reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny ja tylko na chwilkę!!!! chciałam Wam powiedzieć, że szczur zdechł!!!!!!!!! byliśmy 3 dni u moich rodziców, wróciliśmy przed chwilką i mój york wyczaił pod łóżkiem w małym pokoju zdechłego szczura!!!!!!!! mąż go wyrzucił - obrzydliwy był!!!!! dzwoniłam do deratyzatora i przyjdzie zaraz wyłożyć taki środek z trutką na wszelki wypadek gdyby ich było więcej. Później idziemy na grilla, jutro cały dzień u rodziców więc w piątek wielka dezynsekcja!!!!!!!!!!! mam tylko nadzieję, że nie ma ich więcej i już się nie pojawią!!!!!

Poza tym upał dzisiaj jak nie wiem u mnie, nogi mam tak spuchnięte, że mój mąż to patrzeć nie może bo mówi, że mu sie miękko robi i strasznie mu przykro, że tak się męczę. Ale już niedługo!!

Buziam Was wszystkie kochane moje:*:*

reklama
Hej sluchajcie mam nie za dobre wiesci ... mam wyniki GBS - dodatni - paciorkowiec :/ Masakra jestem przerazona dowedzialam sie ze dostane antyiotyk przed porodem :/ ale czy na pewno nie bedzie nic grozic maluszkowi ?

Kociatko u nas 38 w cieniu plus wilgotność 65%,poziom gorąca extreme wg serwisów pogodowych.Ja nawet nie wiedziałam,ze te przepowiadające są tak bolesne,dziś skurczybyki dały mi odczuć.Oczywiście na ktg spokój jak makiem zasiał...hehe

vera nie martw się, ja i kilka innych dziewczyn z forum też to mamy...antybiotyk przed porodem załatwia sprawę całkowicie, moja gin się tym nie kazała w ogóle przejmować

Weronika, ja też mam paciorkowca - przez ostatni tydzień brałam antybiotyk i dziś miałam powtróny posiew..... paciorkowiec to nic strasznego, tylko trzeba uprzedzić położną przed porodem - zresztą zapytaj się Ciotki - paciorkowiec to nie jest rzadkie zjawisko.....

Mimi, współczuję upałów....

No więc widzicie Kochane,że może być jeszcze gorzej niż w PL:)wilgotność sprawia,że jest sauna i nie ma czym oddychać:(

Ciotka mi powiedziala ze w ogole nie mam sobie glowy zawracac ...
Tylko ze nie mam podczas skurczy dlugo siedziec w domku tylko jak bede mala co 10 min to wtedy ruszyc do szpitala ...
Kurcze myslalam ze tylko mi sie to zdazylo z tym paciorkowcem :| ale widze ze Wy kochane tez macie ...
W poniedzialek mam odebrac wynik a przy porodzie bede miec podany dozylnie antybiotyk ...
To czesto sie zdaza u kobiet?

Weroniko, podobno dość często, druga sprawa, że u kobiet, które mają planowo cc nawet się tego badania nie wykonuje.. ale zupełnie nie ma się czym przejmować, po prostu lekarz musi wiedzieć, że jest i się odpowiednio nim zajmie :)

reklama
Ehhh jak nie urok to sraczka a tak wszystko szlo dobrze a teraz masz babo placek pacorkowca mam ...
Skad takie dziadostwo sie bierze ... kurcze... a jestem ciekawa co w sytuacji jak wody odejda ... to od razu podaja ? to takie w sumie czekanie jak na szpilkach ... no ale w karcie ciazy mam juz zaznaczone ze noscielka jestem ( w ogole jak to brzmi NOSICIELKA ) ...:/

Do góry