reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Corin może nie ,dwa to nie tak dużo ;-) ja wczoraj ugryzłam surową marchewkę zapomniałam się :zawstydzona/y: ale na razie spoko jest
Faktycznie później już naprawdę zimno się robi .. u mnie znów musiałabym karmić i wyłazić bo małą często na cycu wisi :-D

reklama
Kurcze jakbym wiedziała, że młody tak pośpi to bym się wzięła chociaż za prasowanie. A tak czekam już drugą godzinę jak się obudzi - bo przecież zaraz się obudzi :-D

Corin no oby nic nie było. Ja też czasami łapię się na tym, że się zapominam i chwytam za coś "zabronionego". Na szczęście do tej pory w porę się orientowałam :-D

Orchi surową marchewkę to ja już w drugim miesiącu jadłam :-)

ja tez od 3 tyg jem normalne jabłka i nic małej nie jest- myslę ze te ich jelitka coraz lepiej funkcjonują- orchi spróbuj- zawsze to mniej roboty przy obrabianiu jabłek
Nati zjadła z dwóch cyców;) zabawa koło godzinki ( z czego fotki na wątku zdjęciowym) a teraz zalicza drugą dziś drzemkę.Ja juz popakowałam paczki allegrowe z ciuchami i zaraz małza wysyłam na pocztę

Basieniak jak byłyśmy w szpitalu jak Zuzia miała 2 tygodnie to też miałyśmy kontrolę karmienia i ważenie przed i po jedzeniu i lekarze kazali przyjmować, że tyle ile gram przybierze to tyle ml wypija. Wczoraj Zuzia wypiła 700 ml a dziś niestety na razie 450. Mam nadzieję, że Wiki zacznie jeść deserki i obiadki i będzie ładnie przybierać.
Wisieńka Zuzia waży 5400 a między nimi są 2 tygodnie różnicy więc będzie ważyła pewnie tyle co Milka. Ja niestety nie umiem ściągać laktatorem.
Psota dziękuję za zaproszenie ale jednak kawałek do Przeźmierowa mam:)a swoją drogą to na kawkę można się jakoś umówić. Ja koleżanki od wózka na szczęście mam:)
Orchi ja jem wszystko i małej nic nie jest

wisieńka - special 4 u :-)

IMG_3675.jpg

gąski, gąski do domu.... ;-);-);-)

Alex mniam, mniam!:-p
Basieniak dobrze, że nie spadliście do tego 3 centyla. Może rzeczywiście trzeba stałe pokarmy włączyć? Tylko przy tych alergikach to też trzeba uważać. Ja chyba jednak zacznę od wprowadzania marchewki. Potem ziemniak. Tak żeby było na pierwsze zupki. A pediatra powiedział nam, że jak mały ma skłonności do alergii, to żeby skonsultować wprowadzanie glutenu z alergologiem.
Psocia jesienny, zdrowy Dawiduś cudny! Ale kusisz tymi ciastami:cool2: Ślina cieknie mi do pasa, a będę mogła jeść takie cuda za jakieś 8 miechów pewnie.
Basieniak Wisienka Emi &&&&&&&&&& za przybieranie na wadze córeczek-drobinek
Dodi
Gdzie Wy się podziewacie? Toż mój Staś oczka za Bianeczką wypłakuje;-)
Corin może nic nie będzie po 2. Ja też często łapię się na tym, że coś biorę już do paszczy i ślina cieknie, a tu mi się przypomina - :no: szlaban na pyszności:baffled: Raz mi się śniło, że najadłam się mleka i już nie mogłam tego odwrócić:-) Lepiej chyba, żeby pan Radzio mi się śnił, prawda Psociu?;-) Aaaa, właśnie Kochana - masz piękny kolor kupy po buraczkach:-D ja podobną kupę noszę na głowie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry