reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Silvia, - gratuluję wieści
Ela, ale TY rodziłaś przez cc?
Mimi, wiedza jest bardzo ważna, życzę aby było tak, jak sobie życzysz.. a mało wód, to ile? bo my tu już to roztrząsaliśmy tutaj.. dobrze, że wreszcie udało CI się dopchać do lekarza i potraktował Cie jak powinien.. a znasz jakieś parametry malucha?

reklama
już się wyspałam, bo siusiu mnie obudziło, a potem się rozbudziłam
miczka tak, nasz przypadek z magią to nauczka, że wszystkie powinnyśmy zakładać taką tabliczkę idąc do lekarza czy szpitala i to jeszcze najlepiej "BB-lipcówka":-D
magia no właśnie nie wiem po co to ktg, bo ja teraz dostałam skierowanie żeby sprawdzić wagę malucha, a to ktg to tak przy okazji... sama się zdziwłam po co za tydz kolejne, skoro wszystko pięknie wyszło:baffled: to będzie tydz przed terminem porodu to może już chcą to kontorlować? tak to jest jak się raz pójdzie, wpada się w macki szpitala...
silvia fajnie, że wizyta udana
mimi kto to wie, może jeszcze się odwróci? a tych wód też jestem ciekawa ile to mało..

Magia, hehe no właśnie stanęło w martwym punkcie i nie wiem:szok: jedna wielka niewiadoma..ale dzisiaj cos ze mnie leci i teraz nie wiem czy to są wody czy może nie? nie chce popełnić błędu mailuj, w każdym razie wkładkę zmieniam co 20 minut.. ja już sama nie wiem

Konwalianko no ciekawe. Mnie nadal pobolewa brzuch, ale się nie nasila.
Pippi no to się naspałaś:-) machina szpitalna i procedury...

Ostatnia edycja:
Pippi, Magia, niezłe jesteście z tym spotkaniem.... :) ja dziś byłam na Karowej i się zastanawiałam, czy może któraś z brzuchatek to lipcówka.... ale pamiętałam, że na Karowej jestem jedyna z BB....:)

Elżbieta, super, ze poród tak gładko poszedł i takie warunki w szpitalu.....

ja jestem dziś taka śnięta, że nawet sobie ciśnienie zmierzyłam, ale normalne wyszło..... dobrze, że niektóre z Was też tak w czasie dnia przysypiają, bo bym zaczęła panikować, że to jakieś niedobre objawy.... :)

ja na kgt jutro sobie pojadę - Warszawa w czasie długich weekendów wyludniona, bo warszawiacy się po swoich domach rozjeżdżają i jest spokój, więc i na IP spokój powinien być.....

Mimi, Magia - dobrze, ze sprawa jest juz jasna, zycze zeby wszystko sprawnie poszlo! Jak wod jest malo to niestety niewielka szansa ze malutki sie odwroci. Ale przynajmniej bezpiecznie go wyciagna z brzuszka!

Silwia, piekny Alessandro, gratulacje!

Elzbietka, jak nie urodze w przyszlym tygodniu, 2 lipca ide na wesele :)) I urodze na pewno!

Kociatka i życzę Ci tego bo to czekanie już wszystkie nas dobija,dziś np. u nas była taka patelnia,że i ja czułam się okropnie rano.

reklama
Dzieki, Mimi. W Krakowie jest 31 st w cieniu i to wystarczy, zeby nie chcialo sie nic. Wszystkie mamy juz tego dosc i troche. Wczoraj tak mnie brzuch pobolewal i taka mialam nadzieje ze to juz... I przeszlo cholera. Widac jeszcze poczekam.

Do góry