reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej Mamuski!!!

my dzis cały dzien na dworku - az szkoda takiej pogody, za chwile bedzie jesien i juz nie bede chodzic na takie długie spacerki:)

dodi ja mam identyczny lezaczek i super sie sprawdza, chociaz Mała woli byc w hustawce, ale elzaczek jest wygodny, ma mnóstwo ustawien i moze słuzyc róneiz wiekszemu dziecku.
madzia Rózince tez zbiera sie ślinka.
sestina my szczepienie mamy jurto, tez 6 w i i pneumo i rota. tlyko tak sie zastanawiam czy mozna te wszystkie szczepienia podac na raz, czy nie powinno byc przerwy pomiedzy nimi? hm...zapytam jutro lekarza
gocha dzidziol pieknie wazy
danuska trzymam &&& zeby rana jak najszybciej sie zagoiła!!!

konwalianka ja też używam nagrania z youtube'a, tylko zgrałam sobie i zmieniłam format na mp3 i czeka w pogotowiu na pulpicie;)

Wisienka sciągnęłaś 150ml??? No to nieźle... Moja mała już ma prawie 2 miesiące a i tak jak na razie najwięcej udało mi się sciągnąć 125 a przybiera ładnie. Choć fakt, że w nocy przy takiej przerwie nie próbowałam...

A ja odpisuję dopiero teraz bo dzisiaj dzień pod znakiem wizyt u lekrzy bo najpierw musiałam jechać do urologa po tym moim uszkodzeniu pęcherza (lekarz mówi, że jest ok i mogę zapomnieć, że coś takiego było) a po południu ginekolog... I mąż musiał nakarmić i położyć spac małą sam ale dał radę:) Pośmialiśmy się trochę z moich przejść i poopowiadał mi jakiego strachu im napędziłam... No i powiedział, że już po woli mogę zacząć brzuszki robić.... No i co najważniejsze to, że pomimo cesarki i moich przejść to po roku możemy się starać o drugie maleństwo:)

basieniak, no to świetne wiadomości :-D

U nas Filip waży już 4700, dzisiaj pomarudził bo wczoraj był bardzo grzeczny. Próbuje sobie teraz usnąć, ale ciężko mu idzie.

Hej kochane,

Leżaczek przyszedł ekspresowo, wczoraj zamawiam, a dzis juz mam:) mała jak narazie go lubi, do tego pałąka zawiesiłam jeszcze żabke pozytywke i niunia sobie ogląda i słucha muzyczki:) och jaka ona jest grzeczniutka i słodka, prawie wcale nie płacze:):)

Ja tez bedę w przyszlym tyg szczepić 6w1, u mnie podobno 170zl kosztuje, a potem jeszcze na pneumokoki zaszczepię..

danuska, mojej to nawet wafelki pasuja hehe, wiec sobie ich nie załuje od czasu do czasu, no i lody...mniam

wczoraj i dziś zjadłam brzoskwinie i tez jest dobrze.. wspolczuję tym które muszą sobie odmawiać większosci rzeczy... katorga jak dla mnie, bo ja uwielbiam jeść :-)

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim. A to mój Antoś :-)

Zdjęcie.jpgZdjęcie0454.jpgZdjęcie0460.jpgZdjęcie0468.jpg

Jednak jestem genialna, udało mi się wgrać zdjęcia brata bez zbytnich komplikacji. - Julaa. ^__^

reklama
Do góry