reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Dziewczyny ja tylko na chwilkę!!!! chciałam Wam powiedzieć, że szczur zdechł!!!!!!!!! byliśmy 3 dni u moich rodziców, wróciliśmy przed chwilką i mój york wyczaił pod łóżkiem w małym pokoju zdechłego szczura!!!!!!!! mąż go wyrzucił - obrzydliwy był!!!!! dzwoniłam do deratyzatora i przyjdzie zaraz wyłożyć taki środek z trutką na wszelki wypadek gdyby ich było więcej. Później idziemy na grilla, jutro cały dzień u rodziców więc w piątek wielka dezynsekcja!!!!!!!!!!! mam tylko nadzieję, że nie ma ich więcej i już się nie pojawią!!!!!

Poza tym upał dzisiaj jak nie wiem u mnie, nogi mam tak spuchnięte, że mój mąż to patrzeć nie może bo mówi, że mu sie miękko robi i strasznie mu przykro, że tak się męczę. Ale już niedługo!!

Buziam Was wszystkie kochane moje:*:*

reklama
Hej sluchajcie mam nie za dobre wiesci ... mam wyniki GBS - dodatni - paciorkowiec :/ Masakra jestem przerazona dowedzialam sie ze dostane antyiotyk przed porodem :/ ale czy na pewno nie bedzie nic grozic maluszkowi ?

Kociatko u nas 38 w cieniu plus wilgotność 65%,poziom gorąca extreme wg serwisów pogodowych.Ja nawet nie wiedziałam,ze te przepowiadające są tak bolesne,dziś skurczybyki dały mi odczuć.Oczywiście na ktg spokój jak makiem zasiał...hehe

vera nie martw się, ja i kilka innych dziewczyn z forum też to mamy...antybiotyk przed porodem załatwia sprawę całkowicie, moja gin się tym nie kazała w ogóle przejmować

Weronika, ja też mam paciorkowca - przez ostatni tydzień brałam antybiotyk i dziś miałam powtróny posiew..... paciorkowiec to nic strasznego, tylko trzeba uprzedzić położną przed porodem - zresztą zapytaj się Ciotki - paciorkowiec to nie jest rzadkie zjawisko.....

Mimi, współczuję upałów....

No więc widzicie Kochane,że może być jeszcze gorzej niż w PL:)wilgotność sprawia,że jest sauna i nie ma czym oddychać:(

Ciotka mi powiedziala ze w ogole nie mam sobie glowy zawracac ...
Tylko ze nie mam podczas skurczy dlugo siedziec w domku tylko jak bede mala co 10 min to wtedy ruszyc do szpitala ...
Kurcze myslalam ze tylko mi sie to zdazylo z tym paciorkowcem :| ale widze ze Wy kochane tez macie ...
W poniedzialek mam odebrac wynik a przy porodzie bede miec podany dozylnie antybiotyk ...
To czesto sie zdaza u kobiet?

Weroniko, podobno dość często, druga sprawa, że u kobiet, które mają planowo cc nawet się tego badania nie wykonuje.. ale zupełnie nie ma się czym przejmować, po prostu lekarz musi wiedzieć, że jest i się odpowiednio nim zajmie :)

reklama
Ehhh jak nie urok to sraczka a tak wszystko szlo dobrze a teraz masz babo placek pacorkowca mam ...
Skad takie dziadostwo sie bierze ... kurcze... a jestem ciekawa co w sytuacji jak wody odejda ... to od razu podaja ? to takie w sumie czekanie jak na szpilkach ... no ale w karcie ciazy mam juz zaznaczone ze noscielka jestem ( w ogole jak to brzmi NOSICIELKA ) ...:/

Do góry