reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
hej Mamuski!!!

my dzis cały dzien na dworku - az szkoda takiej pogody, za chwile bedzie jesien i juz nie bede chodzic na takie długie spacerki:)

dodi ja mam identyczny lezaczek i super sie sprawdza, chociaz Mała woli byc w hustawce, ale elzaczek jest wygodny, ma mnóstwo ustawien i moze słuzyc róneiz wiekszemu dziecku.
madzia Rózince tez zbiera sie ślinka.
sestina my szczepienie mamy jurto, tez 6 w i i pneumo i rota. tlyko tak sie zastanawiam czy mozna te wszystkie szczepienia podac na raz, czy nie powinno byc przerwy pomiedzy nimi? hm...zapytam jutro lekarza
gocha dzidziol pieknie wazy
danuska trzymam &&& zeby rana jak najszybciej sie zagoiła!!!

konwalianka ja też używam nagrania z youtube'a, tylko zgrałam sobie i zmieniłam format na mp3 i czeka w pogotowiu na pulpicie;)

Wisienka sciągnęłaś 150ml??? No to nieźle... Moja mała już ma prawie 2 miesiące a i tak jak na razie najwięcej udało mi się sciągnąć 125 a przybiera ładnie. Choć fakt, że w nocy przy takiej przerwie nie próbowałam...

A ja odpisuję dopiero teraz bo dzisiaj dzień pod znakiem wizyt u lekrzy bo najpierw musiałam jechać do urologa po tym moim uszkodzeniu pęcherza (lekarz mówi, że jest ok i mogę zapomnieć, że coś takiego było) a po południu ginekolog... I mąż musiał nakarmić i położyć spac małą sam ale dał radę:) Pośmialiśmy się trochę z moich przejść i poopowiadał mi jakiego strachu im napędziłam... No i powiedział, że już po woli mogę zacząć brzuszki robić.... No i co najważniejsze to, że pomimo cesarki i moich przejść to po roku możemy się starać o drugie maleństwo:)

basieniak, no to świetne wiadomości :-D

U nas Filip waży już 4700, dzisiaj pomarudził bo wczoraj był bardzo grzeczny. Próbuje sobie teraz usnąć, ale ciężko mu idzie.

Hej kochane,

Leżaczek przyszedł ekspresowo, wczoraj zamawiam, a dzis juz mam:) mała jak narazie go lubi, do tego pałąka zawiesiłam jeszcze żabke pozytywke i niunia sobie ogląda i słucha muzyczki:) och jaka ona jest grzeczniutka i słodka, prawie wcale nie płacze:):)

Ja tez bedę w przyszlym tyg szczepić 6w1, u mnie podobno 170zl kosztuje, a potem jeszcze na pneumokoki zaszczepię..

danuska, mojej to nawet wafelki pasuja hehe, wiec sobie ich nie załuje od czasu do czasu, no i lody...mniam

wczoraj i dziś zjadłam brzoskwinie i tez jest dobrze.. wspolczuję tym które muszą sobie odmawiać większosci rzeczy... katorga jak dla mnie, bo ja uwielbiam jeść :-)

Ostatnia edycja:
Cześć wszystkim. A to mój Antoś :-)

Zdjęcie.jpgZdjęcie0454.jpgZdjęcie0460.jpgZdjęcie0468.jpg

Jednak jestem genialna, udało mi się wgrać zdjęcia brata bez zbytnich komplikacji. - Julaa. ^__^

reklama
Do góry