reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wróciłam, mała coś ostatnio marudna, krzyczy, placze co chwile, nic jej nie pasuje tylko na raczkach byc.. a taka grzeczna była:) kurcze ciagle sie żali w lozeczku...

na pocieszenie upieklam babeczki:):) pychota

reklama
wydrusia, ajadłam juz chyba z 5 i dalej nie mam dosyć...oj moja doopka na tym ucierpi hehe, mała w końcu usneła- oczywiście u mnie na rekach..teraz odłozyłam ja do lozeczka, mam nadzieję że jak wstanie to humor będzie miała lepszy!

magia zdrówka dla Stasia, moja Michasia też gile do pasa i kaszel znowu....ehhh zawsze coś

Ostatnia edycja:
Miczka słonko dacie radę my już dwa takie wyjazdy zaliczyliśmy mała była wniebowzięta(spała non stop hahahha) a zatrzymywalismy się raz bo była 'bomba" w pieluszce więc pewnie i u Was będzie ok :-D:-D:-D :*:**: &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
A ja daję małej i deserku troszkę i kaszki :-D:-D:-D a co niech poznaje smaki :-D kiedyś były juz kaszki po 3ecim miesiącu tak jakoś pozmieniali beznadziejnie :baffled:
dodiś może ząbki idą Biance ??? hmm.. za poprawę &&&&&&&&&& :*:*:*:*:*::tak:
wydrusia lilunia :*:*:**:*: :-D

orchi, na ząbki raczej nie licze na razie, misia miała 11 miesięcy jak jej wyrosł...nawet nie marudzila nic.. ale podejrzewam brzuszek, bo dziś tylko jedna malutka kupka poszla...a zawsze miała ze 3 dziennie..

Cześć Laseczki!

Aleście naprodukowały! Przeczytałam co u Was, ale nie pisałam w wordzie odpowiedzi i mało co pamiętam;)

My dzisiaj mamy dzień na pełnych obrotach, najpierw ja załatwiałam zaległe sprawy, a Dawidek był z babcią, a później poszliśmy na mega spacer, jak wyszliśmy o 12:30, to wróciliśmy o 16:45, no ale objechaliśmy całą wioche, byliśmy na cmentarzu i nakarmiliśmy kaczki w parku. Później Wam pokażę fotki ze spacerku;)
No i uwaga (!) Dawidek dzisiaj zjadł 1/3 słoiczka jabłka i nie pluł, szok! Produkty Gerbera bardziej mu smakują, niż BoboVity. Dzisiaj też dostanie pierwszy raz kaszkę ryżową na noc:)

Malamii, cieszę się, że mogłam pomóc przy łowieniu promocji;) pieluszki happy są, jak dla mnie, rewelacyjne, używamy ich od początku. A kremu używamy takiego MUSTELA BEBE KREM PRZECIW ODPARZENIOM 100ML OKAZJA (1899220770) - Aukcje internetowe Allegro :)

Wisieńka, Maqnio, buuuzi Żoneczki moje kochane! :***

Wydrussia, Sis, Magia, cmokas Słonka!

Asica,
wiedziałam, że będzie wszystko dobrze ze stópką, baaaaaaaaaaaaardzo się cieszę!

Konwalianko
, trzymam kciukulce, żeby wszystko się unormowało! U nas lampka świeci się całą noc, jest taki półmrok, jak jest zupełnie ciemnko, to Dawidek płacze, chyba się ciemności boi;)

Teśka, spełnienia pieknego snu!

Aneta, nie przejmuj się, ja już od porodu ściełam prawie 30 cm włosów i też jestem zła, bo wolę piękne, długie, a teraz mam trochę za ramiona.

Miczko, muffinki cuuda!

Em_cia,
no widzisz, wyczaiłaś o co chodzi księżnicze Nicolette;)

Alexandra, no to raczej dużej przyjemności z wizyty u fryzjera nie miałaś;) Budulko!

Ania, jak się czujecie?

Dodi, kciuki za poprawę u Bianeczki!

Balkan, Corin, Danuska, Basieniak, Mailuj, MADZIA, Dziób, Silwia, witajcie!!!
Jeśli którąś z Was pominęłam, przepraszam, ale pamięć już nie ta;) W każdym razie Wszystkie ściskam!

100 LAT dla wszystkich 4miesięczniaków!!!

reklama
Do góry