reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wszystkie urobione po pachy ;-) do tego dzis pieknie bylo na dworze to wszystkie pewnie na spacerach :-)

Ja uciekam juz spac. Ewa pewnie pospi jeszcze z 1,5 godz to musze sie drzemnac choc troszke.

Dobrej i przespanej w wiekszosci nocki zycze :-)

Mała właśnie zasypia w łozeczku... i oczywiście słysze jak jej bąbluje w pieluszce...no pieknie i teraz znowu przebieranie i sie rozbudzi... i tak w kólko heh... no ja tez uciekam, mała zasnie to pod prysznic wskoczę i siup do lożka:)

Helol!no dzisiaj ja zaczynam dzien na bb:-)sloneczko od rana ,a mala tez dala dzis sie wyspac ,spala od 22 do 4 ,jedzonko zmiana pampersika i dalej lulu ,potem o 6 mniam mniam i do teraz narazie ,troszke oszukalam bo zamiast mnie polozylam duzego misia i ona lubi na niego patrzec i sobie guga do niego :)dzisiaj na spacerek sie wybieramy niewiem jak wasze ale moja bardzej lubi na dworze spac niz w domku ,w domu w dzien tylko by jadla i spala ale tylko takie 15 minutowki,a wczoraj w koncu zalatwilam becikowe i zasilek rodzinny ale papierzysk od groma ,dobrze ze brat siedzial i pinowal malej bo bym z nia niezalatwila ,a niech sie wprawia wujek moze niedlugo i ja zostane ciocia:)taki maly test he he dodi ja tez po nocach teraz musze sie kapac a taka kapiel to ci powiem ze teraz prawdziwy luksus:tak:Gocha moja Nadaia nie daje mi tu za czesto zagladac tylko wlanczam komp ona zaraz sie budzi i krzyk:sorry2:dziewczyny dzieciaczki sa cudne kazde z osobna a juz najbardziej oczy ciesz moje Ewunia Corin i Rózia Maqnio sa rozbrajajace:)pozdrawiam kochane was wszystkie bo niewiem kiedy teraz cos napisze:)

witajcie
my znowu walczyliśmy z kupą.. mały od 2 sie męczył przez sen..teraz siedzi w bujaku - szturcha i gada do ptaszka:-D
czy waszym maluchom pojawiła się już ciemieniucha? u małego już od kilku dni jest..

maqnio córcia jest baardzo do Ciebie podobna :)
miłego dnia

witam
maly dzisiaj w nocy pospac dal :-) od 21.30 do 4.30 spal i godzinna przerwe na jedzonko i znow w kime do 8 :-)

ladny dzionek sie zapowiada, wiec wyeksmitujemy sie na dworek

Witam :)
noc po szczepionce u nas bdb- czopek mała dostała ok 23 bo miała powyzej 37 stopni. spala do 3 a potem do 8. Jestem wyspana;) Teraz trzeszczy w łózku:)
miłego dnia kochane

reklama
cześć Dziewczynki
My też jesteśmy po szczepieniu, ale mały nie miał na szczęście gorączki. No i jak zawsze spał do 7 z przerwą na jedzenie o 2. Mam nadzieję, że długo to się nie zmieni. U mnie niby słońce, ale jakieś takie mało wesołe. ;-)
Chyba powinnam wziąć się za sprzątanie bo za tydzień mamy chrzciny.

Miłego dnia i oby wszystkie maluchy dużo spały i bez problemów robiły kupki :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry