reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Wisienko wez wez nospe ... na pewno pomoze ! Kurcze a moze Corcia sie tak ulozyla bo teraz przeciez juz mamy inaczej ten zoladek ...ulozony wyzej ii jeszcze malenstwo

reklama
sestina no pewnie ja uważam, zęby nic nie jeśc szkodliwego. To pewnie od tej herbatki z tych liści malin mój organizm pewnie jej nie znosi tak jak ja jej smaku
Weronika to całkiem możliwe, ze daje nózką po mamy żołądku

no nieźle... rzeczywiście weź nospę - mam nadzieję, że to tylo niestrawność, a nie zatrułaś się niczym (odpukuję!!!!)...

a może dziecko swoją nóżkę w żołądek Ci wbija....

No ja mialam raz taki nie wiem jak to opisac bol zoladka jakby z glodu ale bylam najedzona i ginekolozka powiedziala mi ze dziecko ktoras z konczynek uciska ... na zoladek ... i stad ten dziwny jakby glodowy bol . WEz nospe poloz sie na lewym boku ... podloz cos pod brzuch i jak bierzesz glebokie wdechy tooo powietrze bardzo powoli wypuszczaj .... mi pomoglo

Wisienka, na bole brzucha nospa, albo jeszcze lepiej - Buscopan. W ciazy mozna, raz mi nawet przepisali. Miewam ostre alergie pokarmowe, ze az skrecam sie z bolu. Buscopan zalatwia sprawe. Jak bole takie bardziej jelitowe, to moze rodzisz po prostu?
To jednak potwierdzil sie paciorkowiec?

dzięki dziewczyny to raczej nie zatrucie bo nie ma żadnych rewolucji a ja teraz haftam po byle czym, myslę, ze raczej albo mała albo ta herbatka. Cóż wziełam nospę i czekam na efekt. Mimo wszystko ide jeszcze pod prysznic, ciepły działa tez rozkurczowo a ja czuję obręcz na tym zołądku:-(
kociatka tego buscopanu nie mam w domku niestety, łyknełam nospe. Paciorkowiec się potwierdził. Boli mnie w okolicy zołądka i ciągle raczej a nie skurcze więc chyba raczej nie rodzę. Chociaz tez mi to przyszło do głowy. No nic zobaczę jak po tej nospie.
Zaraz wracam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry