reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Silvia, - gratuluję wieści
Ela, ale TY rodziłaś przez cc?
Mimi, wiedza jest bardzo ważna, życzę aby było tak, jak sobie życzysz.. a mało wód, to ile? bo my tu już to roztrząsaliśmy tutaj.. dobrze, że wreszcie udało CI się dopchać do lekarza i potraktował Cie jak powinien.. a znasz jakieś parametry malucha?

reklama
już się wyspałam, bo siusiu mnie obudziło, a potem się rozbudziłam
miczka tak, nasz przypadek z magią to nauczka, że wszystkie powinnyśmy zakładać taką tabliczkę idąc do lekarza czy szpitala i to jeszcze najlepiej "BB-lipcówka":-D
magia no właśnie nie wiem po co to ktg, bo ja teraz dostałam skierowanie żeby sprawdzić wagę malucha, a to ktg to tak przy okazji... sama się zdziwłam po co za tydz kolejne, skoro wszystko pięknie wyszło:baffled: to będzie tydz przed terminem porodu to może już chcą to kontorlować? tak to jest jak się raz pójdzie, wpada się w macki szpitala...
silvia fajnie, że wizyta udana
mimi kto to wie, może jeszcze się odwróci? a tych wód też jestem ciekawa ile to mało..

Magia, hehe no właśnie stanęło w martwym punkcie i nie wiem:szok: jedna wielka niewiadoma..ale dzisiaj cos ze mnie leci i teraz nie wiem czy to są wody czy może nie? nie chce popełnić błędu mailuj, w każdym razie wkładkę zmieniam co 20 minut.. ja już sama nie wiem

Konwalianko no ciekawe. Mnie nadal pobolewa brzuch, ale się nie nasila.
Pippi no to się naspałaś:-) machina szpitalna i procedury...

Ostatnia edycja:
Pippi, Magia, niezłe jesteście z tym spotkaniem.... :) ja dziś byłam na Karowej i się zastanawiałam, czy może któraś z brzuchatek to lipcówka.... ale pamiętałam, że na Karowej jestem jedyna z BB....:)

Elżbieta, super, ze poród tak gładko poszedł i takie warunki w szpitalu.....

ja jestem dziś taka śnięta, że nawet sobie ciśnienie zmierzyłam, ale normalne wyszło..... dobrze, że niektóre z Was też tak w czasie dnia przysypiają, bo bym zaczęła panikować, że to jakieś niedobre objawy.... :)

ja na kgt jutro sobie pojadę - Warszawa w czasie długich weekendów wyludniona, bo warszawiacy się po swoich domach rozjeżdżają i jest spokój, więc i na IP spokój powinien być.....

Mimi, Magia - dobrze, ze sprawa jest juz jasna, zycze zeby wszystko sprawnie poszlo! Jak wod jest malo to niestety niewielka szansa ze malutki sie odwroci. Ale przynajmniej bezpiecznie go wyciagna z brzuszka!

Silwia, piekny Alessandro, gratulacje!

Elzbietka, jak nie urodze w przyszlym tygodniu, 2 lipca ide na wesele :)) I urodze na pewno!

Kociatka i życzę Ci tego bo to czekanie już wszystkie nas dobija,dziś np. u nas była taka patelnia,że i ja czułam się okropnie rano.

reklama
Dzieki, Mimi. W Krakowie jest 31 st w cieniu i to wystarczy, zeby nie chcialo sie nic. Wszystkie mamy juz tego dosc i troche. Wczoraj tak mnie brzuch pobolewal i taka mialam nadzieje ze to juz... I przeszlo cholera. Widac jeszcze poczekam.

Do góry