reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Weronika, no za chwilę w 4 litery dostaniesz.... a co za różnica skąd to się bierze.... pojawia się i już.... nic sie nie dzieje jak wody odejdą, bo one wypływją a nie wpływają..... jak Ci Ciotka powiedziała, że to nic takiego to po co się przejmujesz.... dadzą Ci antybiotyk przy porodzie i tyle z posiadania paciorkowca.....

reklama
Vero i ja się do klapsów przyłoże- skoro popularna przypadłość i lekarze nie szaleja tzn SPOKÓJ! Jest o wile wiecej powaznych rzeczy a propos porodu którymi możnaby było się zamartiwiac al epaciorkowiec w dobie antybiotyków?eeee luz kochana

Weronika ja tez mam a najlepsze, ze przed ciążą nie miałam :baffled:

Dziewczyny wstałam po 3h prawie ale z takim bólem żołądka, ze nie mogę usiedzieć, ustać ani uleżec. Co mam zrobić bo oszaleję . Może nospę?

Weroniko ja mam w karce napisane, że jestem nosicielką wirusa żółtaczki bo się w laboratorium dzidy pomyliły i położna u lekarza musiała na czerwono mi to wpisać do karty ciąży!! zrobiłam 3 powtórne badania i wyszły wyniki ujemne, mam tak nakreślone w karcie teraz, że masakra!! muszę wszędzie chodzić z tymi wynikami żeby nie było jakiś nieporozumień. Nie przejmuj się, jeszcze jak ciotka Ci wszystko wyjaśniła i powiedziała, że nie ma czym się martwić to głowa do góry!!

reklama
Do góry