Cześć Laseczki!
Aleście naprodukowały! Przeczytałam co u Was, ale nie pisałam w wordzie odpowiedzi i mało co pamiętam
My dzisiaj mamy dzień na pełnych obrotach, najpierw ja załatwiałam zaległe sprawy, a Dawidek był z babcią, a później poszliśmy na mega spacer, jak wyszliśmy o 12:30, to wróciliśmy o 16:45, no ale objechaliśmy całą wioche, byliśmy na cmentarzu i nakarmiliśmy kaczki w parku. Później Wam pokażę fotki ze spacerku
No i uwaga (!) Dawidek dzisiaj zjadł 1/3 słoiczka jabłka i nie pluł, szok! Produkty Gerbera bardziej mu smakują, niż BoboVity. Dzisiaj też dostanie pierwszy raz kaszkę ryżową na noc
Malamii, cieszę się, że mogłam pomóc przy łowieniu promocji
pieluszki happy są, jak dla mnie, rewelacyjne, używamy ich od początku. A kremu używamy takiego
MUSTELA BEBE KREM PRZECIW ODPARZENIOM 100ML OKAZJA (1899220770) - Aukcje internetowe Allegro
Wisieńka, Maqnio, buuuzi Żoneczki moje kochane! :***
Wydrussia, Sis, Magia, cmokas Słonka!
Asica, wiedziałam, że będzie wszystko dobrze ze stópką, baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę!
Konwalianko, trzymam kciukulce, żeby wszystko się unormowało! U nas lampka świeci się całą noc, jest taki półmrok, jak jest zupełnie ciemnko, to Dawidek płacze, chyba się ciemności boi
Teśka, spełnienia pieknego snu!
Aneta, nie przejmuj się, ja już od porodu ściełam prawie 30 cm włosów i też jestem zła, bo wolę piękne, długie, a teraz mam trochę za ramiona.
Miczko, muffinki cuuda!
Em_cia, no widzisz, wyczaiłaś o co chodzi księżnicze Nicolette
Alexandra, no to raczej dużej przyjemności z wizyty u fryzjera nie miałaś Budulko!
Ania, jak się czujecie?
Dodi, kciuki za poprawę u Bianeczki!
Balkan, Corin, Danuska, Basieniak, Mailuj, MADZIA, Dziób, Silwia, witajcie!!!
Jeśli którąś z Was pominęłam, przepraszam, ale pamięć już nie ta
W każdym razie
Wszystkie ściskam!
100 LAT dla wszystkich 4miesięczniaków!!!