza i mleko, slioczkow nie chce zbytnio a pic to juz calkiem herbatek nie chce, wody nie, sokow tak samo a pic musi przy mm, dzis kupilam mu sok z hippa slodkie jablko zrobilam pol na pol z woda i wypil 75ml:szok:

Ostatnia edycja:
Corin straszne podobno mowili o tym w regionalnej tv, ojciec ogladal u nas rodzienstwo po szkole wraca do domu i juz nie wychodza, nie moga sie zatrzymywac gdy wracaja Lublin od rodzicow jest jakies 35km ale byli juz w miejscowosci ktora jest do nich 5km moze ciut dalej...

reklama
Hej kochane,
my z Nati spędziłyśmy cały dzisiejszy dzień z moją przyjaciółką , która nas odwiedziła. Dostałyśmy fajne ciuszki w prezencie także jutro zamieszczam sesję zdjęciową;) Teraz relaxik..poczytam Was i zobaczę co słychać;)Mam nadzieję, że im bliżej weekendu, tym nastroje lepsze- przynajmniej u mnie tak bo małż wtedy razem z nami:)buźka kochane

Do góry